Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיזה הילוכים אפשר לעשות את זה? 4 ל3?

3 ל2?

כמובן במהירויות המתאימות.

זה לא הורס את הגיר?

פורסם

אתה יודע באיזה פורום אתה נמצא?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

גיר נהרס לא מזה שמעלים או מורידים הילוכים - הוא נהרס כשלא יודעים להעביר.

מאיזה הילוך לאיזה? תלוי מאוטו. בכל רכב יחסי העברה אחרים והם קובעים באיזו מהירות אפשר לשים איזה הילוך.

בדוק מה טווח מהירויות בהן אפשר לנסוע על כל הילוך ואז תדע אם אפשר להעלות או להוריד הילוך.

הנושא יותר מתאים לרכב כללי כי מדובר על אופן נהיגה ולא שיפורים לרכב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
גיר נהרס לא מזה שמעלים או מורידים הילוכים - הוא נהרס כשלא יודעים להעביר.

מאיזה הילוך לאיזה? תלוי מאוטו. בכל רכב יחסי העברה אחרים והם קובעים באיזו מהירות אפשר לשים איזה הילוך.

בדוק מה טווח מהירויות בהן אפשר לנסוע על כל הילוך ואז תדע אם אפשר להעלות או להוריד הילוך.

הנושא יותר מתאים לרכב כללי כי מדובר על אופן נהיגה ולא שיפורים לרכב.

כשאני מוריד בטווח המהירות היחסית בסדר, האוטו עושה רעש מנוע חזק-(טורים)

ולהוא מעליך, לא ידעתי איפה לפתוח אם אפשר להעביר תודה.

פורסם

אני שואל את זה כי אני מוריד והגיר חורק מידי אבל נכנס

אני שואל בגלל זה

זה לא הורס? לא שובר את הגלגלי שינים?

פורסם

אם המנוע היה עושה רעש אחר, כמו למשל של חתיכות גיר שיוצאות מהאגזוז, הייתי דואג.

פשוט תלמד עד שיהיה לך יותר ניסיון על הכביש.

יש דברים שהם ברורים לכל מי שיש לו ניסיון.

זה תלוי גם באופי האוטו שלך. יש כאלו שזה עובד מצוין ויש גם אחרים שיצעקו לך "תפסיק להתעלל בי!"

נ.ב: גם אלו שצועקים לא ממש סובלם מזה, אלו פשוט לא רכבים בשביל התעללות, אלא בשביל נסיעה עירונית רגועה (ראה את החתימה שלי)

פורסם
אם המנוע היה עושה רעש אחר, כמו למשל של חתיכות גיר שיוצאות מהאגזוז, הייתי דואג.

פשוט תלמד עד שיהיה לך יותר ניסיון על הכביש.

יש דברים שהם ברורים לכל מי שיש לו ניסיון.

זה תלוי גם באופי האוטו שלך. יש כאלו שזה עובד מצוין ויש גם אחרים שיצעקו לך "תפסיק להתעלל בי!"

נ.ב: גם אלו שצועקים לא ממש סובלם מזה, אלו פשוט לא רכבים בשביל התעללות, אלא בשביל נסיעה עירונית רגועה (ראה את החתימה שלי)

הרכב שלי הוא דייהטסו שרייד שנת 93...

פורסם

הגיוני שלא ידעת איפה לפתוח אז פתחת בפרום שיפורים, ברור...

בכל מקרה, אני לא מבין איפה היית בזמן שיעורי הנהיגה.

כשאתה רוצה יותר כח ועכשיו, בזמן נהיגה מנהלתית אז זה הגיוני להוריד הילוך, זה לא הגיוני להוריד הילוך כשאתה גם ככה ב5 אלף סל"ד.

מה שאתה צריך לעשות זה להכיר את הרכב שלך, לדעת את טווחי המהירות של ההילוכים, ולהשתמש קצת בראש, אם אתה בשני ב80 קמ"ש אז להוריד לראשון זה לא הגיוני, אם אתה ברביעי ב100, ברוב הרכבים אפשר יהיה להוריד לשלישי, לדעתי גם בשרייד.

אם הגיר חורק, אז משהו דפוק בגיר או בקלאץ' או משהו דפוק בצורה שאתה מעביר הילוכים (יכול להיות שאתה לא לוחץ על הקלאץ' עד הסוף\משחרר קלאץ' מוקדם מדי?), ובזה צריך לטפל לפני שתגיע לשיפוץ גיר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני שואל את זה כי אני מוריד והגיר חורק

אם הגיר חורק - יש לך (סביר להניח) איזושהי בעייה בגיר.

תפתור אותה קודם, אחרי זה (תמשיך) להתעלל בגיר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כשאני מוריד בטווח המהירות היחסית בסדר, האוטו עושה רעש מנוע חזק-(טורים)

המנוע כל הזמן עושה רעש, גם כשהוא בסיבובי סרק. השאלה כמה רעש.

באילו מהירויות אתה מוריד הילוכים? מכיוון שכל מי שיש לו גיר ידני מוריד ומעלה הילוכים לפי מהירות ותנאי הדרך וסוג רכב, זה דבר טבעי.

אם קשה לך להתמצא לפי רעש הילוך ומהירות, תתקין מד סיבובי מנוע, סיפור שעולה בסביבות 450ש"ח כולל התקנה.

חריקות בגיר, כמו שכבר אמרו קודמיי, מדובר על תקלה או חוסר מיומנות להעביר הילוכים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הרכב שלי הוא דייהטסו שרייד שנת 93...

אז עוד יותר...

תנהג בזהירות ואל תתחרע יותר מדי, או שתקנה צרפתיה. אתה יודע איך אומרים, יפנית בשביל האמינות והכביש, צרפתיה בשביל הכיף והמוסך :lol:

פורסם

אם הוא חורק זה אומר שאתה לא לוחץ מספיק חזק על הקלץ או שפשוט הקלץ מת ברמה הנורמלית להוריד מרביעי לשלישי במהירות 80.90 לא הורס רק תעביר נכון

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

• תוכן חדש...