Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שכרגע, רק כשאני ברכב יוצא לי לשמוע מה שאני רוצה באיזה עוצמה שאני רוצה - שם רוב ההשקעה מבחינת מערכות סאונד.

אני אוהב תמיד לשמוע טוב ונקי, אך מחוץ לרכב, בבית המוזיקה מנוגנת דרך מחשב (בתור מוזיקת רקע בדרך כלל) באמצעות מערכת לא ממש מיוחדת של קריאטיב - 7.1 כשהמגבר בתוך הסאב. לא משהו מיוחד, אבל עושה את העבודה בנאמנה וכבר לאורך שנים.

מבחינת השקעה יותר רצינית במערכת ביתית, כרגע אין צורך, לא יוצא לי ממש להיות בבית ולשמוע מוזיקה... באוטו, זה סיפור אחר לגמרי.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

סאב כרגע לא בתכנון משתי סיבות:

א- הרמקולים שלי יורדים מספיק נמוך יחסית לחדר בו הם יושבים.. (עד שנה הבאה)

ב- סאב ברמה של המערכת הזו מתחיל באיזה 12 אלף שקלים (עם שימוש אגרסיבי בקשרים) , ולא , אני לא מתכוון להביא סאב של רכב ולבנות לו תיבה .

תומר, יש לי רמקולים דומים לשלך (RF-35).

אני חייב לציין ששידכתי להם את הפוקל 33K מחובר למגבר ישן של קנווד שיורד ל-4 אום וההבדל הוא מאד משמעותי לדעתי.

עד כדי כך שרק אחרי ששידכתי להם את הסאב התחלתי ממש להנות מהרמקולים.

אני לא מהמפציצים בכלל, הסאב עובד מאד מאד חלש ומי שלא מכיר לא שם לב בכלל שיש סאב.

אני מציע לך לשקול שנית את הנושא, אם אתה רוצה המלצה מפורטת דבר איתי בפרטי.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

• תוכן חדש...