Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה גרם לאוטו לעופף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליפני בערך שבוע נסעתי עם חבר שלי באוטו שלו (מיציבושי לנסר 92) הגענו לאיזה צומת ואחריה היה איזה בליטה בכביש(לא במפר) הוא נסע בערך על 60 האוטו פשוט זינק באויר והנחיתה היתה כואבת שלא כמו בסרטים הוא כמעט איבד שליטה וכל מי שהיה באוטו נפגש אם הגג בקיצור לא נעים.

איך יכול להיות שהאוטו עלה באויר?

אולי בולמים לא תקינים?

תודה מראש

פורסם

מידת קפיצת גוף הרכב במקרה זה תלויה במהירות הנסיעה ובזוית הרמפה בלבד.

כל מסה שתוסט מנתיבה האופקי כלפי מעלה תתרומם בתנועה פרבולית ותנחת.

השאלה היא האם הגלגלים מתנתקים מהכביש ?

וכאן התשובה היא שככל שמהלך המתלה ארוך יותר כך הסיכוי שהגלגלים יתנתקו מהכביש כשהרכב בשיא הגובה היא קטנה יותר.

מה שקרה במקרה שלך הוא כנראה התנתקות הגלגלים מהכביש בזמן העליה, וכנראה גם סגירת מהלך המתלה בזמן הנחיתה דבר לא נעים .

פורסם

אני חושב שיש לנסר אותה בעיה כמו לסופר לנסר.. האוטו ממש דף .. אני לא צוחק... הוא מרחף רוב הזמן... (לפחות במהירות של 100+-) .

יכול להיות שעליתה על "המקפצה" מהר מידי... והאוטו יצא לריחוף קל..

בכל מיקרה מזל שהכול בסדר 8)

המשך יום נעים!

פורסם

לא קשור:

ראיתי פעם באיזו סדרה של צילומים (אמיתיים) אוטו ספורט כלשהו שעלה על מקל כזה שיש בצידי הדרך (כמו המקלות האלו הלבנים בגובה 70 ס"מ עם מחזירי אור עליהם שחוזרים כל כמה מאות מטרים), הוא שבר אותו לגמרי והמשיך לנסוע, ורק אז הוא התהפך לחלוטין.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

• תוכן חדש...