Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

shellcase - תודה, אני אעיף מבט.

gil1985 - בטיול האחרון (לפני כחודש) עשיתי בעתלית ככה שאני זוכר איך להגיע לשם מכביש החוף. מקווה שמשם אגיע בקלות לכביש של בית אורן, בעזרת הנחיותיך כמובן. תודה רבה!

Twincharger Stratified Injection

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אכן.

אתה יורד מכביש החוף בעתלית, מתחבר לכביש 4 לכיוון חיפה (פונה שמאלה) ואז בפניה הראשונה ימינה וזה הכביש לבית אורן.

אחד הכבישים מהיותר מהנים שיצא לי לנהוג עליהם בארץ. יש בו אינסוף סיבובים והנוף כמו שנאמר מדהים. חבל שהוא לא יותר ארוך...

אבל חשוב לציין שמדובר בכביש דו סיטרי עם נתיב נסיעה לכל כיוון וכדאי להכיר אותו טוב לפני שמגבירים שם מהירות שלא לדבר על לעקוף. רובו הוא קו לבן רציף.

יש גם הרבה מאוד רוכבי אופניים.

זהירות.

THE-ONE- כן, יש נקודות עצירה ונקודות תצפית, כמו גם הרבה מסלולי הליכה. תקח מפה, אני בטוח שהכל מסומן. לדעתי שביל חוצה ישראל עובר שם בצורה כלשהי.

זהירות. כביש דו סטרי, צר, לא מעט תנועה, כולל אופניים, קטעים רבים ללא שוליים. בכלל כדאי מאוד שקטעים מסוג זה יפורסמו כאן ללא ציון המקום.

פורסם

בנוסף, יש שם שיקיין קטן אך ממזר גדול. אם לא תכין את עצמך אליו, אתה עלול למרוח את הגולף החביבה שלך על סלע יסוד.

ממליץ בחום פעם אחת לעשות אותו מינהלתי, ורק לאחר מכן להגביר את הקצב.

למהדרין, מומלץ לפנות למעלה, כשני ק"מ לאחר כלא דמון, שמאלה לכיוון האוניברסיטה, ובצומת הראשון לפנות ימינה לנשר. מעבר לכך שהנוף עוצר נשימה ושווה עצירה להתבוננות, הכביש הזה בהחלט לא פראייר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

יש רצוי ויש מצוי...:wink:

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

כביש בית אורן זה כביש נחמד כחלק מטיול, אבל ממש לא כביש להתחרעות רצינית למי שלא יודע מה הוא עושה.

כביש צר מדי עם פניות עיוורות מדי בלי הרבה מקום לטעויות...הכביש הזה הוא ממש לא הבחירה הראשונה שלי באזור הזה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...