Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשאומרים JAY PACK בקול זה נשמע כמו JPEG. הנחתי שזה קשור לתמונה, הסתכלתי ב-source וראיתי ששם התמונה 8a.

שיניתי ל-8b וקיבלתי תמונה שונה שאני לא יודע מה היא אמורה לרמוז לי. ב-source גם רשום 'water became wine', וזהו זה מה שאני יודע.

פורסם

אתה בטוח שזה קשור? יש משהו בסורס בנוגע לקבצי מוזיקה. ניסיתי להקשיב להם, אחד זה המוזיקה הרגילה של הרקע, השני בכלל לא עובד, אבל אולי זאת בעיה אצלי (המדיה פלייר מנסה להתחבר אבל לא מצליח, ככה שאולי כן אמור להיות שם משהו). בנוגע למים הפכו ליין, אין לי מושג.

"ai motoare capul doare"

פורסם

בזבזתי איזה חודשיים (בחלקים, כל פעם קצת) על not pron וסיימתי אותו לפני שנתיים - שלוש.

לגבי שלב שמונה - אם מים הופכים ליין, הקובץ לא מתנגן לך וצעקת JAY PACK בקול גדול - אני מאמין שתבין לבד מה לעשות בשביל לעבור את השלב הזה :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אוקיי, קצת התקדמות (תודה ל ARILOU), נכנסתי לקובץ מוזיקה אבל שיניתי את הסיומת ל JPG, וקיבלתי תמונה שכתוב בה הדבר הבא (זאת סתם תמונה של כתב על רקע לבן):

lol no!

but you are soooo close!

you need to rename the file

rather than accessing another one

בינתיים לא הצלחתי להבין את זה.

"ai motoare capul doare"

פורסם

חברים, אתם רוצים חידה אמיתית? גשו לNOTPRON

החידה הזו רצה כבר כמה שנים באינטרנט , היא משודרגת מידי פעם, לא רבים (מתוך מליונים) הצליחו לגמור את כל 167 (כמדומני) השלבים. היו כאלו שפתרונם נפרש לאורך שנים.

שימו לב, לאתר גם מנוע חיפוש מבית גוגל , המסנן ספויילרים שמגלים את התשובות, כך שתוכלו לחפש תשובות בגוגל בלי ליפול בטעות על אדיוט שהרס לכם. החידה מעודכנת מפעם לפעם, והפתרון יכול להיות אשכרה כל דבר.

רמזים נמצאים בכל מקום שרק תחשבו עליו, שורת כתובת, קוד HTML של הדף , ועוד מקומות הזויים לגמרי.

בהצלחה...

עריכה: ראיתי שELIK0 כבר ציין את החידה הזו, זו רק עוד סיבה לנסות אותה (וכמו שהוא אמר, אל תאשימו אותי בהתמכרות)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

תאמין לי , אני עובד על זה.

השתעשעתי עם המשחק הזה לפני שנה , התקדמתי יפה , אבל הוא לקח לי ה-מ-ו-ן זמן מהלימודים.

למה העליתם את זה שוב? :evil: הנה הלך עוד סמסטר.....

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כי זה כיף :)

כל פתרון הולך

אפילו אם אתה צריך לחפש מתחת למיטה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...