Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קשיים בהתנעה - קליאו 94

i-karamba
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

טוב אז ככה...

החל משלשום הקליאו שלי החלה לעשות לי חיים קשים בהתנעות.

עד היום האוטו התניע בקלות ולא עשה בעיות גם בימים קרים.

למרות שזה נראה קצת קשור לימים הקרים האחרונים אני לא מאמין ששם הבעיה.

כשאני מתניע כשהאוטו קר (כלומר לא נסעו עליו כמה שעות) המנוע פועל למשך כשניה ואז נחנק. אם אני לוחץ מעט על הגז (ממש קצת כדי לא לעשות נזק שהוא קר) אז יש קצת השתנקויות (כאילו משהו סתום...) של המנוע ואז אחרי כמה שניות פתאום כאילו השתחרר שם משהו (מזרקים או לא יודע איפה) והכל עובד טוב חלק וסלד סרק יציב מאוד (אפילו שקר מאוד...).

למישהו יש רעיון מה הבעיה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אז ככה...

החל משלשום הקליאו שלי החלה לעשות לי חיים קשים בהתנעות.

עד היום האוטו התניע בקלות ולא עשה בעיות גם בימים קרים.

למרות שזה נראה קצת קשור לימים הקרים האחרונים אני לא מאמין ששם הבעיה.

כשאני מתניע כשהאוטו קר (כלומר לא נסעו עליו כמה שעות) המנוע פועל למשך כשניה ואז נחנק. אם אני לוחץ מעט על הגז (ממש קצת כדי לא לעשות נזק שהוא קר) אז יש קצת השתנקויות (כאילו משהו סתום...) של המנוע ואז אחרי כמה שניות פתאום כאילו השתחרר שם משהו (מזרקים או לא יודע איפה) והכל עובד טוב חלק וסלד סרק יציב מאוד (אפילו שקר מאוד...).

למישהו יש רעיון מה הבעיה?

בתור שלב ראשון, לבדוק חוטי הצתה ומנוע צעדים.

כדאי להריץ חיפוש בפורום בנוגע לסלד סרק, התנעות בוקר וכד'...היו לא מעט דיונים בעבר על הנושא.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסה"כ עד שלשום הרכב לא עשה בעיות בכלל בהנעה כשקר והתניע ללא שום קושי ולא נכבה.

אם אני מניע סתם ככה אז האוטו נכבה כעבור שניה. אם אני לוחץ על הגז בעדינות (כדי להעלות את הסלד לסביבות 1500) יש השתנקויות קלות למשך 2-3 שניות ואז יש הרגשה כאילו משהו השתחרר במנוע והכל חוזר למצב רגיל ואני יכול לעזוב את הגז והסלד סרק יציב.

אני לא מאמין שבמהלך ה-3-4 שניות שכל התהליך כולל התנעה הזה אורך המנוע הספיק להתחמם או משהו כזה וכמו כן אחרי כן הסלד סרק יציב מאוד כך שזה לא נראה לי מנוע הצעדים.

בכל מקרה עוד לא הצלחתי להניע את האוטו ביומיים האחרונים כשהוא קר ללא העזרה של הגז העדין בהתחלה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו לנו בקליאו (92, ידנית) בעיות עם ההתנעה.

אם לא נסעו בו הרבה זמן ובאו להתניע, אז האוטו היה נדלק ומיד נכבה ואם היינו לוחצים טיפה גז, היה קופץ.

הלכנו למוסך, שם עשו משהו עם מערכת הפליטה ועד עכשיו אין שום בעיה.

אני שונא צרפתים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...