Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדידת מתחים בדכ אינה מספקת בבדיקות כאלה, לא באופן מקצועי ראוי וקביעת מסקנות חד משמעיות.

בדיקת מתחים טובה וניתן להגיע למסקנות מסויימות במצבים מסויימים בלבד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית, יש לבדוק טעינה בעזרת אמפרמטר השראתי (ובדיקת מתחים רגילה במקביל) עת כל הצרכנים ברכב מופעלים, למשל, מדחס מזגן, מאווררי מנוע ומאוור תא נוסעים, מפשיר אדים, אורות גבוהים, ולבדוק האם יש כיסוי לצרכנים, כלומר, האם יש טעינה מספקת לכולם, ולא מצב של זליגה מהמצבר.

אם הכל תקין, יש להתקין את המערכת לפי הספר, ולבדוק שוב את הבדיקה ,הפעם עם המערכת מופעלת, באם יש חריגה משמעותית, יש לוודא האם המערכת בכללותה צורכת זרם רב, או לחילופין, מגבר אחד צורך מעבר לנדרש.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אחלה תודה רבה. בהזדמנות בימים הקרובים אני אבדוק זאת. אבל מה שמטריד אותי זה הקשר אם זה באמת מהמגברים אז למה כאשר אני בהילוך סרק תוך כדי נסיעה יש את הנפילה ואיך שאני בולם אחרי עצירה מוחלטת הטורים עולים חזרה למצב תקין אחרי 3 שניות? הכוונה למה זה מסתדר ולא תמיד ככה?

פורסם

שמע, אבחון מדוייק, תשובות חד משמעיות, לא יכולות להתבצע מעל דפי הפורום למקרה ספציפי זה. אתה טוען שללא מערכת הסטריאו אין שום בעיה, על כן, לא צריך להיות מומחה בשביל השלב הראשון, הוא, להבין, שיש לבדוק מדוע היא משפיעה.

מערכת סטריאו צורכת זרם, לעיתים זרם רב, אולם, אין במערכת כפי שתיארת אותה, כדי לגרום לתופעה זו, על כן, ומכיוון שבצריכת זרם עסקינן, הרי שיש לבצע את הבדיקות שתיארתי לעי"ל.

באם האלטרנטור תקין לחלוטין ומספק את מלוא כמות הטעינה הנדרשת ללא מערכת פועלת, אך תוך כדי הפעלת כל הצרכנים, אין מנוס מביצוע התקנה ראויה, מקצועית מאוד, לבדוק שנית, אם אז נשארה בעיה, לאבחנה, והאמן לי, זו לא בעיה גדולה לאיש מקצוע אמיתי ומוכח.

בהצלחה.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לניסן סאני המוזרק יש! בורג כיוון סיבובי סרק שנמצא על בית המצערת מצידה הימני. כאשר בורג זה מתמלא בפייח מנוע הצעדים מתקשה לשמור על סיבובי הסרק לסרוגין.

יש לפרק את הבורג ולנקותו. את הכיוון צריך לעשות ששקע מנוע הצעדים מנותק, ורק שמגיעים לכיוון הנכון (750 סל"ד)יש לחבר את מחבר מנוע הצעדים.

בהצלחה.

joni

פורסם

דני תודה רבה!

ירין, לפני 5 חודשים הייתי אצל חיים יוד חברנו לפורום, החבר'ה שלו ניקו לי את המצערת. לא יכול להיות שתוך 5 חודשים הבורג התמלא בפיח, והתופעה בכלל התחילה חודש בערך אחרי הניקוי.

דרך אגב הבורג נמצא בצד שמאל של המצערת אם מסתכלים לפרונט של הרכב.

פורסם

אני מצטרף לשרשור הנ"ל כי מישהו הזכיר אלטרנטור, יש לי איביזה 2001 , הרכבתי מגבר וסאב שהוא פשוט מאוד.

במהלך נסיעה בין עירונית נדלקה לי מנורה של המצבר.

אחרי בירורים ודיסקוסים בעניין הוחלף אלטרנטור כי הוא התחמם ועשה קצר או משהו.(לא ברור כי הוא נתן מתח והיה טעינה)

בכל אופן השאלה שלי היא האם המגבר הסאב והרמקולים מעמסים על האלטרנטור והייתכן שיקרה לי שוב את אותו מצב או שפשוט זה בלאי?

אלטרנטור 90 אמפר

Seat Ibiza MK3 :twisted:

פורסם
דני תודה רבה!

ירין, לפני 5 חודשים הייתי אצל חיים יוד חברנו לפורום, החבר'ה שלו ניקו לי את המצערת. לא יכול להיות שתוך 5 חודשים הבורג התמלא בפיח, והתופעה בכלל התחילה חודש בערך אחרי הניקוי.

דרך אגב הבורג נמצא בצד שמאל של המצערת אם מסתכלים לפרונט של הרכב.

יכול להיות שהבורג לא נוקה במהלך ניקוי המצערת, בדוק את הנושא.

נשמח לצילום שלו.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

בבקשה

8160752.jpg

....

8160755.jpg

.......

8160759.jpg

הבורג זה זה שיושב מתחת לקונקטור הסגול נכון?

בתמונה הראשונה שמים לב שיש צנור שמגיע מחלק העלין של התמונה בצאד שמאל ומתחבר למצערת, זה המנוע צעדים?

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ןלמנהלים.

שלום אלי.

אין מה לגעת "בבורג" אין לו קשר לסל"ד הסרק.

הבורג הנ"ל הוא סה"כ שליטה על מעבר אוויר עוקף למ"ע עזר - מזגן,הגה כח ,וכו.

לאחר שהברז החשמלי ( המחבר הסגול) נפתח בפקודה עקב הפעלת מ"ע שונות הוא פותח מעבר אוויר נוסף שהשליטה על כמותו -

( טורים) נישלט ע"י הבורג הנ"ל.

סל"ד סרק נשלט ישירות ע"י מנוע הטורים אך רק סל"ד סרק.

במידה ואתה חושב שישנה בעייה כל שהיא במ"ע אתה תמיד מוזמן אלי לבדיקה .

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

יש מה לגעת בבורג, כי הוא הכוון הבסיסי של סל"ד הסרק.

יש לנתק קונקטור של TSP ולכוון סל"ד ל 700 בגיר ידני ו 750 בגיר אוטומטי ולחבר חזרה את הקונקטור. סל"ד אמור להתייצב על 800-850..

לפני כוון סלד סרק בסיסי יש לכוון הצתה ל 8 מעלות נמ"ע כאשר הקונטור TPS מנותק.

למזגן יש סולנאויד מרים סל"ד (נמצא מעל הבורג וימינה בתמונה).

• תוכן חדש...