Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כביש בית אורן זה כביש נחמד כחלק מטיול, אבל ממש לא כביש להתחרעות רצינית למי שלא יודע מה הוא עושה.

כביש צר מדי עם פניות עיוורות מדי בלי הרבה מקום לטעויות...הכביש הזה הוא ממש לא הבחירה הראשונה שלי באזור הזה.

כמו שכולם כאן כבר אמרו, פשוט צריך להכיר את הכביש קודם.

אחרי שנסעתי בו 4329408320943280 פעמים, אני כבר מכיר כל פניה ויכול לעשות אותה על עיוור.

אז כן אפשר לנסוע שם קצת מהר ולהרגיש את הרכב בעיקולים, אבל כמובן שלא צריך להתפרע כי תמיד משהו יכול להפתיע אותך מעבר לפינה.

כמו שמישהו אמר, אחרי שמסיימים לעלות את בין אורן ונוסעים לכיוון האוניברסיטה, אפשר להמשיך לרדת למטה עד שמגיעים לפניה לרמות יצחק (נשר) ושם יש לך עוד כביש נחמד, הפעם ירידה, עם נוף לא רע ואפילו מקום נחמד לעצור ובו יש כל מיני גשרים תלויים בתוך היער. מומלץ.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מוזיקה מדהימה.

כמו שמישהו אמר פעם, כאשר יש מנוע ברכב לא צריך מערכת סטריאו.

ל'

אכן מוזיקה מדהימה. בהרבה מודעות ב YAD2 של ספורטיביות למיניהן כל פרק התוספות מוקדש לתיאור המערכת - סאבוופר, טוויטרים, 3 מסכי DVD, צ'יינג'ר ל10 דיסקים (כשכל מה שצריך היום זה כניסת AUX כמו שיש לי בפוקוס הבסיסית של הליסינג ולא צריך יותר דיסקים) וכו'.

אנשים שוכחים להנות מהמוזיקה של הרכב.

כל הכבוד לבעלים של הפרארי שלא מחזיק אותה רק כמוצג מוזיאוני, אלא נוסע בה בכבישים הנכונים.

אין כמו רעש איטלקי (רק שעם המזל שלי, האלפא 159 ששכרתי באירופה ושפינטזתי עליה רבות הייתה בסוף דיזל :-( ) .

פורסם

כמו שמישהו אמר, אחרי שמסיימים לעלות את בין אורן ונוסעים לכיוון האוניברסיטה, אפשר להמשיך לרדת למטה עד שמגיעים לפניה לרמות יצחק (נשר) ושם יש לך עוד כביש נחמד, הפעם ירידה, עם נוף לא רע ואפילו מקום נחמד לעצור ובו יש כל מיני גשרים תלויים בתוך היער. מומלץ.

אני עולה ויורד משם הרבה פעמים בבוקר בדרך לאוניברסיטה. זה הקיק של הבוקר שלי ועוזר לי להתעורר.

עדיין לא יצא לי לעלות עם הלגאסי... אולי מחר.

פורסם
כביש בית אורן זה כביש נחמד כחלק מטיול, אבל ממש לא כביש להתחרעות רצינית למי שלא יודע מה הוא עושה.

כביש צר מדי עם פניות עיוורות מדי בלי הרבה מקום לטעויות...הכביש הזה הוא ממש לא הבחירה הראשונה שלי באזור הזה.

ספר לנו, מה הבחירה הראשונה שלך באיזור?

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם
כמו שמישהו אמר פעם, כאשר יש מנוע ברכב לא צריך מערכת סטריאו.

צודקת, שכחתי, רוב הרכבים שייצרו בזמן האחרון היו ללא מנוע לכן היה צורך במערכת סטריאו.

הרי, אם הרב לא יכול להתקדם, לפחות שנשמע רדיו, הלו כן:?:

ג'ימיניב!

