Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם.

לאחר המון זמן שהפלסטיקה מעצבנת אותי עם כל הקרקושים שהיא עושה החלטתי לשים לזה סוף.

נאמר לי שאיטום יעזור אבל אין לי כרגע 500 ש"ח בשביל זה.

עכשיו לעיניינו,ראיתי לפני מספר ימים שרשור שאיתמר פתח לגבי הדבקת ספוג על הפלסטיקה מפנים הדלת.

אני יכול להשיג ספוג העונה לשם פלסיב,עוביו כ6 מ"מ והוא עמיד בחום\מיים.

האם הדבר יעזור בנושא או שמה,לא ישנה דבר?

מחר אצלם את הספוג ויעלה תמונות שלו(הספוג משמש לרוב להתקנת פרקטים ומשם הוא נלקח)ואשמח לקבל חוות דעת על הנושא.

אם יש מישהו שיודע על הספוג המדובר ויש לו איתו ניסיון ברכב אשמח לשמוע את חוות הדעת שלו.

בן.

Got To love It

פורסם

לגבי כל נושא הגומי שמשמש לאיטום לאחר בירור מאסיבי ביותר יש לי מסקנה אחת ויחידה. תקנה חומר ייעודי!

הרעיון הכללי הוא שיש כזה עם תאים פתוחים וסגורים וכל אחד עם המטרה שלו.

אין את מי לשאול אפילו בחברת פלציב עצמה מה הנתונים האקוסטיים של החומר ולאחר ניסוי שעשיתי עם פלציב 4 מ"מ אמרתי תודה שלא קניתי יותר מהחומר וזה היה רק ניסוי.

אם אתה רציני עדיף לך לחזק את האזור המקרקש עם איטום (גומי בוטילי) או פיברגלס ובאזור מגע עם חלק מקרקש אחר לשים ספוג דחוס.

הכל תלוי בשאלה כמה זה מפריע לך?

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

שוב פעם.

הפלציב בכלל לא עולה לי כסף לכן שאלתי עליו לעומת חומר יעודי שזה המפלט האחרון שלי.

פלציב 4 מ"מ? לא קיים דבר כזה!

פלציב בא ב2,3,6 ו10 מ"מ. יכול להיות שאנחנו לא מדברים על אותו החומר לכן אמרתי שאני אצלם ויעלה תמונות מאוחר יותר במהלך היום.

בן

Got To love It

פורסם

כל חומר ספוגי יעשה עבודה טובה. אם יש שני חלקי פלסטיק \ מתכת מצקצקים, ברגע שנשים חוצץ כדוגמת פלציב הרעשים יפסקו.

אם על הדרך רוצים להשיג גם בידוד מרעשים חיצוניים יש להתשמש בחומר ייעודי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר תודה,יש איזשהו חומר מיוחד שעדיף להדביק את הספוג לפלסטיקה?

או שמה אפשר לשים בכמה מקומות דבק דו-צדדי וזה יספיק?

Got To love It

פורסם

אני חושב שדבק דו"צ מתאים לפלסטיק ומתכת אבל לא יתפוס ספוג.

דבק מגע יהיה טוב יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הדו"צ שיש לי תופס הכל,הבעיה היא שהוא לא ישחרר אחר כך,בערך כמו פיטבול:lol:.

דבק מגע ישאיר ריח להרבה זמן אחר כך ולא טוב לנסוע ברכב סגור עם ריח כזה.

לשים את הספוג על כל הדיפון או רק בנקודות מסויימות?

Got To love It

פורסם
איתמר תודה,יש איזשהו חומר מיוחד שעדיף להדביק את הספוג לפלסטיקה?

או שמה אפשר לשים בכמה מקומות דבק דו-צדדי וזה יספיק?

סילקון שחור יעשה את העבודה אבל קח בחשבון שקשה אחר כך לקלפו

אתה יכול להדביק את הספוק לדיפון עצמו זה יותר עדיף, כי במקרה שתרצה גישה לחלק הפנימי של הדלת לצורך תיקונים או איטום לא תצטרך להתחיל לקלף את הספוג. אם אתה שם יריעה גדולה של ספוג אפשר לשים סילקון בכמה מקומות נקודתיים ולא על הכל.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

לא נתקלתי עדיין בספוג מעל 4 מ"מ לפרקטים, וגם זה עבה מידי.

אם אתה יכול להשיג ספוג בשם זהב או כסף, אז אני ממליץ. הוא דוחה רעשים.

זה הספוג הכי יקר בתחום והכי עבה.

פורסם

לא נתקלת?אני כן:-).

לאמא יש חנות פרקטים ושטיחים,יש בעוביים של 2,3,6 וגם 10 מ"מ.

יש לך במקרה תמונה של איך נראה הספוג הזה?!

Got To love It

פורסם

אני רק רוצה להגיד לך ששום דבר לא ישתיק את הפלסיטקה המציקה הזו .

תמיד יהיו לך רעשים אבל לא כמו עכשיו.

אני פירקתי חצי רכב כדי לנסות להבין מאיפה זה בא,95 אחוז מהפלסטיקה בתא מטען הייתה בחוץ ועדיין היו רעשים,ואני עדיין מחפש ספוג לבודד את הפלסטיקה.

אם תוכל להגיד לי איפה לקנות כזה ספוג ומה המחיר אני אודה לך מאוד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם היתי יודע איזה ספוג לא היתי פותח שרשור.

אני יכול להביא את הפלציב בעובי 2-3-6 מ"מ לכן שאלתי אם למשל ה6 יעזור בהשתקת הרעשים.

אשמח לקבל עוד חוות דעת.

בן.

Got To love It

פורסם

אני כבר המלצתי באחד השירשורים שהיה לא מזמן להדביק עם דבק מגע כחול של חברת ארדסטיק דרך קומפרסור הוא נדבק כמו שצריך ולא נופל עם הזמן מה שכן קשה מאוד להוריד אותו אבל אני לא צופה לזה בעיה הרי הכול נמצא מתחת לדלת את מי זה מעניין

ולגביי הריח הריח יחלוף תוך זמן קצר אין מה לעשות לכול דבר יש השלכות יש גם חומרי איטום שהם עושים ריח של זפת מסריח כמו אונייה אבל אחרי שבוע זה עובר

זאת טעם ההצלחה (או ריח ההצלחה:-P)

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

שוב,עניין הדבק מגע יורד מהפרק.

כנראה שאני אלך על הדו"צ שיש לי,הדו"צ ברוחב 30 ס"מ בצבע צהוב של חברה בשם TESA אשר ידועים בדבקים שלהם.

העניין הוא האם הספוג יתרום משהו או שחבר מלכתחילה על העבודה וההדבקה?

Got To love It

• תוכן חדש...