Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו - מישהו אמר לי שאולי בעזרת לחץ אוויר (מיכל) אני יכול לנקות את החיישן חמצן קצת ואולי זה יעזור.

זה בר ביצוע? למישהו יש רעיון אחר?

פורסם

לדעתי לא מדובר על בעייה בחיישן חמצן. זה (לו היה תקול) היה משגע לך את הסל"ד בסרק (תזוזה של עד 100-200 סל"ד לכאן או לכאן). מנוע הצעדים לא מסוגל לתת שינוי גדול כמו שאתה מתאר. כמו שדני כתב - נכנסת לך כמות גדולה של אוויר מאיפשהו.

אני הייתי נוסע למוסך, בזהירות מירבית (המצב שתיארת הוא מתכון מעולה לתאונה בתנועה צפופה).

פורסם

אני מבין

בהילוך סרק הטורים נעים בין 1500-2500 בערך.

אני מחר מתכוון לנסוע למוסך הכי קרוב אליי הביתה ,מרחק של קילומטר בערך באיזור 6וחצי בבוקר רק מהסיבה הזאת שתיארת.

תודה לך בכל מקרה שמר!

פורסם

עוד הפעם

שמניעים - הטורים ישר ב 5000 למשך חצי דקה.

אחרי חצי דקה הם נופלים ל 1700 בערך ומקפצים כל הזמן בתחום בין 1700 ל 2500.

שמשלבים ל D ונוסעים קצת המצב נורמאלי ושמאיטים חזרה ל 30קמש הטורים קופצים שוב בין 1700 ל 2500.

פורסם

הבעיה נפתרה

אחרי ביקור במוסך שארך 5 דקות וללא עלות - יחס נהדר במוסך.

מדובר בגומיה שלא אטמה - הגומיה אפילו נמצאה בתוך המנוע,הוחזרה למקומה חוזקה עם בנד והכל פיקס.

תודה לכולם!

• תוכן חדש...