Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש להתחבר לקו טל' חינם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחשב עם האינטרנט ממילא קיים ובתשלום חודשי קבוע וכשמבצעים דרך האתר הרבה דקות שיחה בינאזוריות ו/או לחו"ל ובשעות היום אז יש חסכון כספי ניכר.

בברכה - רפי לין :-)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

100% אמת בפרסום.

כדברי השיר, "אולי המילים שאמרתי, אינם הטובות מכולם".

חוץ מזה גם הכוונה היתה טובה, רק רציתי מעט למתוח, ולאר מכן לתת לחברה את האתר.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אתה יודע, יש גם טלפונים של SKYPE. אתה מחבר אותם בUSB למחשב שלך ויש לך קו טלפון שפועל על החשבון של SKYPE.

עמדתי להתקין את זה השבוע בשביל שיחות לחו"ל אבל מצאתי אלטרנטיבות אחרות שעולות אותו דבר.

פורסם

עמדתי להתקין את זה השבוע בשביל שיחות לחו"ל אבל מצאתי אלטרנטיבות אחרות שעולות אותו דבר.

פרט,נמק והסבר

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני מתקשר בדרך כלל רק לאבא שלי באנגולה ועד עכשיו זה עלה לי 2.3 שקל לדקה לנייד ו2.0 שקל לנייח (כן, זה יקר!)

עמדנו לשים טלפון של SKYPE ולהתקשר דרכו בין המחשבים שלו ושלנו אבל החברה שבה הוא עובד התקינה אצלו קו ישראלי אז אני יכול להתקשר אליו חינם למספר שמתחיל ב077.

לצ'ילה זה עדיין עולה לי כסף, אבל רק 12 אגורות לדקה.

• תוכן חדש...