Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי אפלאוז 94 כחצי שנה הרכב היה במצב מצויין כאשר רכשתי אותו, היה נדלק בלי שום בעיה עולה לטורים גבוהים בבוקר קר 2000 סל"ד ויורד בהדרגה עם חימום המנוע נוסע ולא עושה צרות, בזמן האחרון בערך חודשיים יש בעיה ישנה איזושהי תקלה שאני לא מצליח לפתור.

כאשר התחילה התקלה הייתי מניע את הרכב ושומע רעשים קלים של אי יציבות טורים ומנוע קצת מקרטע ומיד הטורים היו קופצים כרגיל והכל היה בסדר,לאחר מכן הייתי מניע והרכב היה עושה את הקרטועים קצת יותר זמן ממה שהיה קודם ופתאום היה מתייצב, עם הזמן הבעיה הלכה והחמירה עד שהיום כאשר אני מנסה להניע את הרכב הרכב פשוט מקרטע בצורה איומה ועושה רעש כבד של בוכנות שעובדות בקצב איטי ביותר גם כאשר אני לוחץ על הדוושה בקלות הטורים לא יציבים והאוטו עושה רושם של חוסר כוח ורק אחרי לחיצות על הדוושה בטורים של 3000 סל"ד הבעיה מתחילה להיעלם לאט וגם אז ישנם מין כמו פיצוצים קטנים כאשר האוטו בסרק כאשר אני נוסע התופעה כאילו נעלמת עד הפעם הבאה שאני מנסה להניע נגיד שעה אז כל התהליך חוזר על עצמו, רצוי להבהיר שהאוטו עושה קצת רעשים של כמו נקישות (ררררררררררררר) של פח בפח במהירות מאזור סעפת הפליטה וגם זה נעלם לאחר כמה זמן.

כתוצאה מרעיונות של אנשים ששאלתי בעצתם החלפתי

מייסבים של הטלטלים

החלפתי map sensor

חוטי הצתה

פתחתי את המפלג לראות אם ישנה בעיה

פתחתי מכסה שסתומים היו שם שני קפיצים פח בין המרימיםשל השסתומים שהיו נראים לא יושבים טוב וגם את זה סידרתי.

תודה מראש לכל העונים.

פורסם

לא יודע אם קשור אבל בדוק צינורות וואקום

לי היה בעייה של קפיצות טורים ואוטו לא סחב כמו שצריך הסתבר שצינורית ואקום של מזגן הייתה פגומה

פורסם

בתור בעל רכב דומה משנת 97 אם תמשיך כך,תחליף חצי רכב בלי לפתור את בעייתיך.

דרך אגב,מה קשורה בעיית טלטלים (מה,פתחת מנוע?) לבעית התנעת בוקר?

רוב תקלות ההתנעה בבוקר אם לא כולן לפחות במנוע בנזין ברכב הזרקה קשורות לחיישן טמפרטורה/חיישן התנעת בוקר כל יצרן קורא לזה בשם אחר.

לדעתי,אם יש לך ביטוח גרירה,גרור את הרכב למכון להזרקות לאבחון מיידי ומקצועי.

הבעיה לדעתי,ממש לא במנוע בכל אופן.

צריך לבדוק את כל צינורות הוואקום שהם שלמים ומחוברים ולעשות בדיקת 4 גזים.

שים לב,סקנר לרכב הזה קיים רק במוסכי החברה (וגם לא בכולם),אולם יש מעט מכונים להזרקות דלק שיש בידם ציוד אבחון לרכב הזה ספציפית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...