Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין רכב אשר אמין בצורה מוחלטת.

אני יכול להעיד רק על המאגאנים אשר היו ברשותי, ואילו אשר משרתים בחברה בה אני עובד, סה"כ מדובר על כ 10 רכבים אשר מגלים אמינות מושלמת עד כה.

גם 10 הרכבים אשר הוחזרו לחברה במאי שנה שעברה עם ק"מ מצטבר של יותר ממליון ורבע ק"מ לא עשו שום בעיות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

CooL_DuDu אני יכול להגיד לך שאותו רכב(דיזל 1.5) עבר 120K ק"מ ללא שום תקלה לא הוחלף כלום באוטו חוץ ממצבר וברקסים פעמיים, אפילו הטיימינג נעשה רק בטיפול ה120 לפני המכירה אז אפשר להסיק מזה שהרכב אמין? לא כמו שאי אפשר להסיק ממקרה אחד שהוא לא אמין.

לנו לא היו בעיות עם 2 המכוניות בכול 150K הקילומטרים שלנו.

לסיכום אני מאמין שיש סיכוי טוב שמכונית יפאנית מאותה שנה תיכנס פחות למוסך השאלה אם העוד פעם או פעמיים במוסך ועוד 2000 שקלים(אני מגזים) שתבזבז על מגאן לא שווים את התמורה הגבוהה יותר כרכב משפחתי.

אם מחשבים את מחיר הקניה+הביטוח מגאן יד שניה תיהיה זולה יותר מטויוטה יד שניה גם אם תתקלקל יותר.

מניסיון אישי ב2 מגאנים שצברו 150K ק"מ, (אחת דיזל שנת 2005 אחת 1.6 אוטומט שנת 2007), הייתרונות של הרכב הזה כרכב משפחתי עולות על החסרונות(הגה גרוע גיר מעצבן ומוניטין אמינות), ובקניה של רכב כזה במצב טוב מיד שניה אפשר להשיג עיסקה טובה מאוד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

תודה לכל המייעצים !

האם יש לכם המלצה לרכב הדומה למגאן מבחינת המרחב הפנימי [1600] שהאמינות שלו

פחות מוטלת בספק? [יד שניה מחיר שנע סביב ה- 70K- 80K]

איך הרנו [שוב רנו ?!] סיניק 2005 מנוע 1600 ?

פורסם
תודה לכל המייעצים !

האם יש לכם המלצה לרכב הדומה למגאן מבחינת המרחב הפנימי [1600] שהאמינות שלו

פחות מוטלת בספק? [יד שניה מחיר שנע סביב ה- 70K- 80K]

איך הרנו [שוב רנו ?!] סיניק 2005 מנוע 1600 ?

בהחלט- פורד פוקוס

מרווחת באופן יחסי (אמנם פחות מהמגאן) ומוניטין האמינות שלה דיי גבוה.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

כמי שעכשיו רכש מגאן 2005 1.5 DCI אולי התגובה הבאה יכולה להיכנס להגדרת ה"דיסוננס הקוגנטבי" יחד עם זאת ביצעתי מחקר די מקיף לפני הרכישה והתוצאות הם כדלקמן:

1.כמעט בכל המכוניות שבדקתי הוחלף מנגנון החלונות החשמליים ,ובעיות מנג'סות שונות כגון אלטרנטור שהוחלף ,רצועת טימינג שהוחלפה לפני הזמן ,מצבר ,שמשה קדמית שהוחלפה בגלל בעיית חיישנים ובעיות שונות בגיר האוטומט כיוון שמדובר במכוניות חדשות לכולם זה הוחלף\תוקן במסגרת האחריות.

2.אין בקטגוריה של המגאן שום מכונית שיכולה להתחרות בגודל שלה הן בנתונים יבשים והן בתחושה הרווחה הכללית (גם לא הפוקוס אולי האוקטביה אבל כאלה לא מצאתי בכלל )

3.כמובן שבל נשכח את נוחות הנסיעה ורמת הבטיחות שגם בהם היא מובילה.

והשורה התחתונה מגאן 2005 בנזין אפשר בקלות רכוש ב55K כל שאר החבריה יהיו יותר באזור ה70K כך שגם במידה ויהיו בעיות יש לך 15K ספיר בשביל לטפל בהם .

אני הלכתי על המגאן דיזל בגלל הצריכה הנמוכה שלה באופן משמעותי בין 17 ל1 בנסיעה עצבנית ל24 ל1 בנסיעה בין עירונית רגועה.

פורסם
עדיין לא ענית על השאלה: מניין ידוע לך כי התקלות קיימות גם ברכבים החדשים?

