Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה.רק כמה שאלות קטנות: אתה אמרת לנתק TPS, ירין לעומת זאת דיבר על ניתוק מנוע הצעדים - שניהם נכונים? והאם יש לחבר בחזרה כשהמנוע פועל או מדומם? והאם את הניתוק אפשר לבצע לפני ההתנעה, או שהוא לא יתניע בלי TPS מחובר?

:turn-l:
פורסם

קודם להניע, ולאחר מכן לנתק קונקטור TPS (לא לנתק מנוע הצעדים), ניתוק המחבר יכניס את המחשב למוד חירום שגורם להצתה ומהירות המנוע להיות בסיסית ואז ניתן לבצע את הכוונים כפי שהמלצתי. בהצלחה!!!

פורסם

עדכון חם מהשטח:

כמה דקות להגעה לטמפ' עבודה. סרק בערך 500 סל"ד לא יציב כ"כ. ניתוק קונקטור TPS. הסל"ד קופץ ל-800 בערך.

חצי סיבוב בבורג, סל"ד על 1000. החזרת קונקטור TPS - סל"ד על כמעט 800, יציב לגמרי.

יום אחרי זה, הכל ללא שינוי (חוץ מזה שהוא הפסיק להכבות לי בעצירות :wink:). מדהים שנסעתי ככה כמעט 4 שנים.

אולי בהמשך אני אעשה סיבוב שני, לכיוון ה-700 סל"ד "לפי הספר" (לא שזה מאוד משנה).

תודה לדנידין וירין!

פורסם

אני שמח שזה הסתדר לך אך כוונת את הסל"ד בניגוד להוראות מה שאומר שקיימת תקלה המערכת.

כדאי שתבדוק זאת במוסך שיש לו ציוד וידע לרכב הנ"ל.

פורסם

לא הבנתי אותך. מה עשיתי בניגוד להוראות? הדבר היחידי שמוזר לי הוא שניתוק ה- TPS העלה את הסל"ד וחיבורו הוריד אותו. הסתכלתי בדיעבד בספר של ניסאן וראיתי שזה הנוהל שהם כותבים, מלבד זה שהם אומרים לדומם מנוע לפני ניתוק וחיבור TPS.

כרגע הסל"ד תקין ויציב, צריכת הדלק והסחיבה כמקודם, אז אני לא רואה סיבה, דוקא עכשיו, ללכת למוסך :-D

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון...ביצעתי הכל לפי ההוראות של דין דין. עדיין התופע קיימת. הניתוק של הקונקטור בכלל לא העלה/הוריד את הטורים, השינוי היחידי כשהקונקטור היה מנותק הוא כאשר שלחצתי על הגז היה מן איחור בהצטה.

• תוכן חדש...