Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים,

עקב חילופי מנכ"לים שהתרחשו לאחרונה במיני ישראל נוצר, למרבה הצער, מצב דברים לפיו לא עלה בידי מיני ישראל לעמוד בהבנות אשר הושגו בינינו למיטב הבנתנו.

לפיכך, בשלב הזה האירוע במתכונתו המקורית נדחה ונעשים מאמצים קדחתניים בכדי לאפשר את קיום האירוע במקום חלופי, עוד במהלך חודש נובמבר 2008.

הודעה מפורטת אודות האירוע החדש תצא בהקדם.

עמכם הסליחה ומקווים לראותכם עימנו במועד החדש.

בכבוד רב,

הוועדה המארגנת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כולנו חיכינו לזה. מה שחשוב עכשיו זה להתארגן באותו הרצון ובאותו המרץ למועד הנדחה, שיפורסם בקרוב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אם אפשרי לדבר עם מיכאל לוי שיציג את צמד האבארטים שלו (פיאט 500 וגרנדה פונטו אבארט שקנה לבן שלו), וגם את הפיאט כרומה של אורן חסון, ואיך אפשר לשכוח את הפיאט בראבו דיזל החדשה, אהה וגם את הפיאט פנדה קרוס היחידה בארץ, וכמובן את האלפא מיטו היחידה, ואת צמד הגרנדה פונטו מולטיג'ט (דיזל!) עם איבזור בעננים, יחידות בארץ, וכמובן איך שכחנו את הפיאט 500 החדשה עם מנוע 1.4 100 כ"ס עם רישוי אמצעי של... "500", אהה ואיך שכחתי את הפרארי שלו! ועוד ועוד...

אין צורך שסמל"ת כיבואנית תציג משהו (את הפונטו, הפנדה והדובלו ראיתי כבר בסוכנות), כל הרכבים המענינים נמצאים אצל המנכ"ל.

אני רוצה לומר לך שהייתי לפני שבועיים, עם בן דודי שהוא מנהל שם את מרכז המסירות במרכז בפלמחים במרכז של סמל"ת ואני אומר, לך פשוט לראות את כל האלפות שמחכות עדיין בהתקנות של גיל-קאר היה יפה.

היה שם 159 שני גרסאות הפחות מאובזרות שאחת מתוכן הולכת לאולם התצוגה ביגאל אילון והיא בצבע לבן והשנייה, היא אפורה ושייכת ללקוח היה GT אחת בצבע אפור וכ'ו.

בקיצור חיכיתי לגולת הכותר, שהיא המיטו אתה ציינת שיש אחת בארץ ואני ראיתי עוד אחת בצבע שחור!!! לפי מה שבן דודי אמר זה שהשחורה, היא לצורך תקינה ורישוי והלבנה היא שייכת למשפחת לוי, אם תרצה עוד פרטים כל שהן רק תבקש.

מי שרוצה תמונה אני לא יכול לצלם מתאמי הגינות, כלפי היבואן אבל בקרוב מאוד אני אעלה את התמונות, של המיטו השחורה.

יניב

פורסם

כמה רכבים צפויים בתצוגה?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

התכנון המקורי היה 130~ רכבי תצוגה (מכוניות ואופנועים), לא כולל מבקרים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כולנו חיכינו לזה. מה שחשוב עכשיו זה להתארגן באותו הרצון ובאותו המרץ למועד הנדחה, שיפורסם בקרוב.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אפשר עוד להרשם? אולי אספיק להוציא את הלנצ'יה מהמוסך עד למועד החדש..

הכי חכם היה לעשות את המפגש במוסך,

אני ספרתי כבר 2 לאנצ'יות שלא במצב נסיעה, כולל 1 שלי :)

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תוכן חדש...