Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פסי רכבת 2

ag16
שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב חברה

יש לי שאלה לגבי חצייה של פסי רכבת בזמן/לאחר שהאורות האדומים החלו להבהב. לא הצלחתי למצוא תשובה בשרשורו של Too-Fast vbmenu_register("postmenu_1268929", true);

לפני זמן מה נסעתי מצמת חפר (כביש 4) לכיוון כפר ויטקין נסעתי אחרי טור של מס' מכוניות, ובזמן שחציתי את מסילת הרכבת ראיתי לפתע שהשומר קופץ ומצלם את הרכב שלפני, ולאחר מכן גם אותי (בפאלאפון).

רק באותו זמן הבנתי שהאורות מהבהבים, ושאני לא ראיתי אותם.

לאחר שעברתי אותו המחסום החל לרדת

למשהו יש מושג מהו החוק לגבי מצב כזה?

האם אני אשם?

ואם כן מה הם העונשים לפי חוק?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברמת העיקרון אתה אשם לחלוטין.

האורות המהבהבים פירושם שאסור לעבור, ואתה עברת.

כרגע אני לא מצליח להיכנס לאתר של משרד התחבורה.

www.mot.gov.il

אבל אני מניח שהקנס\נק' יהיו ברמה "גבוהה", זאת נחשבת עבירה חמורה מאוד.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברמת העיקרון אתה אשם לחלוטין.

האורות המהבהבים פירושם שאסור לעבור, ואתה עברת.

כרגע אני לא מצליח להיכנס לאתר של משרד התחבורה.

www.mot.gov.il

אבל אני מניח שהקנס\נק' יהיו ברמה "גבוהה", זאת נחשבת עבירה חמורה מאוד.

יאיר.

ידוע לך האם זה יכול להגמר בשלילת הרישיון?

אם כן לאיזה תקופה?

עצם הסיטואציה,שבגללה לא שמתי לב לא יכולה לזכות אותי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידוע לך האם זה יכול להגמר בשלילת הרישיון?

אם כן לאיזה תקופה?

עצם הסיטואציה,שבגללה לא שמתי לב לא יכולה לזכות אותי?

א' כן, זה יכול להיגמר בשלילה. וזה תלוי באיזה סוג של נהג אתה (כמה זמן על הכביש? על כמה עבירות נתפסת בעבר? וכו').

ב' לרוב לא מזכים בגלל ש"לא שמתי לב", כי זה מה שכולם אומרים, ואחרי הכל זאת אשמתך. וגם, הוא דרס את הזקנה גם בגלל שלא שם לב, אחרת היא לא הייתה נדרסת, נכון? ככה זה בחוק, וזה מה יש.

אם תקבל הזמנה למשפט, אפשר לקחת עו"ד, שיכול להקל עליך את העונש.

לילה טוב!

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

א' כן, זה יכול להיגמר בשלילה. וזה תלוי באיזה סוג של נהג אתה (כמה זמן על הכביש? על כמה עבירות נתפסת בעבר? וכו').

ב' לרוב לא מזכים בגלל ש"לא שמתי לב", כי זה מה שכולם אומרים, ואחרי הכל זאת אשמתך. וגם, הוא דרס את הזקנה גם בגלל שלא שם לב, אחרת היא לא הייתה נדרסת, נכון? ככה זה בחוק, וזה מה יש.

אם תקבל הזמנה למשפט, אפשר לקחת עו"ד, שיכול להקל עליך את העונש.

לילה טוב!

יאיר.

