Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למרות שלא קשור לשרשור:

אני מקווה שאתם מבינים כמה מכירות אתם מפסידים לייבוא המקביל. אני מכיר 6 אנשים עם קאיין, גם טורבו וגם S, אף אחת לא נקנתה דרך היבואן בארץ.

לא בגלל נסיעת המבחן, בגלל המחיר.

נכון אתה צודק במ100 אחוז היבוא אישי פגע בנו .. כמו שהוא פגע בכול יבואן רכב בישראל . אבל נכון להיום נסגר היבוא האישי והמכירות מתחילות לעלות שוב . ובננו גם אני הייתי מביא יבוא אישי כי הפער במחיר הוא גדול עם לא גדול מאוד . אבל אתה צריך לקחת בחשבון את עלות של רוב ההחלקים שלמחסן שלנו אין בגלל שזה על תקינה אמרקאית { אנני שוב פעם אומר רוב החלקים } .

ואת הסנקציות שעושים במוסך .ותהיה מודה לזה ש 80 אחוז מהרכבים שהגיעו ביבוא אישי הקילומטרז' שלהם לא דומה למה שהוא באמת . לכמעט כולם שיחקו בקילומטר'ז . ויש את העיניין של האחריות לרכב...רכב שנקנה אצלנו עם הלך לו חלק והוא באחריות אז זה הולך ככה . מחליפים לו את החלק במידי ואת החלק הפגום אנחנו שולחים לגרמניה והם מזכים אותנו בכסף על החלק הפגום .. אוקייי את כאן מובן ... ברכב יבוא אישי הוא עצמו אצלנו משלם קודם כול על החלק. ואז הוא עצמו פונה לגרמניה ומבקש את הכסף מהם ... ויש עוד כמה דברים ששכחתי ... זה בגדול ובקצרה על כול העיינן של היבוא אישי שלנו מה שכן היבוא אישי נסגר בזמן .. בספטמבר 2009 נכנס לנו רכב חדש "פנמרה" זה הרכב 4 דלתות הראשון של פורשה .. היה לו מנועים בדיוק כמו בקאיין V6 V8 וטייון טורבו V8 .מתחרות כמובן BMW סדרה 7 ,מרצדס CLS ,וכדומה..

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה בסוכנות בפ"ת?

אגב, מה שאתה אומר על הייבוא המקביל נכון רק למי שמביא רכב משומש בן שנה ומטה. מי שמביא רכב חדש אין לו בעיית קילומטראג'. ואני מקווה (בשביל השם הטוב של פורשה) שלא יהיו לא תקלות מיוחדות בשנים הראשונות.

אני לא בטוח שהייבוא נחסם. למיטב ידיעתי מנסים לחסום את הסוחרים אבל יבוא אישי פרטי עדין אפשרי.

ועוד פרט מעניין - על רוב הקאיין שאני מכיר נוהגות רוב הזמן נשים. נשמע לך מוכר?

פורסם
אתה בסוכנות בפ"ת?

אגב, מה שאתה אומר על הייבוא המקביל נכון רק למי שמביא רכב משומש בן שנה ומטה. מי שמביא רכב חדש אין לו בעיית קילומטראג'. ואני מקווה (בשביל השם הטוב של פורשה) שלא יהיו לא תקלות מיוחדות בשנים הראשונות.

אני לא בטוח שהייבוא נחסם. למיטב ידיעתי מנסים לחסום את הסוחרים אבל יבוא אישי פרטי עדין אפשרי.

ועוד פרט מעניין - על רוב הקאיין שאני מכיר נוהגות רוב הזמן נשים. נשמע לך מוכר?

1 כן הסוכנות נמצאת בפ"ת

2 זה לא בדיוק מדויק אתה יכול לקנות בפורשה באמריקה רכב חדש לנסוע איתו כמה מאיילים ואז לשלוח אותו לארץ .. כמובן שבאמריקה הוא חייב רישום .

