Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית ההעברת הילוכים בהונדה סיויק 97 [שרשור מאוחד]

מושיקו.
שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לנו הונדה סיוויק 97, לאחרונה שמתי לב שההילוכים לא עוברים תקין.

לדוגמא בירידה, האוטו מתדרדר מעלה טורים ל4 וההילוך לא עובר, רק אחרי כמה שניות הוא נזכר לעבור.

או בנסיעה רגילה ההילוך פשוט נתקע ולא רוצה לעבור, רק אם מורידים את הרגל מהגז ולוחצים שוב הוא עובר.

אני מקווה שהגיר לא הלך לעולמו, מה בדיוק הבעיה פה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם לגיר הזה יש מצב SPORT או POWER?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לגיר את המצבים שציינת.

זה קורה כמו ששמתי לב רק בהילוך ראשון ושני, בכל השאר במהירות יחסית גבוהה זה לא קורה.

רק בתחילת נסיעה וכאלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמה ק"מ עבר הרכב?

אם זה קורה בהילוך ראשון, זה יכול להעיד על גיר גוסס שדורש שיפוץ. האם יש מספיק שמן בגיר?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

אל תחליף שמן גיר,כי אני מבטיח לך שברגע שתחליף האוטו לא ינסע יותר!

והבעיה שאתה מתאר כלל אינה קשורה לשמן,על המצערת מתחברים 2 כבלים,אחד מדוושת התאוצה והשני מהגיר,שחרר את הכבל של הגיר כ3-4 סיבובים של האום ובעייתך תעלם.

בברכה,אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

יש לי הונדה סיוויק 97 אוטומט היום כשנסעתי הבחנתי שהרכב מושך הילוך בין שני לשלישי אך הרכב לא מגיב ההילוך כאילו לא נכנס והטורים עולים אף עד לשש הרכב מאוד מטופל משהו יכול להגיד מה קרה ....הלך הגיר ...???

במה זה כרוך אני חיפאי לאן אתם ממליצים ללכת או מה לעשות .

ואגב לפני מה ששמתי לב אם אני נוסע מאוד לאט אני שם לב שההילוך נכנס עדיין מתקשה מעט אבל נכנס כשאני מוסע רגיל ההילוך מאוד מתקשה להיכנס והטורים עולים אל על

אנא עזרו לי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אריאל,פנה לגירומטיק,המכון לגירים אוטומטיים שנמצא ברחוב האשל"ג :קצת אחרי לב המפרץ ימינה.

המכון מקצועי,יחברו את הגיר לסורק אבחון ומשם תדע איך ממשיכים.

יכול להיות שהחלפת שמן ופילטר גיר במקרה שלך יכולים לעזור מה שקצת קשה להגיד על הגיר של פותח השרשור הראשון שמצב הגיר שלו לפי תיאורו נשמע קשה יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...