Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביוזמה חדשה להעלאת המודעות למצבו של גלעד שליט

אריק
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ביוזמה חדשה להעלאת המודעות למצבו של גלעד שליט, חברי המועדון מחליפים את התמונה האישית בתמונתו של גלעד, עם הכיתוב "גם אני מחכה לגלעד".

מנכ"ל arc אינטראקטיב: "האינטרנט מהווה כלי מצוין להשפעה על דעת הקהל. גלעד שליט כבר שנתיים בשבי, והמהלך הזה מאחד את כולנו לתמיכה, להזדהות וליצירת דעת קהל עולמית כדי שגלעד יחזור הביתה במהרה ולא יישכח".

כולנו מחכים, בתקווה שישוב במהרה הביתה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הכבוד. אנחנו באמת צריכים את זה בשביל שמישהו סופסוף יתעורר ויעשה משהו בנידון

ואם כבר הייתי מעוניין לידע את כולם על תערוכת הכרזות של תלמידי עיצוב גרפי בספיר שנה א'

השנה הכרזות בנושא החטופים

התערוכה תתחיל ה1 ליולי במדיטק בחולון ותימשך שבועיים

ממליץ לכולם להגיע .

נ.ב הכרזה של זוגתי היא מבין הכזרות שעלו לתערוכה :]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שזה לא מכובד.

תאר לך שאתה רואה את גלעד שליט רושם באוף טופיק שהוא היה בים עם חברה שלו וגלעד שליט השני עונה לו אם הוא הסתכל על החתיכות ואיך היה.

ובפורום טכני גלעד שליט יגיד שנתקע לו הסטרטר

מה גם שאני לא מבין איזה מודעות זה יתן למעט גיחוך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דעתי תהיה לא פופולארית כאן.

אני לא חושב שאנחנו צריכים להגדיל את הלחץ על הממשלה.

אני חושב שעצם הגדלת הלחץ הזה גורמת נזק בלתי הפיך לעתיד היחסים ביננו לבין אויבינו.

הלחץ הזה מסתמן אצל החמאס כחולשה של החוסן המנטאלי שלנו, זה רק יגביר להם את המוטיבציה לבצע פעולות נוספות כאלה ולחטוף עוד חיילים ואזרחים כי אנחנו נעשה הכול בשביל להחזיר אותם חיים.

כמובן שלדעתי צריך לעשות כל מה שאפשר בשביל להחזיר חייל חטוף, אבל השאלה באיזה מחיר ? במחיר של עוד חטופים בעתיד ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר, לדעתי האישית, ביוזמה שרק מבזה את שליט, ולא תורמת במאום למעט להשקטת מצפונם של המשתתפים.

אם אתם רוצים להביע מחאה - אל תשבו על התחת מול המסך ותשלחו poke. תצאו לרחובות ותפגינו.

כל דרך אחרת היא לא רצינית, לא אפקטיבית וחוץ מלהפוך לשיחת היום בבית הקפה (שיאו, ראית מה קורה בפייסבוק???!!!1),

אין בה שום תועלת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר, לדעתי האישית, ביוזמה שרק מבזה את שליט, ולא תורמת במאום למעט להשקטת מצפונם של המשתתפים.

אם אתם רוצים להביע מחאה - אל תשבו על התחת מול המסך ותשלחו poke. תצאו לרחובות ותפגינו.

כל דרך אחרת היא לא רצינית, לא אפקטיבית וחוץ מלהפוך לשיחת היום בבית הקפה (שיאו, ראית מה קורה בפייסבוק???!!!1),

אין בה שום תועלת.

חמשתווים.

ואחסוך מכם את דעתי האישית בנושא, רק אכוון - מראה מקום - למסה המופלאה של ניקולו מקייאוולי - הנסיך.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...