3 נכון רובם נשים שנוסעות על הקאיין .זה רכב מצויין לנשים הם מסתדרות איתו מצויין .יש לו שלל מערכות עזר עם זה לחניה . חיישנים קדימה אחורה וגם בצדדים .. ההגה ש מ0 עד 15 קמ"ש הוא נהיה רך מאוד שזה מאוד עוזר בחניה .{מי שמכיר את זה יש את זה בפיאט פונטו מצ CITY }

פורסם
הרגע עשית השוואה בין פונטו לקאיין, אני בטוח שאיבדת מספר לא מבוטל של לקוחות פוטנציאלים :lol::lol::lol:

כן ואני מאמין שאתה אחד מהם :lol::lol:

פורסם
1 כן הסוכנות נמצאת בפ"ת

2 זה לא בדיוק מדויק אתה יכול לקנות בפורשה באמריקה רכב חדש לנסוע איתו כמה מאיילים ואז לשלוח אותו לארץ .. כמובן שבאמריקה הוא חייב רישום .

3 נכון רובם נשים שנוסעות על הקאיין .זה רכב מצויין לנשים הם מסתדרות איתו מצויין .יש לו שלל מערכות עזר עם זה לחניה . חיישנים קדימה אחורה וגם בצדדים .. ההגה ש מ0 עד 15 קמ"ש הוא נהיה רך מאוד שזה מאוד עוזר בחניה .{מי שמכיר את זה יש את זה בפיאט פונטו מצ CITY }

אתה בטוח שזה אפשרי?

לפי מיטב הבנתי לא ניתן יותר לייבא מארה"ב רכב שלא יוצר באמריקה (מקסיקו,קנדה, ארה"ב וכו'),

או שההגבלה היא רק על רכבים חדשים ועל רכבים יד שניה אין הגבלה?

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
אתה בטוח שזה אפשרי?

לפי מיטב הבנתי לא ניתן יותר לייבא מארה"ב רכב שלא יוצר באמריקה (מקסיקו,קנדה, ארה"ב וכו'),

או שההגבלה היא רק על רכבים חדשים ועל רכבים יד שניה אין הגבלה?

פעם זה היה אפשרי

פורסם

ETAVZ3 כתב:

ואת הסנקציות שעושים במוסך

תוכל לפרט עוד קצת לגבי אותן סנקציות שמופעלות על ידכם כלפי הלקוחות, זה מאוד מעניין

ויש את העיניין של האחריות לרכב...רכב שנקנה אצלנו עם הלך לו חלק והוא באחריות אז זה הולך ככה . מחליפים לו את

החלק במידי ואת החלק הפגום אנחנו שולחים לגרמניה והם מזכים אותנו בכסף על החלק הפגום .. אוקייי את כאן מובן ... ברכב יבוא אישי הוא עצמו אצלנו משלם קודם כול על החלק. ואז הוא עצמו פונה לגרמניה ומבקש את הכסף מהם

אני יותר ממשוכנע, שמכתב מנוסח היטב וחריף מספיק למנהל השיווק האזורי למזרח התיכון בפורשה, אודות מסכת הטרטורים שנדרשת מלקוח החברה שלו רק כדי להחליף מנוע של המגב האחורי ישנה קצת את אופן ההתנהלות במוסך...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

ולפורשה בארה"ב לא צריך להכין מערך דילרים? וכו'?

ופורשה באירופה מה? מתקנים בבית?

עם תחילת הייבוא האישי אנשים הבינו סוף סוף מה זה מאפיית היבואנים (הכוונה למאפייה של פשע לא של לחם :lol:).

כל יבואן טוחן אותנו במחיר, ואז מייד מאשים את המיסים.

שפתאום גילינו שעם המיסים אנחנו מקבלים רכב יותר טוב בפחות מחיר (הרבה פחות) אם נביא בעצמנו, אז הם נכנסו לבעיה.

הרי, אנחנו משלמים יותר על כל רכב מאשר היבואן (גם הדילר בארה"ב גוזר עלינו קופון יפה, אל תדאגו).

ההובלה עולה לנו יותר (אנחנו מביאים רכב בודד).

בשבילנו זה כאב ראש ללכת להתרוצץ במכס (בשביל היבואן זה הרבה יותר פשוט).

אז, ישבו וחשבו. מה יש לנו שאין ללקוח הפרטי... האא!!! מוסכים, רשת שירות!

רשת השירות מופעלת רובה ככולה ע"י זכיינים.

