Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע עשיתי ניקוי מצערת לאחר שהרכיבו אותה בחזרה שמתי לב שאחרי שמניעים הטורים ממש עולים , חשבתי שהמכונאי מתך יותר מדי את את כבל של הגז, אחרי שחזרתי אליו הוא שחרר לי אותו טיפה ואמר שהבעיה היא לא מכנית אלה חשמלית כלומר במחשב , השאלה היא האם על ידי פירוק והרכבה של בית המצערת ניתן לגרום לתקלה כזאת , לפני כן לא הייתה בעיה כזאת.

הרכב ניסן סאני מודל 1993 1600 הזרקה.

תודה לעונים.

פורסם

אפשרי שהוא השאיר את המצערת פתוחה מדי, מה שממוחשב זה הדלק שמוזרם, לא המצערת, לפחות לא בדגם שלך. אפשרי גם שהמחשב של הרכב היה רגיל לאי-ספיקה של חמצן, ואז אולי איפוס המחשב יעזור.

פורסם

בשלב הראשון תאפס את מחשב הרכב, נתק את מצבר הרכב ורק לאחר מכן את הצמה למחשב וזאת ל-20 דקות.

לא בכל מחשבי הניהול זאת הדרך לאיפוס , על מנת לא לגרום לנזק בדוק זאת קודם

בבית המצערת ישנו בורג לכיוון זווית הפרפר במנוחה, יתכון והוא זז מכיול נכון

בדוק גם צינורות וואקום ומנוע צעדים אם ישנו בדגם שלך.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
השבוע עשיתי ניקוי מצערת לאחר שהרכיבו אותה בחזרה שמתי לב שאחרי שמניעים הטורים ממש עולים , חשבתי שהמכונאי מתך יותר מדי את את כבל של הגז, אחרי שחזרתי אליו הוא שחרר לי אותו טיפה ואמר שהבעיה היא לא מכנית אלה חשמלית כלומר במחשב , השאלה היא האם על ידי פירוק והרכבה של בית המצערת ניתן לגרום לתקלה כזאת , לפני כן לא הייתה בעיה כזאת.

הרכב ניסן סאני מודל 1993 1600 הזרקה.

תודה לעונים.

ישנו בורג כוון לסל"ד סרק על בית המצערת, וכנראה שניקו את בית המצערת לא כוונו אותו כהלכה.

שני אפשרויות:

או שתיגש למוסך שיודע מה שהוא עושה ולא "שחרר לי אותו טיפה ואמר שהבעיה היא לא מכנית אלה חשמלית " לבצע כיוונים נידרשים.

או שתנסה לסגור את הבורג כוון מס' סיבובים ותבדוק בהתנעת בוקר הבאה (ניסוי וטעיה...).

• תוכן חדש...