אמנם לך נדלקה מנורה (ועל פי דבריך, עדיין אינך יודע אם מדובר בתקלה מאחר והרכב עד כה לא נבדק), אך שים לב שדבריך משתמעים כאילו בידיך סטטיסטיקה רחבה בעניין תקלות.

או במילים אחרות: האם המנורה שנדלקה לך היום משליכה על כל הרכבים החדשים? או שמא עברו תחת ידיך לא מעט רכבים מדגם זה, וגמאת עימם קילומטראז' נכבד ושעות רבות, המאפשרות לך לכתוב משפט גורף בסגנון שכתבת בתחילה?

אין בכוונתי להמשיך את השרשור בוויכוח בעניין מדד לאמינות רכבים, או מדד האמינות של המגאן, אך חשוב לזכור שכאשר אנו באים לייעץ בעניין רכישת רכב, יש להעמיד את הדברים על דיוקם.

אפרים

היום הרכב נבדק במוסך ואכן המנורה נדלקה בגלל חוסר שמן. מסתבר שלרנו מגאן שנת 2008 יש נזילות שמן מן המנוע !!!

אני מסכים איתך לגבי הסטטיסטיקה, המדגם שלי קטן. אבל בכשהבאתי את הרכב למוסך ליסינג, מנהל המוסך אמר לי שזה דבר רגיל במגאנים ואני סומך עליו. אצלינו בחברה יש יותר מ- 1000 רכבים צמודים ועד לפני שנה לא הייתה אפשרות לבחור, נתנו רק מגאנים לבנים ורק עקב בעיות אמינות נתנו לאנשים אפשרות לבחור.

כמי שעכשיו רכש מגאן 2005 1.5 DCI אולי התגובה הבאה יכולה להיכנס להגדרת ה"דיסוננס הקוגנטבי" יחד עם זאת ביצעתי מחקר די מקיף לפני הרכישה והתוצאות הם כדלקמן:

1.כמעט בכל המכוניות שבדקתי הוחלף מנגנון החלונות החשמליים ,ובעיות מנג'סות שונות כגון אלטרנטור שהוחלף ,רצועת טימינג שהוחלפה לפני הזמן ,מצבר ,שמשה קדמית שהוחלפה בגלל בעיית חיישנים ובעיות שונות בגיר האוטומט כיוון שמדובר במכוניות חדשות לכולם זה הוחלף\תוקן במסגרת האחריות.

2.אין בקטגוריה של המגאן שום מכונית שיכולה להתחרות בגודל שלה הן בנתונים יבשים והן בתחושה הרווחה הכללית (גם לא הפוקוס אולי האוקטביה אבל כאלה לא מצאתי בכלל )

3.כמובן שבל נשכח את נוחות הנסיעה ורמת הבטיחות שגם בהם היא מובילה.

והשורה התחתונה מגאן 2005 בנזין אפשר בקלות רכוש ב55K כל שאר החבריה יהיו יותר באזור ה70K כך שגם במידה ויהיו בעיות יש לך 15K ספיר בשביל לטפל בהם .

אני הלכתי על המגאן דיזל בגלל הצריכה הנמוכה שלה באופן משמעותי בין 17 ל1 בנסיעה עצבנית ל24 ל1 בנסיעה בין עירונית רגועה.

אני מסכים איתך לגמרי לגבי האמינות.

לגבי המחיר פחות. אם אתה רוכש את הרכב ב- 15K ש"ח פחות מרכב מקביל ואז משקיע את הסכום הנ"ל בתיקונים, בסופו של דבר כשתמכור אותו אף אחד לא ישלם לך על התיקונים שעשית לרכב, כלומר הפסדת את ה- 15 אלף ש"ח.

פורסם

אני מסכים איתך לגמרי לגבי האמינות.

לגבי המחיר פחות. אם אתה רוכש את הרכב ב- 15K ש"ח פחות מרכב מקביל ואז משקיע את הסכום הנ"ל בתיקונים, בסופו של דבר כשתמכור אותו אף אחד לא ישלם לך על התיקונים שעשית לרכב, כלומר הפסדת את ה- 15 אלף ש"ח.

היי זה לא מה שאמרתי ...

אמרתי שבמקרה הכי גרוע יש לך הרבה ספייר זה לא אומר שכל ה15 ילכו על תיקונים ,גם אם נגיד שכל הדברים שציינתי יקרו שוב במכונית אחת עדיין לא הגענו ל15K ובל נשכח שכמעט אין חולק על כך שחוץ מ"בעיית האמינות" המגאן הוא רכב טוב יותר בכל פרמטר .

• תוכן חדש...