Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

טלוויזיה של "סאניו" 20 אינץ' בת 14 שנה.

כשמדליקים אותה מהכפתור הנורה האדומה נדלקת אבל הטלוויזיה לא. התקלה התחילה מאתמול בכך שהטלווזיה כבתה תוך כדי צפייה.

באופן תקין כשהייתי מכבה את הטלוויזיה מהשלט, הנורה האדומה גם היתה נשארת דולקת.

ניסיתי להדליק אותה מהשלט של yes- לא נדלקת. גם מהשלט המקורי שלה- לא נדלקת.

להוציא ולהחזיר מהחשמל, החלפת סוללות בשלט המקורי ואפילו כמה מכות בצדדים ניסיתי והיא לא נדלקת.

הייתי היום בטרקלין חשמל כדי אולי לקנות טלויזיה חדשה ויש שם רק פלאזמות ו- LCD. אין לי צורך בכזה דבר, זאת טלוויזיה לחדר ולא לסלון וגם המחירים של המכשירים כמו המחיר של האוטו שלי.

מה קרה שם לפי דעתכם? ספק זה לא, היא הריי מקבלת חשמל. מישהו יכול לכוון אותי לעלויות תיקון?

תודה מראש.

פורסם

יכול להיות מגבר הטייה אופקי או Flyback מקצרים את ספק מתח נמוך (שזו התקלה הכי נפוצה)

במחיר התיקון כבר אפשר לקנות מקלט חדש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

טרקלין חשמל סתם יקרנים.

אבא שלי קנה טלויזיה 21 אינץ' לחדר שינה, של טושיבה ב500 שקל, אני לא זוכר בדיוק איפה, כנראה במחסני חשמל.

אתה יכול לקנות היום טלויזיית LCD 22 בקצת מעל 1000 שקל. או 26 אינץ' עם עוד קצת מאמץ.

אני אומר שתרכב על השוונג של החלפת המחשב והרכב העתיקים ותשתדרג גם כאן.. :D

או שפשוט תקנה כל טלויזיה CRT בכל גודל במחירים שהן הולכות בYAD2 : בין 100 ל200 שקל.

(או שסתם תעשה סיבוב בשכונה ותמצא אחת)

לפני זמן מה התקלקלה טלויזית הGRUNDIG של סבתא שלי בחדר שינה שלה,

סיור קטן בשכונה בדרך אליה ומצאתי עבורה טלויזיית 21 אינץ' SHARP במצב חדש תקינה ועובדת... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שיטת הסיורים בשכונה לא רלוונטית כאן, אולי בצפון ת"א זה עובד...

אגב המחשב עדיין לא הוחלף (היה קריטי יותר להחליף את האוטו, עוד מעט חורף ואין לי ABS...) אבל לא רחוק היום שאני אצטרך להחליף את המחשב, כבר אין לי כוח אליו, התייאשתי, מודה :|.

בכל אופן אני אחפש טלוויזיה CRT חדשה בחנויות מחר בערב ואת זאת שהתקלקלה אשים ליד הפח וזהו. במחשבה שנייה לא שווה לתקן אותה, לך תדע מה יתקלקל מחר.

ה"בעיה" שלי שאני לא יכול להיפרד מדברים ישנים...

פורסם

אתה יכול לקנות מחשב עם כרטיס טלויזיה (עולה 120 שקל) ומסך 22 אינץ' LCD (היום אתה קונה מסכים מצויינים ב1000 שקל)

ולסגור בצורה הזאת את הסיפור... לראות טלויזיה דרך המחשב, וכמובן גם סרטים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שלום רב!

טלוויזיה של "סאניו" 20 אינץ' בת 14 שנה.

מה קרה שם לפי דעתכם? ספק זה לא, היא הריי מקבלת חשמל. מישהו יכול לכוון אותי לעלויות תיקון?

תודה מראש.

אין כדאיות תיקון של מכשירים כאלה, לזרוק ולקנות חדש (נשארו מקומות בודדים שכן מוכרים CRT חדשים. ניסית בשופרסל -דיל וכל אלו ? סביר להניח שתמצא שם משהו).

אין לי צורך בכזה דבר, זאת טלוויזיה לחדר ולא לסלון וגם המחירים של המכשירים כמו המחיר של האוטו שלי.

כיום ניתן לקנות טלויזיות במחירים נמוכים בהרבה מ 100,000 שח...

