Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מההמלצות שאספתי לניקויי מסך LCD מהמבריקים האלו הועלו 2 חומרים

1) אלכוהול איזופרופיל .

2) חומץ .

אני לא סובל חומץ, מסריח את השועלים ואין לי מושג מה זה האלכוהול הזה,

בשילוב מטלית לניקויי משקפיים אמור לעשות את העבודה .

מה זה ? יש אופציה אחרת ?

פורסם

גש לאופיס דיפו וקנה ערכה לניקוי מסכי מחשב. זה עולה 40 שקל וכולל מטלית מיקרופייבר, תרסיס ומברשת כזו (די מיותרת). רסס על המטלית ונגב - המסך יוצא נקי בטירוף ללא שריטות.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

איזופרופיל משמש בצבא לניקוי מגעים של מכשירים אלקטרוניים.

אני זוכר בזמני שחייל אחד הכניס קצת חומר לעין כדי לקבל גימלים, ואמר שזה קרה בטעות. ( פונה למיון ובמזל לא התעוור ).

חומר חזק !

פורסם

ערכה לניקוי אפשר למצוא אפילו ב-15 שקל. זה כולל מטלית מיקרופייבר, ובקבוקון של נוזל ניקוי (שניתן לנקות איתו גם משקפיים).

עקיף להשקיע 15 שקל מאשר להסתכן ולנסות לנקות את המסך עם חומץ (WTF?) :shock:

• תוכן חדש...