Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים,

ברשותי דייהטסו אפלאוז שנת 93 וחודש הבא יש טסט :(

בגב הטופס מצויין שעל רכב שמלאו לו 15 שנים חייב אישור בלמים שהוא מגיע לטסט.

קראתי שרשורים קודמים בנושא אבל זה בלבל אותי עוד יותר כי חלק אומרים שצריך וחלק אומרים שמהשנה ה-16 צריכים את האישור.

מישהו יודע בוודאות לגבי העניין הזה?

תודה למגיבים.

פורסם

ענין פורמלי, שמקל על מכוני הבדיקה, ומעביר את האחריות מהם במקרה של כשל לבעל המקצוע שהכין / בדק את הרכב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

במוסך בודקים את תקינות מערכת הבלמים מבחינת תקינות המכלולים בה, בטסט בודקים תקינות פונקציונלית של הבלמים, ז"א בודקים שהאוטו בולם והאם העוצמה מספיקה. אלה שתי בדיקות שונות שבין היתר נועדו למה שרז ציין.

פורסם

יפה, בטסט בודקים רק את עוצמת הבלימה, תפקוד המשאבות ואילו באישור הבלמים במוסך מפרקים גלגלים ובודקים עובי רפידות, צלחות, סנדלי בילום בדראם אחורי, צינורות בלם ומשאבות בלם.

פורסם

אחת לשנה לפחות, כל רכב "חייב" לעבר את הבדיקה הזאת.

כמו שרוב המוסכים עושים.

לרכבים מעל 15 שנה על הכביש,

דרוש אישור בכתב. ( עלותו סביב 100-150 שקל )

אם אתה לא בטוח לגבי גיל רכבך, הבוחנים יגודו לך במכון הטסטים,

ותוכל לבצע אותה במקום

בהצלחה

פורסם
בגלל זה כנראה הצלחתי לעבור טסט עם צלחות שחוקות.

וגם בגלל שהקורולה שלך לא הייתה במוסך ב50,000 הק"מ האחרונים. גם לא לטיפולים כפי שכתבת.

בטיפול מפרקים גלגלים ובודקים מצב בלמים.

מסוכן...

JENEK - במכון הטסטים לא מבצעים בדיקה כזאת ולא נותנים אישור בלמים.

פורסם
היי אנשים,

ברשותי דייהטסו אפלאוז שנת 93 וחודש הבא יש טסט :(

בגב הטופס מצויין שעל רכב שמלאו לו 15 שנים חייב אישור בלמים שהוא מגיע לטסט.

קראתי שרשורים קודמים בנושא אבל זה בלבל אותי עוד יותר כי חלק אומרים שצריך וחלק אומרים שמהשנה ה-16 צריכים את האישור.

מישהו יודע בוודאות לגבי העניין הזה?

תודה למגיבים.

התשובה נמצאת בגוף השאלה שים לב

"בגב הטופס מצויין שעל רכב שמלאו לו 15 שנים "

מלאו זה מהמילה מלא,מלא עד הסוף,ובכן השנה ה15 תימלא...תימלא לגמרי אחרי דצמבר,אי לכך וטרם מלאה השנה ה15 לחלוטין אינך חייב באישור.

לך וגש לטסט ללא אישור

פורסם

התחכמות מיותרת, כי גם השנה 0 נספרת...כשאומרים מלאה לרכב שנה על הכביש, זה לא אומר שמחכים ששנה 1 תתמלא.

בקיצור ולעניין - שווה לנסות לגשת בלי, אולי תחסוך 100 ש"ח. אם אומרים לך שאתה צריך את האישור, צא מהתור ולך שלם כמו גדול.

פורסם
וגם בגלל שהקורולה שלך לא הייתה במוסך ב50,000 הק"מ האחרונים. גם לא לטיפולים כפי שכתבת.

בטיפול מפרקים גלגלים ובודקים מצב בלמים.

מסוכן...

JENEK - במכון הטסטים לא מבצעים בדיקה כזאת ולא נותנים אישור בלמים.

אם לא הייתי מקבל את האישור במקום הטסטים, לא הייתי כותב על כך!

( הכוונה היא למוסך, שעובד עם המכון בצמוד )

לפחות זה מה שהיה פעם :roll:

• תוכן חדש...