Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לראות היום את הקנון.בנתונים היא טובה אבל היא ממש איכזבה אותי מבחינה פיזית :( מגושמת ושמנמנה :( לא הכי נוח להחזיק אותה, לא מתיישבת טוב ביד. חבל.

הבאה בתור לבדיקה היא הסמסונג. מקווה שהיא תהיה בעלת גזרה נאה יותר מהקנון.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ובכן,

אחרי חפירה באתרי ביקורות, ונבירה באתר zap, הוחלט לקנות את הסמסונג S760.

היום קניתי אותה באופיס דיפו במחיר של 455 ש"ח.

מצלמה קטנה, יפה, 7.2 מגה-פיקסל, זום X3 ועוד שלל אופציות שחסרות לרוב מצלמות החובבים.

בינתיים אין חרטה, אני מרגיש שזאת הייתה קנייה מוצלחת - אבל רק ימים יגידו מה היא שווה באמת.

בכל מקרה, תודה לעוזרים ולמגיבים בשירשור :)

פורסם

צ'מע, אתה גאון בצרכנות. בסוף קנית מצלמה בלי מייצב, עם זום מוגבל שאין לה שום יתרון על על האופציה הראשונה שהבאת.

העיקר שבאת לשאול...:brickwall:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אמנם יש לה מייצב דיגיטלי ולא חומרתי (אבל למרות זאת, אחרי הדגמות שונות על מצלמות שונות, הבנתי שזה לא משהו שאני ממש צריך), הגעתי למסקנה שזום X3 כמו שיש לרוב המצלמות בסגמנט הזה יספיק לי בהחלט (בפנסוניק אומרים שהקצוות העליונים של הזום גורעים מאיכות התמונה, אז ויתרתי, ממילא זה לא היה השיקול העיקרי שלי), והסמסונג עקפה הרבה מצלמות במבחנים שונים באתרים מקצועיים ברחבי הרשת (קראתי מבחנים מפורטים כולל נתונים טכניים והדגמות של צילומים במצבים שונים). בנוסף, הסמסונג הייתה הכי קומפקטית, הכי נוחה להחזקה וצילום, ובעלת מספר הפונקציות הרב ביותר מבין כל מצלמות ה-Point & Shot.

אז כן, לדעתי יש לי פעלתי נכון ואני חושב שקיבלתי את התמורה הטובה ביותר למחיר ששילמתי (שהוא היה אחד השיקולים העיקריים), מומלץ :wink:

פורסם

1. אין כזה דבר "מייצב דיגיטאלי". יש תכונה שמעלה ISO כפיצוי על מהירות תריס, אבל זה חסר משמעות בכל מצלמה להוציא ה-F40, בגלל האיכות הגרועה של ISO גבוה במצלמות קומפקטיות.

2. זה נכון שהקצוות העליונים של הזום סובלים מירידה באיכות התמונה, אבל בסמסונג לא תהיה לך בכלל תמונה בטווחים הנ"ל...

3. אני אשמח לקישורים למבחני העקיפה באיכות תמונה (אם כי מהבחינה הזו הפוג'י ואף הקנונים שהציעו לך/בדקת טובות יותר משמעותית).

4. ריבוי פונקציות לכשעצמו איננו יתרון.

הסמסונג איננה מצלמה רעה, אבל היא בחירה מוזרה מאוד בהתחשב בתחרות.

פורסם

אמנם בחירה מוזרה, אבל בוא נגיד שהיא ה-underdog של הקומפקטיות, או יותר נכון הייתה. גם אני נזהרתי בהתחלה מהשם סמסונג, שהוא לא הדבר הכי מפורסם בתחום המצלמות הדיגיטליות, אבל אחרי חפירה התברר שהקומפקטית שקניתי בכלל לא רעה ומציגה תוצאות טובות יותר ממצלמות יקרות ממנה. אגב, הפוג'י כבר חרגה מהתקציב אז לא טרחתי לבדוק.

אחת הביקורות על המצלמה:

http://www.cameras.co.uk/reviews/samsung-digimax-s760.cfm

פורסם

הקומפקטית שקנית לא רעה, אבל אני חושב שיכולת לקבל יותר לכסף בכל אחת מהאופציות האחרות. בוודאי שהקנון והפוג'י היו נותנות לך איכות תמונה טובה יותר. הפנאסוניק היתה נותנת לך יותר זום ומייצב (נכון, היא יותר איטית בתגובות וזה חיסרון). שוב, הסמסונג בסדר ואפילו טובה, אבל אם כבר באת להתייעץ בניסיון להוציא את המקסימום, למה להתעקש על בחירה פחות טובה?

