Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם פיוז בערך נמוך יחסית יכול לפגוע בביצועים של מערכת גדושת RMS :) ?

ז"א אם יש לי פיוז 60 אמפר , פיוז פשוט וזול יחסית , האם זה יפגע לי בביצועים של המערכת אם יש לי מגבר 4 ערוצים 4x100 שעובד בבי אמפ על קומפוננט ומגבר מונו JBL POWER מהסדרות הישנות של 600 RMS ?

אני שואל בגלל שלאחר התקנת הסאב והמונו , הרוקפורד T4004 שלי נכנס לפרוטקשיין בווליום סביר פלוס ... מקודם הוא עבד כמו סוס עבודה גם עם באסים מוגברים באיקווליזר בתחום ה 60-80 הרץ ... ואף פעם לא נכנס לפרוטקשיין .

אני לא מבין את זה ... כמו כן , אין לי נעלן מצבר נורמאלי ... ז"א החיווט 4 GAUGE שלי יושב על המצבר בצורה דיי ערבית אם אפשר לומר , הוא פשוט מוברג על הפלוס ... ז"א הוא לא כולו יושב אלה החיווט פתוח והבורג עובר באמצע ומתברג למעלה :roll: ..

שני הדברים האלה יכולים להיות הבעיה ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אם הבעיה היתה בפיוז הוא פשוט היה נסרף

תבצע התקנה יסודית וטובה ותחליף לפיוז איכותי (לא יותר גדול אלה יותר איכותי )

* תבדוק האם קבל הפיקוד (REM) הוא דק והאם כאשר היתקינו מגבר נוסף פיצלו אותו לשניים - לפעמים גם זה יכול לגרום לכיבוי המגבר

*האם הGAIN של המגבר על מקסימום ?

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

• תוכן חדש...