Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפנסים החדשים שלי (התקנתי אנג'ל אייז לשברולט קוואליר וערכו לי את הכותרת)

sexyboy9
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

לקחתי את השברולט קווליר שהייתה לי וחשבתי מה לעשות איתה ומה יעשה שהיא תיהיה יפה יותר

אז הזמנתי ביקליות אחוריות אנג'ל אייז וקסנון

איך יצא?

dsc00885nw7.jpg

dsc00886dq6.jpg

dsc00874wy1.jpg

איך יצא?

ומה מציעים עוד להוסיף בישביל היופי?

חשבתי לעשות מיסביב לחלונות את הניקלים וידיות ניקל אבל לא מצאתי לשברולט

למישהו יש מושג איפה יכול לימצוא באזור המרכז או הדרום?

Honda civic Coupe 95'-My Lov-e-e-e-e=]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

האנג'ל אייז מאוד יפים, תתחדש :-D

מה עוד להוסיף ? ג'אנטים יפים ( במידה ואין לך ) וזהו, לדעתי הניקלים האלה הופכים את האוטו לערסמובייל

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיניתי כותרת:-)

תודה רבה

כה יצא מאוד יפה

אה זה יוצא ערסוואטי?

ג'אנטים מחפש לא דע איפה ליקנות באיזור הדרום או המרכז ומה המחירים?

ג'אנט 15 או 16

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם הפנסים הקדמיים בתקן האירופאי או האמריקאי?

גם אני התעניינתי בעבר ברכישת זוג לרכב שלי אך בפורום אמרו לי לפי התמונה שהעליתי שמדובר בתקן אמריקאי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תבדוק איזה מידות צמיגים אתה יכול לשים.

לפי זה חפש ג'אנטים.

מחירים? זבל סיני מאוטו דיפו עד 2000, סחורה יותר טובה בפנצ'ריות, תוסיף לזה עוד אלפייה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יצא לך יפה מאוד.

נצל"ש קטן ברשותך :), הנה הסט שרציתי להזמין, כיצד יודעים מהו התקן? יש דרך להבחין?

ללא קשר לתוספת הקוסמטית של האנג'ל, השיקול העיקרי להחלפה היה כדי לא לסנוור נהגים במידה ואתקין בעתיד תאורת קסנון (ידוע לי שבפנסי פרוג'קטור הסינוור נמנע עקב מיקוד האלומה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יצא לך יפה מאוד.

נצל"ש קטן ברשותך :), הנה הסט שרציתי להזמין, כיצד יודעים מהו התקן? יש דרך להבחין?

ללא קשר לתוספת הקוסמטית של האנג'ל, השיקול העיקרי להחלפה היה כדי לא לסנוור נהגים במידה ואתקין בעתיד תאורת קסנון (ידוע לי שבפנסי פרוג'קטור הסינוור נמנע עקב מיקוד האלומה).

לא רשום איזה תקן זה אמור ליהיות רשום אבל לא חושב שיהיה בעיה עם הפנסים האלו כי הם דומים לשלי אז יכול ליהיות שזה תקן אירופאי וככה באמת ניראה לי מקווה שעזרתי בתשובתי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תבדוק איזה מידות צמיגים אתה יכול לשים.

לפי זה חפש ג'אנטים.

מחירים? זבל סיני מאוטו דיפו עד 2000, סחורה יותר טובה בפנצ'ריות, תוסיף לזה עוד אלפייה.

3 אלף בלי צמיגים?

ואם בלי אז כמה עוד עולים צמיגים חתך נמוך?או צמיגי ספורט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רשום איזה תקן זה אמור ליהיות רשום אבל לא חושב שיהיה בעיה עם הפנסים האלו כי הם דומים לשלי אז יכול ליהיות שזה תקן אירופאי וככה באמת ניראה לי מקווה שעזרתי בתשובתי

הפנסים שלא הם לא בתקן ארופאי, אין פנסי אפטרמרקט לרכב הזה שהם אירופאיים, הפנסים שלך הם מאוד פופולריים בארה"ב ונמכרים באיביי, הם תקן אמריקאי, תבדוק טוב טוב לאן הולכת האלומה של האור כי אצלי באנג'ל אייז הייתה בהתחלה בעייה כזאת עד שלא כיוונתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...