נ.ב. האתר שקישרת איננו אתר מקצועי. הוא אתר צרכנות שמבצע בדיקות שטחיות. אף אתר מקצועי לא מתעסק במצלמות ברמה הזו (וחבל!).

פורסם

אחרי השוואת הפרמטרים, מה שקבע סופית את הקנייה זו החיצוניות. אין מה לעשות, לכל האחרות פשוט לא התחברתי, הסמסונג הייתה לי הכי נוחה, זרמה לי הכי טוב:) להחזיק את ה-A470 פשוט היה כמו להחזיק לחמניה, לא הסתדר לי :shock:

פורסם
אחרי השוואת הפרמטרים, מה שקבע סופית את הקנייה זו החיצוניות.

I rest my case.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

1_wa.jpg

צריך מצלמה עד 500, ייעודה בחיים יהיה לצלם אלפי תמונות של ילדים בגן, בעת פעילויות שונות (לא מה שאתם חושבים, סוטים!), כלומר - לא יותר מדי דרישות, זום אופטי X3 נראה מספיק (4 גם הולך), אין חובה לסוללות אצבע, יען כי תמיד יש שם חשמל להטעין, רק שתהיה עמידה ככל האפשר, ותוציא תמונות סבירות. כרטיס זכרון SD (אין לי כח להתעסק עם סוגים אחרים, יש לי מספיק SD ו/או SDHC בבית) נדרש.

רצוי מאוד VR (לשתיהן יש).

זה נראה לי לא רע עבור הדרישות:

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCNIS210RB#more_info

שקלנו גם את ה-A590 של קנון, היא עולה יותר (552 ביבוא מקביל), אבל זום יותר גדול.

רצוי מאוד VR (לשתיהן יש).

שתיהן נראות די אוברקיל עבור הדרישות הצנועות.

דיעות לכאן ולכאן יתקבלו בברכה (יש בערך 20 אחוז הפרש ביניהן, לא מעט, ובנוסף מקבלים עוד כרטיס 4GB, לא סוף העולם, אבל בכ"ז), כמו כן - אופציות נוספות יישקלו בחיוב.

פורסם

שמר הקדמת אותי :-)

קניתי את המצלמה שהבאת בקישור, לפני שבועיים.

אחלה מצלמה, בעיקרון היא משמשמת כמצלמה שניה בבית (קטנה מאוד ונכנסת לכל כיס).

אשתי התאהבה בה, זום X3 + מסך 2.5 אינץ' + צבע סגול + סוללת ליטיום נטענת + שנתיים אחריות + כרטיס 4 ג'יגה מתנה.

במחיר של 444 ש"ח, לדעתי העיסקה הכדאית.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

אני יכול רק להגיד לגבי הפנסוניק יש לי את הדגם קודם ה LZ5 ובסה"כ לרמת מחירים היא מעולה מייצב תמונה זום אופטי עדשות לייקה (זה יותר גימיק אבל עדיין נחמד) מסך גדול איכות צילום מעולה ביום, בלילה האיכות טובה אבל אםאתה מעוניין לצלם למשל במצב לילה חייב לשים אותה על משהו כי אחרת נמרח(מצד שני ברוב המצלמות זה כך) אבל תמונות בלילה במצב שהיא מקובעת יוצאות מעולות, החסרון היחיד שאני מוצא בה זה שאין לה עינית כי לפעמים בצילומים באור חזק לא רואים טוב את המסך, מצד שני יש שם מצב HIGH ANGLE שעושה את התמונה מאוד בהירה ואז רואים בסדר. יתרון חשוב נוסף זה שהיא עובדת על 2 סוללות אצבע רגילות או נטענות, כלומר עם נגמרה הסוללה או ששכחתה להטעין תמיד אפשר לקנות סוללות בשבילה וזה חשוב מאוד לדעתי .

פורסם

שתיהן נראות די אוברקיל עבור הדרישות הצנועות.

הדרישות שלך לא צנועות. לתפוס אובייקטים בתנועה בתנאי תאורה לא טובים (בתוך הבית) ולקבל תמונות לא מטושטשות (בלי פלאש פוטו-רצח) זה חתיכת אתגר. המייצב פה לא עוזר בכלל (הוא מבטל את רעידות הידיים, לא את ריצת הילדים).

פוג'י F40 (תוצאות טובות ב-ISO800) ולדעת לצלם.

• תוכן חדש...