תודה רבה על ההיתיחסות, לילה טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלי להכנס להטפות מוסר וכו', אבל בן אדם, דאג לחיים של עצמך, כאשר מגיעים למעבר במסילות, תאט קצת, תסתכל לכמה כיוונים, אולי יש אורות מהבהבים אולי רכבת מגיעה וכו', אני לא מתכוון להטיף מוסר אבל בכל מקרה, תשתדל לא להיות כמו כל העדר, "טוב הוא עבר אז גם אני יעבור מה קרה אין כלום", ככה דברים משתבשים, במיוחד במסילות רכבת, תאט קצת, תסתכל ורק אז תעבור, לא יקרה כלום. :wink:

בקשר לזה שצולמת, אז כן, רוב הסיכויים שאם הוא מעביר זאת לידי המשטרה וכו', אתה צפוי להליכים נגדך באם יחליטו כן לעשות משהו. לצערי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הוא צילם בטלפון זה לא נראה לי רציני,

אלא אם כן הוא הצליח לתפוס את המספר שלך יחד עם האור המהבהב שזה לדעתי מאוד קשה,

בדרך כלל יש מצלמות בפסי רכבת אם לא ראית פלאש חזק רוב הסיכויים שזה יגמר בלי כלום.

תיזהר לפעם הבאה, ועוד משהו גם אם עברה רכבת והמחסום כבר עלה אל תזוז ממקומך

עד שהאורות המהבהבים יפסיקו כי גם אז זה מצלם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צילום בפלאפון הוא דיגיטאלי, ולכן כנראה לא תקף, לא? צריך לבדוק.

אגב, אני גם לא הבנתי מה יהיה הדין אם אני נכנסתי למסילה שניה אחרי שהאורות התחילו להבהב? ממתי המצלמה מתחילה לצלם?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צילום בפלאפון הוא דיגיטאלי, ולכן כנראה לא תקף, לא? צריך לבדוק.

אגב, אני גם לא הבנתי מה יהיה הדין אם אני נכנסתי למסילה שניה אחרי שהאורות התחילו להבהב? ממתי המצלמה מתחילה לצלם?

המצלמה מצלמת כאשר האור נדלק או שניה שתיים אחרי כמו ברמזור אדום, זה לפחות ההיגיון

וכאשר המחסום למטה ועד כיבוי האורות או עליית המחסום מה שבא אחרון בדרך כלל כיבוי האורות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה המון המון תודה על ההיתיחסות

אני חייב לציין שנסעתי לאט הרבה לפני שהייתי קרוב למפגש המסילה, פשוט בגלל התנועה

כניראה שבגלל שהיתה הרבה תנועה גם ממול וגם מימין לא ראיתי את האורות המהבהבים.

זה לא שניסיתי להדחף או משהו פשוט המשכתי לנסוע לאט אחרי הרכב שלפני

רק לאחר שחציתי ראיתי את השומר קופץ לכביש ומצלם את הרכב שלפני, שהוא כבר אחרי המחסום

בשלב הזה גם ראיתי שהאורות מהבהבים, רק לאחר שהשומר צילם גם אותי, (מה שדרש ממני עצירה מוחלטת)

והמשכתי בנסיעה ראיתי במראה שהמחסום יורד

שוב תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה אפשרי בכלל להאשים מישהו בעבירה על סמך תמונה שצולמה בפלאפון של השומר?

זה נשמע לא הגיוני, כי אז אפשר לפברק תמונות ולהאשים נהגים חפים מפשע.

אני טועה?

סוזוקי ג'ימיני ידני.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשוב לציין, מי שצילם את התמונה היה השומר של המעבר.

הבנאדם הוכשר להיות כזה, ולכן בבית משפט הקול שלו יהיה שווה משהו, לפי דעתי. אני חושב שיש לו את הזכות\היכולת להלשין על מי שעובר פסי רכבת באור אדום (בשביל זה הוא שם, לא?), ובנוסף יש לו תמונה שמוכיחה.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני באותו ראש, הרי זהו השומר, והמפקח על אותה צומת של מסילות הברזל, מתפקידו הוא לפחות לנסות ולשמור שלא יהיו הרוגים באותה צומת ובכלל, לשמור על "סדר" מבחינת כל הקטע עם הרכבת, לפחות זאת הייתה המטרה.

לכן, באם הוא ילשין ויציג תמונה וכו', קולו ייחשב בצורה מכובדת מאוד, עקב תפקידו והכשרתו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...