פורסם

כבישים מהסוג של בית אורן וכביש המחצבות (התאום שלו שיורד לנשר) דווקא עדיפים בעיניי בכך, שהם לא מצריכים מהירויות גבוהות במיוחד על מנת לכייף ובכך מפחיתים את הסיכון לנזקי גוף היה ויקרה משהו. לגבי מסוכן למי שלא יודע מה הוא עושה - כל כביש הוא כזה, ובית אורן בוודאי לא יוצא דופן. אין כזה דבר כביש להתחרעות רצינית למי שלא יודע מה הוא עושה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
בכביש המחצבות הייתי נוסע כל יום עם הג'אסטי.

מדהים כמה אפשר להנות מפניות על 50 קמ"ש.

התחרעות היא בהחלט רק למי שיודע מה הוא עושה.

בהחלט. אבל בתור טיהור נפש של 5 דקות לאחר מבחן באוניברסיטה, אין לו הרבה תחרות. בכלל, האזור משופע בכבישי נהיגה ראוים - הבחירה שלי בדרך מהאוניברסיטה ליקנעם הייתה בין כביש המחצבות לירידות של דליית אל כרמל, לא הבחירה הכי מבאסת בעולם :wink:

גם כביש הקיבוצים (מצומת השופט לכיוון הכביש לצומת מגידו) והכביש המוביל לכיוון קיבוץ גלעד הנם בעלי תוואי משובח, אם כי איכות הסלילה בעייתית ביותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
צודקת, שכחתי, רוב הרכבים שייצרו בזמן האחרון היו ללא מנוע לכן היה צורך במערכת סטריאו.

הרי, אם הרב לא יכול להתקדם, לפחות שנשמע רדיו, הלו כן:?:

יש מנוע, ויש מנוע לא חושבת שהבנת את ההבדל בין השניים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש מנוע עם סאונד נעים ומהנה.

ויש מנוע סטנדרטי שאין בו שום שיפור ועד שלא פותחים את המכסה מנוע לא חושבים שיש שם מנוע.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
היכן זה בית אורן? האם הכבישים באיזור מהנים לנהיגה?

הכבישים באיזור מעולים, בעיקר בית אורן. רק שילוב של פניות עיוורות, קצת שיפועים הפוכים, ועוד מיני הפתעות,

הופכים אותו לכביש די מסוכן לנהג המיומן עם הביטחון העודף או לנהג הבלתי מיומן שעלול להיקלע למצב לא נעים.

סע בהתאם ליכולותייך, השאר ESP דולק, תן מבט רחוק (מאוד) קדימה, ויהיה בסדר.

ספר לנו, מה הבחירה הראשונה שלך באיזור?

יאיר.

הבחירה האישית שלי לפחות, למרות שלא כל כך באיזור, היא כביש פורייה (יער שווייץ), מספר 7677 אם אני זוכר נכון.

איטי, טכני, מתפתל ונכרך על פני התוואי המקומי, ופשוט מתריס בך עוד ועוד.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כביש פוריה אכן מדהים! הוולקן בזמנו הרגישה שם נפלא, בעיקר בגלל הירידות והתחושה שנוספו לה כמה כ"ס בריאים.

רק חבל שהשוליים שם צרים מאוד!

פורסם

כביש פוריה (יער שוויץ) , בימים שאני חוזר מהמכללה ואין לי כוח לעומס שיש בעליות של כינרת אני עולה דרכו אומנם מאריך בעוד כמה דקות אבל שווה ביותר או בשבתות מה שטוב בו שהוא כמעט תמיד ריק לחלוטין אין הרבה אנשים שמכירים את הכביש וטוב שכך מסלול פרטי, הכביש נהיגה הכי מדהים בארץ :twisted:.

מה גם שהוא 5 דקות מהבית , פתחתי עליו שירשור לא מזמן ב-PSI כולל תמונות מגוגל ארת' שמראות את הפיתולים הרבים שיש שם , הכבישים האלו מתאימים כמו כפפה לפג'ו :wink:

• תוכן חדש...