Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביוניברס מוכרים שמן 15/40 אני לא זוכר את המחיר אבל ביום שישי ההורים יקנו ואז אוכל להגיד לך, אני אפילו אולי יגיע למפגש ואם תבוא אוכל להראות לך אותו את המחיר ואת שאר הדברים שקניתי ביוניברס שיותר זול ממקומות אחרים, בעיקר אוטו דיפו.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם
(...), אחרי 286,000 ק"מ (...), יום קשה.(...) בלה בלה בלה

אני חושב ששומאכר פחות עצוב כשהמנוע שלו נשרף כשהוא מוביל במירוץ (מה שאגב לא קרה כבר הרבה זמן-המנוע)...

שאלה יהיה הצרות שלך.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

אני מחר יהיה ביוניברס.....

פעם היה שם שמן "אמריקן איגל", עכשיו אני חושב שיש שם משהו עוד יותר לא ידוע.

מים לרדיאטור אםשר לקנות ביוניברס, שמן אני מעדיף לקנות של איזה חברה ידועה....ולא שמן מנוע "סופר קלאס" או משהו כזה.

ובקשר למפגש אני מאוד רוצה להגיע, כי אני מתגייס עוד שבוע.

פורסם
איציק, אני בודק באמת שמן מיםפ כל שבוע.

מערכת הקירור תקינה לחלוטין, החלפתי לא מזמן רדיאטור וטרמוסטט ומאז הכול תקין ולא מתחמם.

הקטע הוא, שעל הריצפה והמדרכה-כשחניתי, לא ראיתי אם זה טיפות מים או שמן, אבל על היד שלי ניתזו 2 טיפות מאוד קטנות בצבע שחור.

אני לא מבין מה הבעיה?

נשמע כמו יום טיפוסי עם הקליאו.

יורד למטה אחרי גשם,נכנס לאוטו הרצפה מוצפת(קרה לפני שנה).

יורד למטה אחרי שבוע מקבלת הרכב,שומע חריקה בהילוך השלישי.

הבעיות שלך הם הברכות שלי.

הלוואי והקליאו תוציא קצת עשן לבן או תשפריץ עלי שמן,ככה לפחות יהיה לי תירוץ לתבוע את "קרסו" :wink: .

אלי-חושב שבסוף היום הג'אסטי של אחי (שהיתה שלי)היא הרכב הכי טוב בעולם,לא מתלונן,רק נוסע (ספר להם,רוני :wink: )אין כמו ג'אסטי.

• תוכן חדש...