Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

חשבתי לרכוש סיאט לאון מדגמי ה-1800 למיניהם בין השנים 2000-2003

אבל מכיוון שזה רכב שנדיר למצוא גם במצב טוב וגם במחיר שפוי קרוב למחירון

אז גם התפשרתי לכיוון של איביזה בין השנים 2000-2004 או לכיוון הדגם של 1600 (100 כ"ס)

או 1800 למיניהם.

עכשיו השאלה שלי היא כזאת מבחינת הרכב בעניין הנאה מנהיגה אין ויכוח עם מי שהתייעצתי

ואלו רכבים מהנים לנהיגה מה גם שעונים על דרישות שלי כמו תיבה ידנית (אני לא סובל אוטומט-לא אוהב שמחליטים בשבילי :evil:)

מכונית יפיפיה הלאון בעיקר (עניין של טעם) וביצועים טובים מאוד

כשהתייעצתי עם המוסכניק שלי הוא אמר שלא כדאי ללכת לכיוון סיאט כי חלקים ועבודה לא זולים

וממש אמר לי לרדת מהעניין והציע לי ללכת על כיוון של לאנטיס עם מנוע 2000 שהוא טוען

שהרכב הוא נמרץ מאוד...

השאלה היא זה עד כדי כך גרוע להחזיק רכב כזה (לאון/איביזה) מבחינת

אחזקה, ביטוחים וכ"ו?

אם למישהו יש הצעות נוספות או עוד דברים להוסיף אני אשמח לשמוע.

תודה ויום נעים לכולום!:-)

פורסם

יש לנו במשפחה כמעט כל מה שסיאט יצרה בשנים האחרונות, איביזות, קורדובות..מה שתרצה.

אז ראשית בתחום השנים שציינת התחלף המודל ושנת 2003 היא כבר בתצורה הנוכחית (שתוחלף ממש בקרוב).

מנסיון רב בשתי התצורות, הרכב אמין, נח לנהיגה וממש כייפי.

תדאג רק שהרכב טופל במוסך מורשה בלבד. ואם ידני אז רק עם 100כ"ס.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני תודה רבה על הייעוץ.

אני יודע שבנוגע לאיביזה יש 2 דגמים במהלך השנים 2000-2004 (שניהן יפות אז זה לא משנה לי :-))

וזה מזכיר לי שיש עוד שאלה איזה דגם יותר עמיד מבחינה מכנית ואבזור פנימי

אם אתה יכול לספר לי יותר פרטים על מחירי חלקים, עד כמה ההשקעה מבחינת טיפולים וכ"ו

יקרה יותר או פחות ביחס למכוניות אחרות בקטגוריה (באותם סדרי גודל של מחיר כמובן)

ביטוח האם יקר ביחס לאחרות או לא...

בתודה מראש.

• תוכן חדש...