Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אתה מצפה שנעזור לך ללא דגם?

פאנל חדש מהיבואן לא משתלם לקנות אם זו שאלתך.

להבא בבקשה הקפד על כללי הפורום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לפני שאתה רץ בכלל לחפש פאנל חדש או לקנות מכשיר חדש - לפעמים אתה לא תאמין לאיפה דברים יכולים ליפול בתוך הרכב.

הייתי בתערוכה השניה של אממא עם הרכב שלי והייתי בטוח שהרימו לי את הדסקייה.

אחרי יותר משנה במקרה חיפשתי משהו שנפל לי מתחת למושב ואז ראיתי איכשהו בתוך הספוג (הקצף של הכיסא עצמו) איזה ריצ'רצ' מבצבץ - הדיסקיה היתה שם ואין לי מושג איך היא נדחפה לשם.

בחלק מהמכוניות יש ריפודים - תבדוק טוב טוב שזה לא החליק לך לאיזה חור במושבים שרק אלוהים יודע איך זה הגיע לשם.

ואם זה דגם זול - לא שווה להתאמץ להביא פאנל חדש, תחליף מכשיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שחברך ינסה בEBAY ויש שניה לפעמים יש הפוך אנשים שגנבו להם רק את הרדיו דיסק והפנל היה בבית

sound connecting people

• תוכן חדש...