Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי משאית GMC , היא במצב מצויין

קניתי אותה כי הייתה לי חנות ירקות ועכשיו סגרתי

ואני מעוניין לקנות רכב קטן יותר , משפחתי .

אם אתה מענויין לקנות תתקשר אלי 0526324964

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול לפרט בבקשה, באיזה אוטו מדובר- שנה, דגם, וכ"ד?:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ממש שמורת טבע :lol:

לא חבל על המאק די אם 800 הזה?

האם יש אצלו טאטרות?

בקרוב סרט על הטטרות יש לפניי עבודה רבה להסב את הסרט שצולם במצלמת 8 מילימטר למחשב ייקח מעט זמן

וגם הפתעה סבלנות:)

עופר בן צבי

פורסם

הטאטרה היחידה (מדגם "עם האף", לא זוכר את השם), שאני מכיר- נימצאת אצל אספן, ואני מקווה, שגם תשאר שם, כי נכון לעכשיו אין לי את היכולת ליקנות אותה (ויש רצון).:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חבר מועדון ששיפץ ראש גורר אוטוקר ירוק איני זוכר את שמו אך הוא הגיע עימו לאחד המיפגשים בנוקיה בזמנו האם הוא גולש כאן?

האם יהיה ניתן להעלות ראש גורר לכביש כרכב אספנות?כמובן בהנחה שהוא לא יגרור.

נאמר לי מהבחור שייתן לי את הסרט שבזמנו הטאטרות נבחנו כרכב תובלתי בצבא ואף נערכו עליהן מיבחני כשרות,איני יודע מה עלה אז בגורלן ואם הן הוכשרו לשרות.אך שוב זה יקח עוד זמן מקווה לטפל בסרט בקרוב.

עופר בן צבי

פורסם

אם מסתכלים על ה"משקל הכולל", שרשום ברישיון של הראש גורר- אז לא ניתן, כי כיום המשקל המותר ל"אספנות" הינו עד 12 טון בלבד כולל. ומשקל הכולל של הגורר בסביבות 40-50 טון בגלל העגלה! מקווה, שיישנו את ההגדרות, וניתן יהיה להגדיר רכב משא ה"אספנות" ללא קשר למשקלו- מלבד שיחוייב לא לשאת משא יותר (וזה מה, שיש כבר היום- אסור להעמיס מטען על כל רכב אספנות מסחרי, ללא קשר למשקלו, וזה מצויין ברישיונות!

פורסם
הטאטרה היחידה (מדגם "עם האף", לא זוכר את השם), שאני מכיר- נימצאת אצל אספן, ואני מקווה, שגם תשאר שם, כי נכון לעכשיו אין לי את היכולת ליקנות אותה (ויש רצון).:roll:

That was my uncle's old T148 which he sold to that collector - was in Pardes Hanna a couple of years back, no idea about the situation now... Don't know whether he'd sell but it's a possibility, he was prepared to consider selling a Steyr tractor he had, T

PS: In case anyone mentions the T111s, they were scrapped years ago

IMG00089[1].jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
חבר מועדון ששיפץ ראש גורר אוטוקר ירוק איני זוכר את שמו אך הוא הגיע עימו לאחד המיפגשים בנוקיה בזמנו האם הוא גולש כאן?

האם יהיה ניתן להעלות ראש גורר לכביש כרכב אספנות?כמובן בהנחה שהוא לא יגרור.

נאמר לי מהבחור שייתן לי את הסרט שבזמנו הטאטרות נבחנו כרכב תובלתי בצבא ואף נערכו עליהן מיבחני כשרות,איני יודע מה עלה אז בגורלן ואם הן הוכשרו לשרות.אך שוב זה יקח עוד זמן מקווה לטפל בסרט בקרוב.

Ofer, are you talking about old Tatras (1950s)? There are of course US made ATC Tatras in IDF service today. I think the Tatras which were captured (shalal) in 1967, 1973 and 1982 were used - like the ZILs and the Kraz trucks - for a short time until the IDF ran out of spare parts. I have a feeling some of my uncle's T111s came from the Police, which probably got them from the IDF simply because they were using Magirus-Deutz trucks also, so were used to air-cooled engines, but I can't be sure... About the Autocar, the chap is Udi Amir, Israel and Rony know him, don't think he's a forum member. As for the idiotic rule about over 12T GVW, I'd better not say anything, it gives me high

blood pressure

Sorry about the English. T

פורסם
That was my uncle's old T148 which he sold to that collector - was in Pardes Hanna a couple of years back, no idea about the situation now... Don't know whether he'd sell but it's a possibility, he was prepared to consider selling a Steyr tractor he had, T

PS: In case anyone mentions the T111s, they were scrapped years ago

זה האוטו!