אה, דיברת על האונו ? :-o

אז גם במקרה הזה אפשר לפרוט את האונו ב-2 מסכי LCD חביבים ביותר :lol:

ה"בעיה" שלי שאני לא יכול להיפרד מדברים ישנים...

כשתתחתן, תקים משפחה ויהיו לך ילדים ואח"כ נכדים - אשתך תהיה מאושרת :lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מצאתי טלוויזיה 21 אינץ' CRT של "פיילוט" עם שירות של "ניופאן".

רוצים עליה כמה גרושים בסופר של "שופרסל".

האם זה שווה משהו?

לוח עריכה02.jpg

פורסם

לא הייתי שם אגורה על מוצר מת.

אם כבר, עדיף לקנות יד 2 ב100 שקל ולסחוב עוד כמה שנים עד שתחליף ל LCD.

אגב, הטלויזיה שמצאתי נאספה מרחובות נתניה לא מרחובות צפון ת"א. אני מעריך שבצפון ת"א יש כבר פלזמות מהדור הישן זרוקות בחוץ :)

נ.ב. בטלויזית CRT מודדים את האלכסון יחד עם הפלסטיק. תראה כמה פלסטיק יש בפיילוט הזאת שהעלית מאתר שופרסל ! היא נראית יותר כמו 14 אינץ'

להלן ההיצע ביד 2:

http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=&SalesCatID=1&SalesSubCatID=1&SalesSubCat3ID=7&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=250&Info=

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נ.ב. בטלויזית CRT מודדים את האלכסון יחד עם הפלסטיק. תראה כמה פלסטיק יש בפיילוט הזאת שהעלית מאתר שופרסל ! היא נראית יותר כמו 14 אינץ'

לא עם הפלסטיק, אלא עם המסגרת השחורה סביב התצוגה - מודדים את אלכסון הזכוכית, שלא כולו מנוצל לתצוגה.

לכן נהוג ב-CRTs להוריד אינץ' אחד מהשטח המוצהר, כך למשל בטלוויזיה הנ"ל שטח התצוגה האמיתי יהיה 20" בלבד ולא 21".

פורסם

קניתי טלוויזיה לפני שעה מרשת "ביג אלקטריק". נקווה שהיא תחזיק מעמד, היא עדיין בקרטון...

אגב, נכנסתי לשופרסל והמכשירים נגמרו להם, נשארו רק פיילוט 25 אינץ' אז לא קניתי.

פורסם

תתחדש :-D

(לפני כמה שנים טובות, היתה לנו טלויזיה סאניו בבית. היתה ממש ממש טובה... נמכרה בסוף לאלטע זאכן).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
שיטת הסיורים בשכונה לא רלוונטית כאן, אולי בצפון ת"א זה עובד...

אגב המחשב עדיין לא הוחלף (היה קריטי יותר להחליף את האוטו, עוד מעט חורף ואין לי ABS...) אבל לא רחוק היום שאני אצטרך להחליף את המחשב, כבר אין לי כוח אליו, התייאשתי, מודה :|.

אבל למה? הרי הוא עובד כמו כפול ליבה 7XXX :roll:

כבעל מחשב דומה שלך מסוג P3 450MHz 384MB שמריץ Windows XP SP3אני חייב לציין שיש לי את המחשב כמעט 9 שנים ומתוחזק באופן רציף על ידי. אין שום בעיות, המחשב טס!

חבר מהעבודה הביא לי יום אחד את המחשב שלו אליי הביתה לתיקון, ניתקתי את הפנטיום 3 שלי וחיברתי את שלו, לאחר שפירמטתי אותו לא הרגשתי שום הבדל במהירות בינו לבין שלי.

מדובר היה באינטל דואל קור כפול ליבה סדרה 7XXX עם 2GB זיכרון, אני בעצמי קניתי לו את המחשב הזה לא מזמן.

פורסם

המחשב אכן טס, אין איתו שום בעיות.

מה שמייאש אותי זה בגלל שהמעבד חלש, הזיכרון קטן ואין מקום על ההרד דיסק, אני לא יכול להתקין תוכנות מסויימות כמו ICQ גרסה 6, או פוטושופ החדש, או אופיס 2007 וכ'. אני פשוט מסתפק בתוכנות ישנות ואת זה אני ממש לא אוהב.

כשאני מנסה להתקין תוכנה חדשה אני מקבל הודעות בנוסח "נתוני המערכת שלך לא מספיקים..."

• תוכן חדש...