כל מוסך פרטי מחוייב לקנות חלפים מהיבואן שעושה עליהם ים כסף. רוב ההכנסות הם מחלפים - כל רכב שעולה לארץ, עד לרגע הורדתו מהכביש (בד"כ מעל עשר שנים אח"כ) יעשה שימוש לאורך כל חייו בהמון חלקים שיגיעו בלעדית ע"י היבואן.

אז מה בדיוק הבעיה של היבואן? לעמוד מאחורי האחריות? גם ככה הוא מקבל החזר מהיצרן.

איזה הוצאות יש לו כאן?

המוסכים והחלפים מכניסים לו רווח - הוא לא מפסיד עליהם כסף!!!!

הבעיה היא חמדנות נטו.

והציבור מצביע ברגליים.

והיבואנים משתמשים בכוח ע"מ לחסום ייבוא אישי.

היבואן במקום לחשוב חכם, להוריד מעט אחוזי רווח במכירת הרכב ולהרוויח אח"כ המון במרכזי השירות.

הרי זה ברור שכניסה של פורשה למוסך זה לא כניסה של מזדה.

וגם ברור שבפורשה לא מטפלים במוסך מדרכה אלא רוב הרכבים מטופלים בלעדית בסוכנות.

בקיצור סוכן יקר, אל תבוא עם סיפורי אחזקת המוסך עולה לנו הרבה כסף.

ולא עם סיפורי "יקר לי לתת אחריות".

אתה יודע מה?

אם אתה אומר לי - תיקח את הרכב ב-100 אלף שקל פחות, אבל אם יש תקלה במסגרת האחריות.

תשלם לי ואז תבקש מהיצרן את ההחזר (ותקבל אותו בטוח) אז בכיף.

תחרות אמיתית בשוק הרכב תגיע רק כאשר יהיה יותר מיבואן אחד ליצרן אחד.

זה פשוט מתבקש.

כמו כן, בכל רחבי אירופה ניתן לייבא רכבים משומשים.

רק בארץ לא.

לא ברור לי למה.

הסיבה היחידה ששמעתי היא ש"חוששים" מכניסת רכבים לא בטיחותיים בארץ.

נכון.

מכונית שבילתה מספר שנים בגרמניה תהיה במצב הרבה יותר רעוע מאשר אותו רכב כאן.

כי הרי כאן משתמשים רק בחלפים הטובים ביותר ובבעלי המקצוע הטובים ביותר.

תפתחו כבר את שוק הרכב.

נכון, מר ישראלי יקבל מכה רצינית עם אובדן הערך של המזדה המדהימה שלו שהוא שומר עליה מכל משמר, אבל חוצמזה כולם מרוויחים.

פורסם
Nakamichi, כל מילה זהב! :mm_yeah:

עולם הרכב בארץ חולה, הן בשוק הרכבים המשומשים והן בשוק החדשים.

כפי שהביטוי המפורסם אומר, "עד מתי?"

+1

זה נכון שהמיסים גבוהים, אבל הם לא כל כך גבוהים כדי להצדיק את מחירי היבואנים.

פורסם

Nakamichi, אתה בעצם מדבר על קרטל יבואני הרכב, שהוא סיפור עתיק יומין.

כבר יותר מעשור שעושים עלינו קופה. צריך להוריד אותם(את היבואנים)- אבל זה יהיה בלתי אפשרי.

גם אם יבוא שר תחבורה וינסה להוריד,הוא ימצא (או שלא יצליח בעצם) את כל המשפחה שלו בתוך מזוודה בקישון.

אין לנו יותר מדי מה לעשות...

172

פורסם

רק אני לא מבין מה אתם רוצים מייטב שהוא בסה"כ סוכן של פורשה?

הוא לא היבואן, הוא לא מקבל החלטות..וכמו שאפשר לראות הוא בעצמו אמר שהיה קונה גם כן מיבוא אישי.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

אין לי מושג איפה בידיוק אתה סוכן מכירות אבל נתנו לי לעשות נסיעת מבחן

אם אבא שלי

וזה היה קצר מאוד אבל שווה כל רגע

בכל מקרה בסוף אבא שלי הלך על x6

החדשה.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...