Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איפה אני יכול למצוא ספרים שיעזרו לי בתהליך השיפוץ של האופנוע? חיפשתי ברשת ועוד לא מצאתי.

תודה,

אדריאן.:-)

איזה ספר בדיוק את מחפש אולי יש לי? שם, מודל,

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה רנו 5 ?

היום בזמן פירוק המנוע נישבר לי המיכל מזכוכית אז למי שיש למכור אני אשמח לקנות .

באותו הזדמנות אני מחפש את הבית של המשאבת מים

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

התחלתי בשיפוץ הגיר של הטריומף הספיטפייר. הגיר הזה נמצא גם בהרלד ובסוסיתא עם מנוע טריומף.

מחפש חלקים לגיר, בעיקר הכדור מפלסטיק שמחבר בין הידית למוט שנמצא מעל הגיר (תמונה מצורפת).

מי שמכיר אנשי מקצוע שמשפצים גיר שיש להם חלק כזה, צור איתי קשר ל-050-2211015. תודה רבה.

triumph gear selector3.jpg

triumph gear selector5.jpg

If at first you dont succeed

Dont try ski diving

פורסם
התחלתי בשיפוץ הגיר של הטריומף הספיטפייר. הגיר הזה נמצא גם בהרלד ובסוסיתא עם מנוע טריומף.

מחפש חלקים לגיר, בעיקר הכדור מפלסטיק שמחבר בין הידית למוט שנמצא מעל הגיר (תמונה מצורפת).

מי שמכיר אנשי מקצוע שמשפצים גיר שיש להם חלק כזה, צור איתי קשר ל-050-2211015. תודה רבה.

אפשר לקנות "rebushing kit" מספקים באנגליה כגון Canley Classics שמכיל את כל החלקים הנחוצים לשיפוץ המנגנון של ידית ההילוכים. המחיר כ-15 ליש"ט. שלי אמור להגיע אלי היום.

http://www.canleyclassics.com/products.asp?article=gearchangebushkit.xml

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

מחפש מכסה מנוע כולל הגריל העליון שצמוד לשמשה הקדמית(הגשר) עהור סובארו 80-84

כמו כן מחפש את הגומיות המקוריות בצורת U שמתלבשות על הפגוש הקדמי של דגמי סובארו עם הכיתוב SUBARU באנכי.

מחפש לקנות מערכת מזגן קומפלט עבור סובארו 80-84 או סובארו טנדר.

תודה

לפנות בפרטי בבקשה או להשאיר מס' טלפון.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

מחפש כיסאות קידמיים מקוריים לטריומף הרלד בכל מצב.

תודה

נתי - 052-8513544

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

שלום

נתקלתי במקרה במודעה הזו : http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=560671

הלכתי לראות.

המוכר אדם חביב ולהבנתי אמין.

הרכב הוא 127 ספורט מקורי בלא ספק - שעון סלד ולחץ שמן, ספויילר קדמי, גנטים תואמים, כסאות קדמיים גבוהים וכו'.

חלוד מבחוץ. בינוני (דשבורד) עד הרוס (כסאות קדמיים) מבפנים.

מנוע מסתובב ולדברי המוכר גם מניע - לא התאמצנו.

מתאים לשיפוץ מקיף או למי שמעוניין לאנוס את ה 127 התמימה שלו להפוך ל'סמי ספורט'.

שקלתי לרכוש אותה, היה נחמד להעמיד ליד ה A112 אבארט את אחותה הלא זהה, ה 127 ספורט, אבל הבנתי שזה גדול עלי לעת עתה.

אני לא מכיר את המוכר ואין באפשרותי להביע כל דעה עליו או על הרכב מעבר למה שכתבתי עד כה.

אנא - ללא ה"פ בעניין זה.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

ערב טוב וחג שמח לכל החברים!

אני פונה במיוחד לחברה מהמרכז אם יש מישהו שיודע על המגרש של אדם בשם סמו בפ-ת כנרא בא"ת סגולה?

אמ כן אשמח לקבל טלפון של סמו הנ"ל,כמו כן הכוונה למקום. אני מהצפון וממש לא מכיר מקומות במרכז.

נאמר לי ששם אפשר למצוא גיר לג'יפ שלי.

בתודה מראש לכל עזרה

איציק 0522264451

פורסם
מחפש לטריומף הרלד

1:קרבורטור כמו בתמונה

2:חלון דלת נהג

3:רדיאטור חימום ומפוח

4:משקוף לחלונות אחוריים

5:סמלים

6:גריל קדמי

7:משאבות אופן אחוריות

8:משאבה מרכזית 8\5

9:גלגל הגה

היי אריה,

לא ידעתי שיש לך הראלד :shock:

לפי המתכתבים בפורום ההראלד של יאהו, שראו את התמונות שפרסמתי כאן (ועוד כמה), האוטו שלי כנראה סופק במקור ללא מערכת חימום. גם אני הנחתי שהיא פשוט הוסרה אצלי, אבל לדעתם יש אצלי פתח אויר מתחת למכסה המנוע שמכוסה בפח מקורי ומעולם לא היה פתוח. זאת היתה הפעם הראשונה שראו דבר כזה, כי באנגליה וכו' החימום היה סטנדרטי, אבל כנראה כאן זה היה אופציה. האם יכול להיות שאצלך המצב דומה?

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

שלום

בארץ סופקו חלק מהמכוניות עם אופציה למערכת איוורור.

גם אצלי ב - 1200 אין מערכת איוורור.

חלק מהחלקים ניתן להשיג אצל אמיר כולל סטים של סטמים רינגים בוכנות מיסבים וכו'.

אמיר טל. 04-8724303

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...