Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בקנית רנו קליאו RSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני יחסית חדש בפורום , אני מסתכל בפורום כבר הרבה זמן ומסתכל הרבה על התגובות ומנסה ללמוד ..

אני עכשיו בן 17 וחצי , רישיון לאוטו (אחרי מלווה כבר) ולאופנוע , יש לי גם קטנוע ועכשיו אני מתלבט אם למכור אותו ולקנות רכב.

היסתכלי על הרבה מכוניות וראיתי שבתקציב של 20 +- נכנסת גם הרנו קליאו RSI במודלים היותר ישנים באזור 94, ובגלל שזה רכב שאני לא ממש מכיר או שמעתי עליו רציתי לשמוע עליו קצת , אם יש הבדל בין קילאו רגילה לRSI , איך היא מבחינת נהיגה ואם היא נחשבת לאמינה ?

פורסם

ה- RSI הוא רכב חזק מאוד , צריכת הדלק שלו היא יחסית טובה 1:12 בנסיעה משולבת , הרכב מפנק שמגיע עם כל התוספות האפשריות ך לא מי יודע מה אמין , בעיקר בעיות עם הסאן רוף , מסרק הגה , משאבת הגה , חום מנוע וכד' .

אם אתה מעוניין לקנות את הרכב בתור רכב ראשון אז לא ממש מומלץ .

פורסם

הבעיה היא למצוא קליאו RSI שיש לה צורה לא קרועה.

בתור הרכב הראשון הייתי ממליץ לך להתחיל מקליאו B ידנית מנוע 1400.

תוסיף קצת לתקציב ותחפש מנוע 16V עם 98 כ"ס (ממודל 2001).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

וואי וואי ... RSI .... רכב הספורט הראשון שלי... יד ראשונה ... לבן ... מדהים !!

איזה הגה קארטינג! איזו שילדה, כמה מומנט לאוטו הקל הזה .... מושבים מעולים.

אוטו ענק. אני לא יודע מה נשאר מהרכבים האלו, הם עברו עם השנים התעללות והרבה ידיים.

אם אתה מצליח למצוא רכב שמור - אני ממליץ בחום.

כך בחשבון שזה רכב שדורש מיומנות נהיגה.

לא היו לי בעיות מיוחדות, ולכן קשה לי לתת חוות דעת לגבי אמינות - אני כן זוכר בעיות בגג (כמו בורג שהשתחרר ורץ בתיקרה בכל סיבוב).

פורסם

פאדי,

בכדי שלא תתאכזב לאחר הקניה תרשה לי רק לציין ש bodovg "קצת" מגזים בתאור הרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דבר ראשון תודה רבה על התגובות ..

עכשיו נמשיך ,אני לא מחשיב את עצמי "נהג" או משו כזה, אבל אני בסדר יחסית אני יודע מתי להפסיק או שטיות אם מתאים או לא וכאלה לכן חשבתי ללכת על RSI, למרות שאני לא יודע ממש מה ההבדל בינה לבין הקילאו הרגילה הבנתי שהיא יותר ספורטיבית.

אני מתכוון גם ללכת לקורס נהיגה מתקדמת בעתיד הקרוב בשביל לשפר את השליטה, בנוסף יש לי ניסיון בכביש כמעט שנה וחצי עם אופנוע, נכון שזה לא דומה לרכב אבל בכל זאת לדעתי נותן ראיית כביש ויתרון על נהג חדש שרק עכשיו קיבל רישיון לרכב .

בקשר ל2 התגובות הראשונות תוכל להסביר למה לדעתכם לא כדי להתחיל מהרכב הזה ?

ואם אני הולך על הרכב הזה חשבתי ללכת על זה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=218902 למרות שאני לא ממש מבין נראה די טוב בהודעה שטיפל והחליף דברים , מה דעתכם ?

פורסם

תיראה אם אתה הולך עך הRSI אז תיקח בחשבון שחוץ מסכום הקנייה צריך לשים בצד גם סכום לא מבוטל על החזקה שוטפת,99% מה-RSI שחוטות וייצריכו יישור קו רציני, אני לא חושב שרכב כזה מתאים בתור רכב 1 תיקנה רכב פשוט אם אחזקה זולה תידפוק אותו קצת8) תישתפר בנהיגה(אולי תעשה קורס) ואז תשקיע ברכב יותר רציני.

:fadein:
פורסם

קינג תודה על התגובה , אתה יכול טיפה להסביר לי מה הכוונה בישור קו , אני יודע ממש ממש בערך מזה ורציתי לדעת יעני טיפה יותר להיות בטוח ואם אפשר לדעת מראש כמה בערך יעלה היישור ..

ושאתם אומרים לא לנהג חדש , זה בגלל שהאוטו חזק מידי (לדעתכם) לנהג חדש , או כי לא מתנהג טוב או למה ?

אני שוב רוצה להגיד תודה על התגובות ואם אפשר לדעת טיפה על הרכב, כמה כ"ס, איך היתנהגות כביש, אמינות (כי בכל זאת גם רכב ישן וגם רנו) ודברים כאלה

פורסם

יישור קו הוא דבר שעלותו נקבעת אך ורק לפי מצב הרכב, ומטרתו להביא אותו למצב "מאופס" (אפס תקלות).

אומרים שהרכב לא מומלץ כרכב ראשון מכמה סיבות:

1. עלויות אחזקה גבוהות (מעבר לישור קו הראשוני שעלותו גבוהה משום שזה רכב שנהוג לקרוע ולא לטפל בו - להרוס).

2.התנהגות קיצונית (מעולם לא נהגתי עליו,אז אני לא יכול להגיד עד כמה קיצונית), שעלולה לגרום לנהג לא מנוסה לאבד שליטה.

וותק על הכביש באמת מועיל, אבל מנקודת מבט של רכב עם ארבעה גלגלים אתה חושב שונה מאופנוע, ומתנהג אחרת מאופנוע (כמובן שגם הרכב עצמו מגיב אחרת).

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

טל תודה על ההודעה , 2 דברים לי אליך

אם לצורך העינין עשיתי יישור קו , אז אחרי זה לא צריכה להיות בעיה מיוחדת למשך זמן לא ? כי הוחלף כול הדברים הפגומים , או שזה לא ככה ?

ועוד דבר שאמרתה היתנהגות קיצונית , היתכונתה לכך שהאוטו נותן תחושת ביטחון וגורם לנהג צעיר לעבור איתו את הגבול או שהיתכונתה לזה שבכללי ההתנהגות של רכב לא טובה וזה מסוכן יותר לנהג חדש ?

פורסם

לא יודע אם הראשון מדויק, אבל מה שהתכוונתי הוא שהרכב יכול להפתיע. הוא דורש שימת לב לנהיגה עצמה.

למשל אם אתה באמצע סיבוב, ועוזב את הגז קצת מהר מדי, אתה יכול לאבד את הזנב. זו התנהגות שברכב ראשון קשה לצפות וקשה לתקן.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...