Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש אמריקאית chevy ישנה, small block או big block, עדיפות לגיר ידני, לפירוק בשביל פרויקט עתידי (לא חייב להיות לרכב רישיונות).

עדיפות לקאמרו שנת 73-82. ניתן ליצור קשר בטלפון שבחתימה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למכירה דחוף במחיר ברזל: שברולט סלבריטי סטיישן 87 לפירוק, אני חייב לפנות את הרכב, קשה להשיג לו חלקים, הוא במצב מניע ונוסע, חבל שימכר לברזל.

בנוסף - מנוע 2.8 של סונומה במצב טוב, ימכר בכמה גרושים מאותה סיבה. יש עוד חלקים לסונומה - ארגז אחורי של חד קבינה, בקקס אחורי, גלגלים, נאבות קדמיות עם דיסקים וקליפרים, שמשות לסונומה טנדר ועוד. הבודי הקדמי והשאסי של הרכב לא שלי אז אני לא יכול למכור את כולו. יש גם ארגז כלים גדול עם לשונית מנעול לארגז של סונומה.

מי שצריך שיתקשר עכשיו ויקנה בכמה גרושים, חבל שיזרק.

לא בשבת בבקשה, ליאור

פורסם

הדלת של הסונומה בחסות עיריית תל אביב?:)

למכירה דחוף במחיר ברזל: שברולט סלבריטי סטיישן 87 לפירוק, אני חייב לפנות את הרכב, קשה להשיג לו חלקים, הוא במצב מניע ונוסע, חבל שימכר לברזל.

בנוסף - מנוע 2.8 של סונומה במצב טוב, ימכר בכמה גרושים מאותה סיבה. יש עוד חלקים לסונומה - ארגז אחורי של חד קבינה, בקקס אחורי, גלגלים, נאבות קדמיות עם דיסקים וקליפרים, שמשות לסונומה טנדר ועוד. הבודי הקדמי והשאסי של הרכב לא שלי אז אני לא יכול למכור את כולו. יש גם ארגז כלים גדול עם לשונית מנעול לארגז של סונומה.

מי שצריך שיתקשר עכשיו ויקנה בכמה גרושים, חבל שיזרק.

לא בשבת בבקשה, ליאור

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

למכירה פיאט 127 . דור 2

צבע צהוב

שנת ייצור:1979

רשיונות מוקפאים

לאחר שיפוץ מכני מקיף ויסודי.

לרכב דרוש פחחות וצבע חדש

מחיר :5000 ש"ח (גמיש)

הרכב נמכר עקב קשיים כלכלים שנקלעתי אליהם וזו הסיבה היחידה שאני מוכר

הרכב נמצא בפתח תקוה (הבעלים מתגורר באזור הצפון) ויימכר לבית חם ואוהב

חייב להימכר

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
בקשר להודעה למעלה הנה תמונות שצילמתי היום NSU ברח' בלפור ת"א.

אז היום סוף סוף מצאתי קצת זמן, והלכתי לראות את הפרינץ ברחוב בלפור.

לצערי מדובר בגרוטאה גמורה, שלא ניתן להציל ממנה כלום, חוץ אולי מווסת הטעינה.

שבוע טוב,

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם

שני ספרים של היינס

אחד של סוברו 1600 שנתונים מ 1977 עד 1979

ואחד של אופל רקורד e שנתונים מ 1978 עד 1984

לפרטים איתי 0547822427

המחלה שלי VW MK1

1981-1979-1977-1976

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...