Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
c/bore הוא קוטר החור של הג'נט או קוטר הנאבה למרות שיש ביניהם הבדל של איזה מילימטר.

offset-רשום לך בתחתית הדף בקישור. בגדול זה כמה הג'נט בולט פנימה או החוצה.

אם אתה לא רוצה לקנות ג'נט סיני ולא להשקיע בג'נט איכותי, אולי לא שווה לך לעלות מידה. תחשוב מה זה יוסיף לך לעומת מה זה יגרע. ואם כבר- למה להגדיל את קוטר הגלגל בכ"כ הרבה? למה ללכת על חתך 55 ולא על 50 ובכך לשמור על אותו קוטר?

לגבי ההוא שאמר שהג'נט של רובר מתאים לך אחד לאחד- את זה בד"כ אומר מי שמנסה למכור לך את הסחורה שלו.

תודה על ההסבר המדוייק.

לגבי מה זה יוסיף לי?האמת אני לא מבין גדול בשיפורים ובאחיזת כביש,אבל אני יודע שאם אני כעת על מידת צמיג 185/60/14 ועל פי חוק משרד הרישוי אני יכול להגדיל למידה המקסמילית של 195/55/15 אזי האחיזת כביש שלי תשתפר.לא?תקן אותי אם אני טועה.

לגבי השורה האחרונה שלך:"אם כבר- למה להגדיל את קוטר הגלגל בכ"כ הרבה? למה ללכת על חתך 55 ולא על 50 ובכך לשמור על אותו קוטר?" לא ממש הבנתי אותה אחי.החתך המקורי שלי כרגע הוא 60,החתך הקרוב ל-60 הוא חתך 55 ולא 50.

יכול להיות שחסרה לי הבנה בסיסית בעניין.

בוא נפשט את העניין בשאלה הבאה:מה יותר טוב לאחיזת כביש להונדה סיויק שלי,195/55/15 או 195/50/15 ?

פורסם
אין שוני במודלים של הרובר 600,כולם 4X114

ממה שעולה לי בראש שיכול להתאים אז:

ניסן אלמרה,רובר 200,אופל אסטרה,איביזות (כל עוד הם 4 ברגים),אלה יתאימו גם בoffset וגם C-bore

יכולים להתאים עוד המון ג"אנטים,השאלה אם הם ג'אנטים מקוריים,כי אם הם לא אז הC-bore מגיע בדר"כ 73 מ"מ

ככה שעם מתאם אפשר לשים אצלך ג'אנטים מעוד המון מכוניות.

סתם שאלה,למה לחפש ג'אנטים דווקא מפירוק? הכוונה מקוריים ולא aftermarket חדש/משומש ?

האמת חידוש חידשת לי.מה זאת אומרת מתאם?איפה מוכרים את החלקים האלה?בהנחה שיש כזה דבר זה אולי ייקל לי את החיים מאשר לחפש C-BORE בדיוק במידה שלי שהיא 56.0.אודה לך אם תעדכן אותי איפה מוכרים את המתאמים הנ"ל.זה ייתן לי יותר מרחב מחיה.

" סתם שאלה,למה לחפש ג'אנטים דווקא מפירוק? הכוונה מקוריים ולא aftermarket חדש/משומש ?" אם אני אמצא מישהו שמוכר ג'אנטים מקוריים חדשים או משומשים אני גם אקנה.כרגע לא מצאתי בלוח יד 2 דבר שיכול להתאים לי.

אגב,מומלץ לקנות מגנזיום משומש?

וכמה אמור לעלות מגנזיום 15'' חדשים של חברה טובה?

פורסם

אני מאמין סדר גודל של 2300 שקל לסט איכותי יחסית

המתאמים הם טבעות פלסטיק/אלומיניום שמתאמות בין קוטר החור המרכזי בג'אנט לנאבה.

הבעייה שהם קיימים במידות חיצוניות של ג'אנטים aftermarket בלבד (לדוגמא 73.1/67.1)

לא תוכל למצוא מתאם בכל מידה,אם למשל תקח ג'אנטים מקוריים שהc-bore שלהם הוא 64 למשל,אין סיכוי שתמצא

מתאם 64/56

איציק

• תוכן חדש...