Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך המונו MAC-AUDIO ZX1000?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני עדיין עומד על זה שתקבל תוצאות הרבה יותר טובות עם ליין דרייבר. (ואולי לא, כאשר מדובר על 300 RMS )

אני לא אומר את זה באוויר, אלא על סמך ניסיון של כמה וכמה אנשים עם המגברים שלהם.

כל מקרה לגופו.

אם יצא לך לראות מצבים שליין דרייבר שיפר את איכות הסאונד במקרים מסויימים, לא אומר שגם כאן זה אותו הדבר.

ושוב - ציינת גם בהודעות קודמות שצריך ליין דרייבר, אבל בכל ההודעות הללו לא ציינת אפילו סיבה אחת מספיק טובה(ומשכנעת)

למה אני צריך ליין דרייבר עם מגבר של הייפוניקס.

אתה לא באמת מצפה שאני אקנה מכשיר שעולה מאות שקלים ויותר, ללא שום סיבה מספיק טובה(ולא, לטעון שזה ישפר לי את הסאונד זו לא סיבה מספיק טובה, אני רוצה לדעת איך למה וכמה)

בכל אופן, תתחדש, אני שמח שאתה מרוצה.
תודה רבה, אני בהחלט מרוצה:-)

אליקו - אני חושב שהדוגמא שנתת לא כ"כ טובה, משום שליין דרייבר איכותי כמו שאתה מציין, עלול לעלות אפילו יותר מהמגבר עצמו(1000+), ובמצב כזה כבר עדיף לחסוך את הכסף ולרכוש מגבר חדש. אני צודק?

אגב, אני לא סגור לגבי המחירים, אבל לפי מה שאני מבין ומניח - זה יכול לעלות 1000+(אם אני טועה, אני אשמח לקבל תיקון)

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• תוכן חדש...