Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שקראתי,בדקתי וגם הגדלתי את התקציב בהתאם, זאת המערכת שהחלטי להביא כרגע ובעתיד הקרוב גם להוסיף לה סאב.

Pioneer DEH-P6050UB

Hertz High Energy

JBL GTO75.4

מה אתם חושבים על המערכת כרגע ? ובחרתי את הרדיו דיסק הזה ולא של קלירון וכו'...כי יש לו תמיכה מלאה באיפוד שזה דבר שמאוד חשוב לי.

המערכת הזאת תותקן על האקסנט שלי, והעניין הוא שמקדימה יש לי 5.25, הסט של הרץ יכנס לי בפנים יש לו דגמים של גודל זה?

איפה אתם ממליצים להתקין באזור המרכז, ת"א, חולון, בת-ים, ראשון-לציון וכו'.. ? ואיפה אפשר להשיג את הסט של הרץ כי הבנתי שלא בכל מקום יש אותו ?

ואחרון חביב כמה בערך תעלה לי כל המערכת והתקנה בשביל שלא יעשקו אותי ?

תודה רבה על העזרה,

טימור.

פורסם

אחלה רכיבים בחרת..

הרדיו דיסק באזור ה1100-1300 שקל

המגבר אם עדיין נישאר אותו ניראה לי תמצא אותו מעל 1000 שקל בגלל זה אני ממליץ לך לבדוק את המאק אדיו Z4200 שעולה 1000 שקל.

בקשר לרמקולים שמעתי אותם בגודל 6וחצי אינטץ, והם נשמעים טוב.

בקשר להתקנה אני לא יודע כמה יקחו ממך, לחבר שלי התקינו רדיו דיסק,חיווט,סאב,ומגבר ב200 שקל, זה לא אומר שזה המחיר, אפשר לקרוא לזה התקנה חפרית למרות שהוא עשה עבודה טובה מאוד ואין בעיות..

מקס.

פורסם

אני תמגבר (=את המגבר) הראשון התקינו לי ב 500 שקל

לפי דעתי ביזבוז מוחלט תמגבר השני הרכבתי לבד רק קניתי חיווט

אז לפי דעתי אין דבר כזה חפר כי אין שם ביכלל בעיה להתקין זה שטויות תילך לכול חפר שאתה רוצה רק תבוא אם כבלים משלך וזהוא

פורסם

למה אתה מטעה את הבנאדם?!

זה קל אם יש לך את הידע לעשות זאת אבל אם אין לך אתה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך למגבר שלא לדבר אם האוטו!

תלך למתקין שיעשה לך את העבודה כמו שצריך ולא לאיזה חפר כי מה שעולה בזול יכול לעלות לך אחרי זה הרבה מאוד כסף!

IBIZA 20vt

פורסם

לא מטעה אבל לפי דעתי זו ממש בדיחה המחיר שלקחו מימני להתקנה אם חיווט

סכ"ה יש שם להעביר מספר חוטים מתחילת הרכב ועד סופו שזה לפרק פלסטיקים ולהרכיב זה הכול אין יותר מידי עבודה

מה שכן זה לוקח זמן אבל בכול מיקרה לא שווה 500 שקלים

אין שם שום דבר מסוכן כול עוד אתה עובד בחוכמה והמצבר מנותק במשך כול זמן העבודה

ורק אחרי שהפיוזים מותקנים והכול בסדר לחבר את המגבר .

פורסם

דברים טובים עולים כסף!

לא פלא שתחום הזה מתקשה להתפח בארץ אם אנשים מתקמצנים להוציא 500 שקל על התקנה מסודרת ונקיה שלא לדבר על לקנות מגברים ברמה ולא מגברי מדבקה והעיקר להגיד שיש לך מגבר.

שלא תבין אותי לא נכון אני גם בעד להתקין לבד במידה ויש לך את הידע הדרוש! וממה שאפשר להבין לבנאדם אין את הידע.

IBIZA 20vt

פורסם

אתה צודק אם הוא לא יודע אז שלא יתקין לבד אבל מה שאני הצעתי זה שלא משנה למי הוא ילך שילך להכי זול כי טחלס זה לא משהוא שצריך מומחה כמו נגיד שיש לך בעיה במחשב במנוע..... פה זה רק להעביר חוטים אז שילך למתיקין שיקח הכי פחות כסף

רק חיווט שיקנה משהוא נורמלי וילך למתקין הכי זול שיש

פורסם

16V את המגבר יש לחבר לפני שמחברים את הפיוזים - לא לעניין להשאיר כבל + גלוי לחבר פיוז ולקבל דיסקוטק (מופע אורות) בבגאז' :]

רכיבים טובים +

התקנה של קומפוננט + רדיו + מגבר יכולה להיות 200 ש"ח - אם קיט התקנה פשוט

ויכולה להגיע ל500 ש"ח עם RCA מצויינים וכבל 4 גייג' מלכתחילה

התקנה פדנטית עם טבעות עץ לקומפוננט פלטת עץ מרופדת למגבר ועבודה של מעל לחצי יום תגיע גם כמעט ל1000 ש"ח

לכן כמו שנאמר דברים טובים עולים כסף אם זה כדאי אתם תחליטו .

פורסם

אני יגיד לך מה הבעיה שהחנויות הגדולות לפחות בראשון באים דופקים לך מחיר ולא נותנים לך שום 4G נתנו לי 8G ביגלל שלא ידעתי כלום מהחיים שלי ועבדו אלי סמו לי מפצלים והבטיחו משהוא אחר קיצר חרטות וזו חנות ממש מכובדת אבל מהיום ששואלים אותי על החנות אני אומר להם לא מיתקרבים אלו יותר מגיע לו מנייק

פשוט מתקינים רואים אתה לא מבין כלום דופקים לך גם מחיר בעננים ונותנים לך חיווט סביר מינוס

פורסם

כמו שרוני אמר אף אחד לא אסר עליך לבדוק בעצמך מה שמו לך ובמידה וזה לא מתאים לך לדרוש שיחליפו לך ורק אז לשלם!

אז ללכת ולהגיד שכל המתקינים כאלה זה לא דבר שנכון לעשות כי יש לך חלק גדול במה שקרה לך.

IBIZA 20vt

פורסם

ממש לא אמרתי שכול המתקינים ככה

בכול מיקרה בראשון לציון חנות מאוד מכובדת שממש כול אחד מכיר והולך לשם הוא פשוט .. ...

ודופק כול אחד שלא מבין

טוב לפחות שאני לא עובר על דברים בשתיקה הדבר שאני הכי סונע בעולם זה לצאת פריר אז אני ממש לא יצאתי ככה אחרי זה אבל בישביל זה היה צריך לעשות הרבה ריבים שהיו יכולים להימנע ריבים ועצבים

פורסם

גם לי יש אקסנט רכב חמוד לאלה ודי קל להתקנה כאשר יש ידע אבל במקרה של פותח השרשור רצוי מאוד ללכת לבעל מקצוע מבין עניין ולא חפר מסריח כמו ההוא מראשון שאוהב לדפוק את כולם (כן אני יודע במי מדובר).

לכן פותח השרשור אם אתה גר באזור המרכז אני אישית ממליץ שתלך לחנות של רוני (יגאל-בנץ דבר איתו בפרטי) בנאדם מקצועי מאוד ואמיתי!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...