Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז עכשיו הגיע הזמן פורום יקר,אחרי כל הנושאים שפתחתי בקשר למערכת עכשיו זה הכרחי ואני יכול להתחיל לתכנן ברצינות את המערכת שלי ואני מקווה שבעזרתכם.

יש לי כמה שאלות ואשמח אם תעזרו לי כי אני לא מבין כ''כ גדול בעניין המערכות,אוהב לשמוע היפ הופ וקצת מזרחית.

צריך לציין שיש לי את האוטו דייהטסו סיריון שנת 2006.

מידות:קדימה בדשבורד 4" דלתות אחוריות 6.5"

תקציב:4K

יש ברשותי את הסאב של mtx נתונים:

T4104A 10" Subwoofer 4 Ohms 39 Hz-150 Hz 400 200/400 87.7 dB 1.5" 27 oz. 4.875" + תמונה

בנוסף יש לי אפשרות לקנות מבן דוד שלי את המגברים ואת הסאב ב-1000 ש''ח:

lightning audio b250.1 + תמונה

jbl gto 75.4 + תמונה

סאב mb quart + תמונה

Power Handling - 500 Watts Max

Power Handling - 250 Watts RMS

Impedance - Dual 4 Ohms

אשמח אם תתנו לי הצעות מה לעשות בשביל מערכת מושלמת.

להוסיף עוד סאב?איזה קומפוננט לשים?לקנות את המגברים?איזה רדיו דיסק לשים?

תודה רבה לכם יש תמונות של כל הרכיבים ושל המידות באוטו.

2667.jpg

תמונה002.jpg

תמונה004.jpg

תמונה005.jpg

תמונה008.jpg

mtx_t4124_b.jpg

פורסם

בגדול אתה צריך קומפוננט מקדימה, סאב יש לך, אתה צריך מגבר בשביל הסאב ומגבר בשביל הקומפוננט.

יש אפשרות לרמקולים בדלתות מקדימה או רק בדש ?

בקשר להצעה של דוד שלך-לדעתי שווה.

אם אתה לא קונה ממנו אני מוכן לקנות במקומך(אני לא צוחק, דבר איתי בפרטי אם אתה לא תקנה ממנו)

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם
בגדול אתה צריך קומפוננט מקדימה, סאב יש לך, אתה צריך מגבר בשביל הסאב ומגבר בשביל הקומפוננט.

יש אפשרות לרמקולים בדלתות מקדימה או רק בדש ?

בקשר להצעה של דוד שלך-לדעתי שווה.

אם אתה לא קונה ממנו אני מוכן לקנות במקומך(אני לא צוחק, דבר איתי בפרטי אם אתה לא תקנה ממנו)

לפי שירשור שפורסם בפורום אז כן זה 4'.

לצערי רק בדש בורד,ההורים שלי לא יסכימו לבניות בדלתות.

ביקשתי עצות לסוגים של קומפוננטים,סאב ואם להוסיף עוד סאב בנוסף ל-MTX

במקרה שהמגברים והסאב לא יתאימו לי אני ידבר איתך בפרטי.

בבקשה תעזרו לי.

פורסם

אין צורך להוסיף עוד סאב בנוסף לMTX שיש לך כבר.

בקשר לקומפוננט יהיה לדעתי קשה למצוא סט טוב ב4 אינטש'.

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=412

קומפוננט מצויין (ויקר) בעיקרון אבל לא יצא לי לשמוע אותו ב4 אינטש ואני מאמין שיש הבדל רציתי בכל זאת לוופר 4 אינטש אין את אותו טווח תדרים כמו לוופר 6.5 אינטש'.

אני אישית לא הייתי משקיע בקומפוננט בגודל 4 אינטש'.

אבל חכה לתשובות אחרות, אל תחליט כלום עדיין.

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

פורסם

שמעת את הסאב שיש אצלך?הMTX?אהבת אותו?שמעת את הסאב שדוד שלך מציע לך?שוב,אהבת?

בסה"כ העסקה שדוד שלך מציע לך נראת שווה מאוד.רק המגבר של הJBL עולה בסביבות ה1000+.הלייטינג אודיו גם מגבר נחמד מאוד,הוא סוחב יפה מאוד סאב של רוקפורד P2 שיש לחבר שלי.את הסאב של mb quart לא שמעתי אז אני לא לתת חוות דעת,אבל אם אהבת-לך על זה.

לגבי קומפוננט , די בעייתי למצוא אחד כזה ואיכותי בגודל של 4.אבל בכל מקרה יש לך את הדוטק MKII 4 ב1100 שקל ומאחור אתה יכול לשים איזה מורל פולס.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

הבעיה היא אם המגברים יכולים להחזיק את ה-MTX שכן..מאוד אהבתי אותו ואת ה-mb quart,קומפוננט ואלי שתיים אחוריים.

איזה רדיו דיסק לשים אני בכלל לא יודע.בקושי שמעתי חוות דעת של הרבה משתמשים פה בפורום מקווה שאחרי יום כיפור יעזרו לי.

צום מועיל וגמר חתימה טובה לכולם.

פורסם

בחיי - השמחה הזאת של מעבר טסט היא מקבילה לשמחה של אובדן הבתולים.

:-P

הMTX הזה הוא סאב ישן וטוב של MTX, סאב שנותן תמורה יפה למחיר סה"כ ואם אהבת אותו - תשמור אותו.

יש לך אפשרות להביא את המונובלוק של לייטנינג - הוא אמור להחזיק את הסאב, תנסה לבדוק גם לגבי מונו כמו בחתימה שלי.

לגבי איזה HU - מציע לך לחסוך קצת עלויות ולקנות כאן מהפורום מיד שניה איזה אלפיין נחמד עם קרוס טוב וטיימ קורקשן בפנים - ככה תוכל להגביר את הסט הקדמי בתצורת "בי-אמפ" על ה75.4 של JBL

תריץ חיפוש על המגבר הזה - אתה תקרא המון דעות, גם המון דיעות שליליות - סה"כ מספק את הסחורה היטב.

תריץ חיפוש על "בי-אמפ" ואתה כבר תבין על מה אני מדבר איתך.

הכי חשוב - מתקין טוב. ממליץ לך בחום על יגאל-בנץ, רוני.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
1.יש לך אפשרות להביא את המונובלוק של לייטנינג - הוא אמור להחזיק את הסאב, תנסה לבדוק גם לגבי מונו כמו בחתימה שלי.

2.לגבי איזה HU - מציע לך לחסוך קצת עלויות ולקנות כאן מהפורום מיד שניה איזה אלפיין נחמד עם קרוס טוב וטיימ קורקשן בפנים - ככה תוכל להגביר את הסט הקדמי בתצורת "בי-אמפ" על ה75.4 של JBL

3.הכי חשוב - מתקין טוב. ממליץ לך בחום על יגאל-בנץ, רוני.

1.יש בעיה קטנה..אני חיברתי את ה-MTX ללייטנינג והפיוזים נשרפו.

2.אני רוצה לקנות HU יד ראשונה של אלפיין

3.אני אברר עניינים עם יגאל אבל איפה הוא מתקין?ולפי התקנות שראיתי גם יוסי אלפיין טוב ומשיחה איתו בטלפון הבנתי שהוא בן אדם אמין שאפשר לסמוך עליו.

• תוכן חדש...