Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני רוצה להגיד לכם שקראתי את הכל בעיון רב וכל מה שכתבתם לי.

אני מקבל את זה שלא כל המתקינים של חברת פלאפון חאפרים. אבל המתקין הספציפי הזה היה חאפר מקצועי!

אני לא יודע את שמו אבל מחר אני אטפל בכל הנושא הזה וגם אבקש פיצוי.

שורה תחתונה:

רדיו דיסק מקולקל- שברו שם איזה פלסטיק כי הפאנל לא יורד יותר

וחוט אנטנה שניזוק! לא יכול להיות שככה רכשתי את הרכב כי כבר כמה שבועות שאני שומע רדיו בצורה מעולה ואיכות גבוהה.

עכשיו האיכות נפגעה!

תודה לכל העוזרים,

דורון ריבניק.

פורסם

היי, אני יכול לתת טיפ קטן על התנהלות פלאפון:

אם תגיע אליהם עם החלק המקולקל ביד, לא תקבל שום דבר.

בעצם הרכבת הדיבורית אצלהם, מהווה אחריות, ברגע שפרקת או הרכבת לבד, הלכה האחריות.

לגבי הנזקים: היית צריך לעצור את המתקין באותו הרגע, אם שמת לב לזה רק שיצאת משם אז עושים פרסה וחוזרים.

אני אישית התקנתי דיבוריות בכל אחד מ12 המכוניות שהיו לי, את רובן התקינו לי בפלאפון, יש מתיקינם מקצועים יותר יש מתקינים מקצועיים פחות, יש כאלו שבכלל העדפתי שלא יגעו לי באוטו, אז עצרתי אותם וניגשתי לבקש שאדם אחר יתקין את הדיבורית.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

פותח השרשור , כמו שכבר אמרו יתכן והמתקין אשר ביצע את ההתקנה ברכבך הינו מתקין זוטר ,

ולכן נובעות כל אותן בעיות עקב התקנה לקויה

אני מאמין במידה ותחזור לאותו מקום התקנה ותדרוג פיצוי תקבל מענה - במידה ולא אז תוכל להפעיל משאבים אחרים במידה והנזקים גבוהים .

כל אבל כל מתקין אינו שיא השלמות טעויות קורות ולכן אנחנו לומדים כל החיים .

פורסם

אולי המתקין זוטר אבל זה לא צריך לעניין אותי בתור בעל הרכב.

אני רוצה שעל הרכב שלי יעשו את העבודה הטובה יותר והמקצועית ביותר!

הוא פירק את כל הקונסולה, שבר את הרדיו וקרע את החוט של האנטנה!

לסיכום של דבר:

אחרי צעקות וריבים עם חברת פלאפון הגענו להסדר שחצי מספק את רצוני:

חברת פלאפון מזכה אותי כל חודש על חיוב הדיבורית ככה שאני לא אשלם על הדיבורית.

הם שולחים אלי הבייתה מתקין מקצועי שיחליף את החוט במידת הצורך ויתקין אותה בצורה נוחה וטובה.

בנוסף הם נותנים לי חצי שעה דיבור חינם כולל 40 הודעות SMS למשך 3 חודשים.

לגבי הנזק שהם גרמו לרדיו-דיסק הם לא מוכנים לפצות אותי כיוון שלא חזרתי ישר למתקין שלהם שיראה מה חומרת הנזק ואז צעקתי עליה "נראה לך שאני אתן עוד פעם לחאפר הזה לגעת לי ברכב" והיא הייתה שם בשוק ולא ידעה מה להגיד לי.

היום כשלא חזר אלי המתקין שלהם שצריך להגיע אלי הבייתה התקשרתי ושוב צעקתי עליהם ומחר אם הוא לא יצלצל הם יקבלו עוד צעקות ועוד מחר הוא יגיע אלי הבייתה.

כנ"ל גם לאנטנה הם לא מוכנים לפצות אותי כי הם לא יודעים מה הנזק וזה שזה תוקן אצל מתקין שלי ולא אצלהם והם לא ראו את זה ואמרו "זה לא אנחנו" הם לא מפצים אותי.

כל זה נעשה לאחר שדיברתי עם המנהל של המתקין שמאשים אותי בכך שזה היה קודם וזה מה שאמר המתקין ואני טוען אחרת שזה לא היה ככה כשהרכב הגיע להתקנה.

זאת גם אחת הסיבות שלא חזרתי ישר למתקין כי הוא היה אומר לי "ת'שמע זה היה ככה שהבאת לי את הרכב" אני אחד מול אחד שהיה שם וברור שהמנהל שלו יאמין לו ולא לי. כי כמוני יש אלפים שמתלוננים על החאפרים שם!

בהמשך יועלו תמונות של החוט רדיו הקרוע והפאנל של הרדיו השבור.

דורון ריבניק.

