Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי כדאי להיתיחס לזה בשאלה של איפה הרכב חונה.

נגיד שהחניה שאני חונה בה היא בשיפוע קל.

כך שתמיד אבל תמיד אני מכניס לניוטרל, מרים בלם יד, עוזב את הבלמים ואז מכניס ל-P.

עושה את זה בשביל שהגיר לא יחזיק את משקל הרכב, אלא בלם היד.

בוא נגיד אם אתה נמצא בשיפוע קל מרים בלם יד מעביר ל N ואז אחרי זה ל P

זה אותו דבר?

פורסם

אני לא משנה אם אני חונה בשיפוע או לא אני קודם לוחץ על הבלם מעביר לp כשאני ממשיך ללחוץ על הבלם ועד שאני לא מרים את האנדברקס אני לא מוריד תרגל מהבלם! זה טוב?

פורסם

כן אני גם בדיוק עושה ככה בעצירה אני תוך כדי לחיצה על הבלם מעביר ל P מרים האנדברקס ורק אז משחרר תבלם!

האם זה טוב?

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם

מכיוון שהניסיון שלי על רכבים אוטומטיים הוא מועט מאוד, אני שואל, מה קורה שנמצאים בדרייב ומושכים בבלם היד (בעמידה), ועוזבים את דוושת הברקס?

אביחי

פורסם

לא קורה כלום קרה לי כמה פעמים האוטו פשוט עומד ולא זז

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם
אני לא משנה אם אני חונה בשיפוע או לא אני קודם לוחץ על הבלם מעביר לp כשאני ממשיך ללחוץ על הבלם ועד שאני לא מרים את האנדברקס אני לא מוריד תרגל מהבלם! זה טוב?

זה בסדר גמור.

מכיוון שהניסיון שלי על רכבים אוטומטיים הוא מועט מאוד, אני שואל, מה קורה שנמצאים בדרייב ומושכים בבלם היד (בעמידה), ועוזבים את דוושת הברקס?

אביחי

תלוי במצב. לפעמים בלם היד יחזיק את הרכב, ולפעמים הרכב יתגלגל לאט מאוד. בכל מקרה, אני לא רואה שום סיבה שזה יגרום לבלאי כלשהו, הרי כשאתה עומד ברמזור עם ברקס לחוץ אין בלאי, כי לזה מיועדת התיבה. הבלאי היחיד שיכול להיות הוא שחיקה קלה מאוד ברפידות האחוריות אם האוטו מצליח לזוז, אבל גם זה תקין לגמרי, כי הרי לזה הבלמים מיועדים.

בלאי מנוע? אני לא הבנתי את הקשר.

"ai motoare capul doare"

פורסם

ואו לאיזה שרשור הפכתם את זה, בקיצור קוד לחצו על הברקס, שימו ניוטראל, לאחר מכן האנדברקס, ולאחר מכן פארקינג

יהרגו אותכם אם תעשו אחרת ?

בקיצור סיימו את ה"קשקושים האלו"

פורסם

אין צורך להתעקב במצב N כי גם במצב P שום הוליך לא משולב בדיוק כמו ב N רק שבנוסף זיז נעילה מופעל על גלגלת משוננת כדי למנוע תנועה של יציאת התיבה.

כל עוד הפעולת מבוצעות כאשר דוושת הבלמים לחוצה הסדר ממש לא משנה וברוב המקרים לא יהיה לחץ של זיז הנעילה על הגלגלת המשוננת, אבל לפעמים בכל זאת עלול להגרם לחץ כי הפעלת בלם החניה הוא רק לזוג גלגלים בלבד ולאחר הפעלתו ועזיבת דוושת הבלם הרכב עוד יכול נוע מעט.

במידה ובכל זאת מופעל לחץ על הזיז נעילה והיציאה ממהילוך P קשה או מלווה בנקישה לא נורא, המערכת בנוייה להתמודד עם מקרים אלו ולא יגרם נזק לתיבה או מכלוליה.

פורסם

דניאל, אצלי בקאיה כבר כמה שנים שיש היתדרדרות של כמה ס"מ כאשר ההילוך בP ,לפני 5K הוחלף הקפיץ של ההנדבריקס ,הכל היה בסדר ועכשיו זה שוב חזר והאוטו מתדרדר כמה ס"מ +מכה קלה ביציאה מP לR.

האם נגרם נזק לתיבה ?(בימים הקרים הייתה בעיה שהילוך R לא השתלב ,היום הבעיה הסתדרה לבד)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...