Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש ספורט מוטרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב ספורט מוטורי יערך ב-2 באוקטובר - כולם מוזמנים ! זהו המשך של ערבים שהיו כבר בעבר וכמובן נווטים נהגים וכל אלו שאוהבים את הספורט המוטורי מוזמנים. פרטיים בהמשך.

בברכה המטיףףףףף

פורסם

לשאלתך ITAYIAISH

כולם מוזמנים רק לכתוב שאתה מגיע כך שנוכל לדעת בקשר למקומות. האירוע הוא בבית ספר אלטרנתיבי ברמת הכובש בשעה 20.30

דני אתה רשום כבר והטבילה הראשונה היא שלך :-):-):-)

פורסם
לשאלתך ITAYIAISH

כולם מוזמנים רק לכתוב שאתה מגיע כך שנוכל לדעת בקשר למקומות. האירוע הוא בבית ספר אלטרנתיבי ברמת הכובש בשעה 20.30

דני אתה רשום כבר והטבילה הראשונה היא שלך :-):-):-)

אני שמח מאוד לבוא, רק תוכל להגיד לי איפה זה רמת הכובש? שאוכל לתת תשובה סופית?

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

שלום המטיף.

בעבר דובי היה מזמין את כולנו לערבים האילו. והם היו תמיד מהנים מעשירים ובאווירה טובה.

אשמח לדעת מי אתה ומה שמך, וכמובן לדעת ממה יהיה מורכב המפגש.

בכל מקרה אני אשמח מאוד להגיע.

בברכה

גידי קרונין

פורסם

שפטר ממש תודה לך נראה שאתה קורא את כל הפורום? מתי אתה הזעת בחליפת מירוץ? ומה ההשגים שלך?? ממתין לך ולא נושם כתוב מהר כי אחרת יקחו אותי לבית חולים.

זלמן דגן THE BUGIMAN

פורסם

הערב יכלול- הרצאת אורח של נהג ונווט ראלי , סרטי וידאו של אליפות אירופה בראלי-קרוס ובונוס בדמות הסרט הרשמי של סדרת ה-NASCAR

בגדול זה מפגש לשוחח ולדון על כל מה שבא ולהחליף חוויות מהאירועים האחרונים בארץ.

פרטיים נוספים בקרוב.

THE BUGIMAN זלמן דגן

פורסם

לצערי אני לא יכול להגיע

אני מוזמן לחתונה באותו הערב :cry:

אבל תהיינה שם מלא רוסיות כ***יות :-P

ככה שאני קרוע מבפנים

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
לצערי אני לא יכול להגיע

אני מוזמן לחתונה באותו הערב :cry:

אבל תהיינה שם מלא רוסיות כ***יות :-P

ככה שאני קרוע מבפנים

לסלי

איפה זה שם?

בערב הספורט המוטורי או בחתונה???

אלון.

נ.ב.

להכין צ'ק?

:wink:

אלון

פורסם
איפה זה שם?

בערב הספורט המוטורי או בחתונה???

אלון.

נ.ב.

להכין צ'ק?

:wink:

אלון

לשמחתי, בחתונה

תכין צ'ק (לא יודע כמה מקובל היום:?)

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...