Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט 97 - האוטו לא מניע (או מגיב)

netanell2004
שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני יתחיל ברקע..

קניתי אותו אחרי בדיקה ואחרי שהוא נמצא תקין. אמרו לי רק בבדיקה שסלילי ההצתה שלו ישנים ושמומלץ להחליף אותם (ושזה גם לאא סיפור יקר בכלל..), בכל אופן, כל זה היה ביום חמישי בבוקר.. שמתי את הכסף, שמתי את האוטו בחנייה והלכתי לעבודה. חזרתי לאוטו רק ב4 וחצי לפנות בוקר של יום שישי ושמעתי מהאוטו נקישות מהחלק הזה -

dsc00011lp5.jpg

נכנסתי לאוטו, התנעתי, כיביתי ולאורך כל התהליך ואחריו - המשיכו הנקישות. עד יום שישי בערב, (עד אז הרכב נשאר בחנייה) אז הפסיקו הנקישות גם כשהתנעתי וכיביתי אותו.

שמח וטוב לב אני נכנס לאוטו לפני חצי שעה - והוא לא מניע.

אין סטרטר, אני מדליק - כל המנורות נחלשות והמנוע\סטרטר\הצתה\כל רעש שהוא לא נשמע!

האוטו בכלל נראה חלש למרות שהכל עובד, מזגן, פנסים, וישרים וכו'. רק מאוד חלש.

קראתי בפורום אחר שיש מאחורי תא הכפפות פקק מגומי שצריך ללחוץ עליו, הוא מאפס משהו ואז זה אמור להסתדר.. אבל לא מצאתי כזה, הנה התמונה -

dsc00010ls5.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

האם הנקישות נשמעו רק כאשר המנוע פועל ? , אם כן אלה נקישות טבעיות של שסתום הקניסטר.

החלשות האורות ואי היכולת של הפעלת המנוע נובעים ממצבר חלש.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...