פורסם

התמונה הראשונה זאת המאק שנצאת בצומת סמך

והתמונה השנייה ממגרש גרוטאות בצפון

ולפי מה שראיתי אחרי המאק מתחבאת עוד משאית...

שלא רואים בתמונה..ניראה לי עוד מאק

jjjgetpictureca8vpcunpf8nnm.jpg

P3230081.jpg

פורסם

שלום לכולם ,הייתי נהג טריילר הרבה שנים, בשנת 1999 פרשתי מהענף, הטריילר האחרון שהיה לי היה מסוג פרייטליינר 8X4 גורר שחור עם ספויילר ענק ותא שינה גדול, כמובן דבל פרונט. היו רק 2 כאלה בארץ בלבד ,מנוע קמינס 460 כ"ס וגיר פולר רודריינגר 18 הילוכים + חצאים. רכשתיה כשהיתה חדשה לחלוטין, עברתי איתה כברת דרך (חיים) לא קטנה, כיום לאחר כ 11 שנה שלא ראיתיה אני לא מצליח למצוא איפו היא ומה עלה בגורלה, בפעם האחרונה ראיתי אותה בכביש החוף לפני יותר משנתיים וחצי, אך בכיוון הנגדי ולא היתה לי כל אפשרות להסתובב אחריה, ככל הידוע לי מפרטים שהצלחתי להשיג ,זה שהיא מ 2008 ללא רישוי, כן לא כדאי להפעיל משאית כזאת. אבל איני יודע אם היא זרוקה בחצר כלשהיא או בכלל טוטאל לוס, אם מישהו ראה או שמע על משאית כזאת אנא צרו קשר והודיעו לי. כנראה שהיא באזור ירושלים או אולי באשדוד, חיפשתי בכל חור ולא מצאתי כל מידע. תודה זאב 054-3315895

פורסם

קודם כל- ברוך הבא לפורום (אף על פי, שאתה רשום מזמן- אני רואה, שעד עכשיו לא כתבת כלום, מלבד היום, נכון?).

יש כאן הרבה אנשים שכותבים ומסתכלים , שיש להם קשר כזה או אחר ל"תחום"- ביניהם נהגים וותיקים, שיודעים כמעט הכל על כל משאית, שיש בארץ! אני אישית לא יודע, כמה 8X4 היו בארץ, וכמה מהם שחורים- אבל אני אישית הכרתי אחת כזאת, שחורה, מאשדוד, שבאמת לצערי ירדה מהכביש עקב השבתת מנוע, ואני חושב, בסביבות 2008 באמת, אם כן- אז....:-( לבעלים האחרון קוראים יעקוב (יעשקה, בין החברים), הוא נראה, לטעמי לפחות, קצת דומה לגנגסטר יהודי אמריקאי משנות ה-30, לא יודע למה אני ישר חשבתי ככה, כשראיתי אותו בפעם הראשונה!:-D אז אם כל זה מוכר לך- מצאת את המשאית (אם אפשר ליקרוא לזה ככה...:cry: )

כותב כאן ישראל (שרוליק), חבר של יעשקה, הוא בטח יידע לעזור לך יותר!

אני מעדיף את הדגם 6X4, ומקווה, שיהיה לי אחד כזה, וכמה שיותר מהר!

בירושלים יש "שוחט" משאיות, בכניסה לגינות סחרוב, ששחט לא מעט פרייטליינרים, לא מזמן פירק אחת 8X4- אבל לבנה... שחורות גם פירק, אבל מזמן, ו"רגילות"- 6X4...

פורסם

Zeev, welcome to the forum - sorry about the English, I'm abroad and my Hebrew computer is at home - I'm sure Srulik has a picture of this truck somewhere connected to a dumper trailer (heiber),

if you wait he will probably post it... All the best, T

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...