Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדיוק דיברתי עם חבר שלי ממוסקבה שקנה לו אחת כזאת ידינית חדשה ב10000 דולר...

למה לא להביא כאלה לארץ???

Lada_Priora_hatch_1b_extra_big_30949.jpg

(((EUROPEAN DRIVER)))

מחפש בנרות - Skoda Felicia Laurin & Kement 1.6 GLXi

פורסם

באמת חבל שלא מביאים את הרכבים האלה אבל בכל מקרה המחיר פה היה הרבה יותר גדול ממה שהרכבים האלה נמכרים שם...בדיוק כמו שרכב אמריקאי שעולה גרושים בארצות הברית עולה כאן פי כמה וכמה...

פורסם

עם כל הכבוד , תעשיית הרכב הרוסית היא לא מה שהייתה פעם.

מקריאה של כתבות ופורומים מרוסיה , הרכב מגלה איכות הרכבה ירודה , אמינות ( שונא את המונח הזה ) בעייתית , אני לא בטוח עד כמה הוא בטיחותי ( אני חושב שאין בו ESP ויותר מ 2 כריות אוויר) , ובסה"כ הוא מבוסס , שלא לומר גרסת מתיחת פנים , על הלאדה 2112 ( לא סגור על מספר דגם)

במבחן השוואתי שנערך בין כמה רכבים מצאו אותו נחות לעומת רנו לוגאן , למשל.

אבל אם מתחילים לייבא לפה רכבים סיניים...

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם
עם כל הכבוד , תעשיית הרכב הרוסית היא לא מה שהייתה פעם.

מקריאה של כתבות ופורומים מרוסיה , הרכב מגלה איכות הרכבה ירודה , אמינות ( שונא את המונח הזה ) בעייתית , אני לא בטוח עד כמה הוא בטיחותי ( אני חושב שאין בו ESP ויותר מ 2 כריות אוויר) , ובסה"כ הוא מבוסס , שלא לומר גרסת מתיחת פנים , על הלאדה 2112 ( לא סגור על מספר דגם)

במבחן השוואתי שנערך בין כמה רכבים מצאו אותו נחות לעומת רנו לוגאן , למשל.

אבל אם מתחילים לייבא לפה רכבים סיניים...

אכן אתה צודק, היא מבוססת על הדגמים 2110-2112 שלא היהו כל כ"כ מוצלחים.

אבל צריך לציין שזה מתחיל להיות רכב די פופולארי במזרח אירופה, אלטרנתיבה טובה לדצ'יה לוגן או רנו קליאו.

(((EUROPEAN DRIVER)))

פורסם

דאצ'ה לוגאן היא אוטו מצוין!

היא כמו קליאו שהורידו לה את כל מה שלא נחוץ בשביל נסיעה.

יש אנשים שזה כל מה שהם צריכים, ויש כאלו שלא.

בשבילי זה יכול להיות מספיק מאוד, ומניסיון של מכרים באירופה, הוא נותן כמעט כל מה שהקליאו נותנת, אבל טיפה יותר בסיסי.

פורסם
השאלה כמה עולה הרכב הזה ביחס לרכבים אמיתיים.

אם מדובר באלפים בודדים של דולרים הבדל, אין סיבה להתעסק בכלל.

ידידי, מזה "רכב אמיתי" בשבילך??

(((EUROPEAN DRIVER)))

פורסם

מתוך ניסיון העבר עם לאדות שלא היו להיט ויבוא שלהן הופסק, אני בספק שבארץ הסטיגמות מישהו יקנה מכונית כזאת.

בתחום מכוניות הזולות, כגון דצ'יה (רנו) לוגן, בתור אלטרנתיבה מבית לאדה, היא KALINA ופחות PRIORA:

lada-kalina-main.jpg

קראתי ביקורות והשוואות בין KALINA ל-LOGAN, היא עומדת במבחנים האלו בערך באותה רמה.

אם רכב הזה, היה מאוד זול בארץ (כ-60-70Kש"ח לרכב חדש) והייתה לו אופצייה לתיבת הילוכים אוטומטית, אני מניח זה היה הולך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מתוך ניסיון העבר עם לאדות שלא היו להיט ויבוא שלהן הופסק, אני בספק שבארץ הסטיגמות מישהו יקנה מכונית כזאת.

בתחום מכוניות הזולות, כגון דצ'יה (רנו) לוגן, בתור אלטרנתיבה מבית לאדה, היא KALINA ופחות PRIORA:

lada-kalina-main.jpg

קראתי ביקורות והשוואות בין KALINA ל-LOGAN, היא עומדת במבחנים האלו בערך באותה רמה.

אם רכב הזה, היה מאוד זול בארץ (כ-60-70Kש"ח לרכב חדש) והייתה לו אופצייה לתיבת הילוכים אוטומטית, אני מניח זה היה הולך.

Lada kalina לא כ"כ מוצלחת, יש לה רעש של רכב דיזל מסחרי, עיצוב לא פראקטי, מנוע של לאדה סמרה כמאט ללא שינויים ועוד לא מאט דברים שגרמו לנפילה נגדולה של הרכב הזה.

לאדה פריאורה -הדור הדש, תוצאה של עבודה קשה... סוף סוף "לימדו אותה תנסוע"...

(((EUROPEAN DRIVER)))

פורסם

אי אפשר לדעת. ברוסיה יש תשתית תעשייתית ,טכנולוגית ומדעית טובה. מי חשב כשהתחילו לייבא את הסקודה פאבוריט שתיהיה טובה יותר מחברת האם שקנתה אותה ב-91? (במאמר מוסגר- לכל מי שהכיר את ההיסטוריה של סקודה ואת הצ'כים אין הפתעות. כולל לראשוני חיל האויר שלמדו אצל מדריכים צ'כים על אויה /מסרשמיט וזלין)

לא אופתע אם הרכב יהיה טוב יותר מהפתעת האמריקאים בהשואת ה F-35 לסוחוי 31.

האוליגרכים יכולים להרים יותר מקוי הרכבה של 124.ויש להם את המהנדסים לכך.

• תוכן חדש...