Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום חמישי בערב חזרתי לי מהבסיס מאושר ושמח ואחרי שראיתי את החברה זזתי הביתה לישון. העמדתי את המכונית עם הפנים ליציאה מהחנייה בירידה (בעיות התנעה...זמניות..:-P) כ 3 מטר מהונדה אקורד חדשה ונוצצת... מבט קל אל ההונדה לילה טוב לסקודה שלי ועליתי לישון...ב 8 בבוקר אבא שלי מעיר אותי בפלא וקורא לי לחנייה אחרי ששאל האם הכל היה בסדר אתמול..:roll:..

ירידה לחנייה אחרי הרבה אי הבנה למה לא השלמתי את שעות השינה לי אחרי שבוע בצבא...

את הקפה החליף לי המראה הבא:

אצל ההונדה מרוסק כל הטמבון וכמעט כל החלק הקדמי, נכנסו בע עם הקדימה, ובשלי נכנסו עם החלק האחורי ברוורס..עכשיו לעומת ההונדה זה כלום אבל עדיין יש לי קמט מקדימה ובאסה כי אין לי מקיף...ואף אחד בלילה לא ראה כלום ומי זה היה...

כאב לי לראות את ההונדה ועוד יותר את הבעלים....:cry:

אז איך קונים היום משהו טוב לכביש??

🤔

פורסם

לא הבנתי כל כך מה רצית להסביר משהו בא ונכנס בשתי המכוניות?

אגב תבדוק למה יש לך פירורים על מקלדת יש יותר מידי נמלים (.....................)

S2000

• תוכן חדש...