פורסם

אני חייב לומר לך משהו לגבי כבל האנטנה צריך למשוך ממש ואני מדגיש ממש חזק כדי לקרוע כבל של אנטנה האם יכול להיות מצב שהכבל היה קרוע והוא חובר חזרה כניראה לא כראוי ומכאן שהקליטה לא הייתה טובה כמו מלכתחילה? כי הרכב כפי שהבנתי די חדש אצך.

פורסם

הכל לא היה קרוע בוודאות!

הקליטה ברכב הייתה מצויינת עד לאותו מתקין חאפר!

הוא משך את כל הקונסולה ממש חזק כי הוא לא הצליח לפרק אותה.

ברדיו הקודם שלי הכבל ניכנס מהצד לתוך המכשיר וכאן כשהוא משך אותה הוא קיבל שפשוך בצד וקרע את כל הצד.

לאנטנה יש שני כבלים 1 היה בתוך פלסטיק כזה והשני מסביב לו.

כל מה שהיה מסביב לו נקרע והפלסטיק שם נפגע.

בסואנדר סידרו לי את זה.

פורסם
פותח השרשור , כמו שכבר אמרו יתכן והמתקין אשר ביצע את ההתקנה ברכבך הינו מתקין זוטר ,

ולכן נובעות כל אותן בעיות עקב התקנה לקויה

אני מסכים עם הרבה דברים שנאמרו כאן, אבל לא עם זה.

זה שהוא מתקין זוטר, זו לא סיבה.

זה בדיוק כמו שבתמיכה הטכנית בספקיות האינטרנט, יושבים חלק מהתומכים שאין להם יותר מדי ידע ובאמת נותנים לך הוראות מפגרות כמו "שיחזור הגדרות ברירת המחדל של הראוטר" במצב שלא מצריך זאת.

מה שאני מנסה להגיד- החזקת עובד זוטר, שלא מתמצא כל-כך בעבודה, ולא משנה מה סוג העבודה, זה לא תירוץ- מקום רציני צריך עובדים רציניים.

פורסם

בלי קשר למקרה הספציפי.

אם רק מומחים יעבדו תוך כמה שנים כבר יעלמו כל העובדים.

עובדים זוטרים ומתלמדים זה חשוב ומבורך.

אבל, על כל פעולה שלהם צריך להיות פיקוח.

עד שהמנהל לא סומך 100% על מתקין, לאחר כל פעולה הוא יקרא לאחראי לאישור ורק אז ימשיך הלאה.

העברת כבל - תקרא לאחראי שיעיף דקה מבט וכו'.

הקטע הוא שיש כאן 2 בעיות:

1. גם ה"מומחים" ולא זוטרים עושים המון פאדיחות ולא חסר מתקינים ש"בואנ'ה ילדון, אני עובד בזה עוד מלפני שנולדת..." (וואלה? אז כבר הרבה שנים שאתה עושה שטויות הא?)

2. אנשים לא אוהבים לבקש עזרה או לקבל ביקורת.

פורסם

את הקונסולה הוא משך בכח רב (כנראה מה שגרם לקריעת חוט האנטנה)

ואז הוא אומר לי "האנטנה שלך לא מחוברת" עניתי לו "לא הגיוני אני קולט רדיו ושומע מצויין"

טוב הוא ממשיך התקנה שלו פוצע חוטים עושה עבודה כמו של חאפר- גם את החוט של הווליום של הדיבורית

הוא לא התקין כמו שצריך הוא פצע אותו כאשר הוא החזיר את כל הקונסולה ,

ושם אותו בצורה כזו שהוא חצי מעוך (אולי גם חתוך)

(הציטוט מתוך ההודעה הראשונה של פותח השרשור),

לדעתי , זה כבר גובל בוונדליזם.

נ.ב.

כדאי שתערוך את הכותרת של הת'רד ,

כמו שכתבו לך יוסי ויחיאל , לא כולם חאפרים , אתה במקרה נתקלת באחד.

מידן.

ZZR

פורסם

אני לא מתכוון לערוך את הכותרת כי זה קרה לי עם 2 מתקינים במקומות שונים.

1. מרכז התקנות בראשון לציון שם היה עוד יותר גרוע הוא השאיר לי חוטים חשופים בתוך הרכב ועד שלא עשיתי במקום מהומה ורעש הוא לא סידר.

וזה אחרי שבאתי לשם אלף פעמים עם רכב אחר שהדיבורית לא עבדה והם טענו שהיא עובדת.

2. במרכז התקנות ברחובות שפה קרה את כל מה שכתבתי ושירשרתי.

בהמשך גם אני אעלה תמונות של החוט אנטנה שקרוע ותראו איך הוא נחתך. (חיים מסאונדר חתך אותו אז יהיה קשה להבין מה קרה שם)

והפאנל שהוא שבור ולא יורד בצורה טובה.

דורון ריבניק.

פורסם

אני לא אכנס לפסים אישים עם אנשים שאני לא מכיר וגם לא מכיר את הרכב שלי.

ככה שלהגיד שזה היה קרוע לפניי לא הייתי אומר.

המשך יום ניפלא.

דורון ריבניק.

• תוכן חדש...