Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזור התעשיה החדש באור יהודה ישנו מכון טסטים חדש, פועל כבר מספר חודשים.

טרם ביקרתי במקום אך קיבלתי מבעלי המוסכים בסביבה ביקורת שלילית עליו, כך שבנתיים הייתי מוותרת על המקום.

בפ"ת ישנו מכון רישוי קומפיוטסט, בסמוך לחברת מירס.

כל שנה אני מעבירה שם את הרכב טסט, זמן המתנה סביר, מהירים, ודיי אמינים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ממש לא... מחפש מכון אמין בלי טסטרים עצבניים וזה הכל, זה ההמלצה שאני מחפש...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אני אשמח גם להכיר מכון טסטים כזה

לא ניראה לי שיש

חוץ מיזה שיש להם אינטרנט

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=182516&highlight=%D7%AA%D7%A8%D7%9E%D7%99%D7%AA+%D7%94%D7%98%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%9D

לא פעם אני שומע שאנשים הוכשלו בין היתר על כיוון פרונט וכשהלכו לתקן במכון פרונט אמין גילו

שאין להם צורך בכיוון פרונט והכל תקין

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
באיזור התעשיה החדש באור יהודה ישנו מכון טסטים חדש, פועל כבר מספר חודשים.

טרם ביקרתי במקום אך קיבלתי מבעלי המוסכים בסביבה ביקורת שלילית עליו, כך שבנתיים הייתי מוותרת על המקום.

בפ"ת ישנו מכון רישוי קומפיוטסט, בסמוך לחברת מירס.

כל שנה אני מעבירה שם את הרכב טסט, זמן המתנה סביר, מהירים, ודיי אמינים.

ל'

דווקא לא נכון בכלל- הייתי שם והיה אחלה מקום גדול נחמדים הטסטרים ואין הרבה תור בכלל

פורסם

amit23, שכחת לציין כי נרשמת אתמול לפורום ופרסמת אשכול ראשון שממליץ על המקום אחרי "ששמעת עליו בפורום"...

יש דבר שנקרא "גילוי נאות".

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
דווקא לא נכון בכלל- הייתי שם והיה אחלה מקום גדול נחמדים הטסטרים ואין הרבה תור בכלל

אני במקרה תושבת אור יהודה, יש לי מספר חברים שהם בעלי מוסכים שעובדים בסמוך ובצמוד ומכון הטסטים.

אם מספר בעלי מוסכים אומרים לך לא להתקרב למכון טסטים מסויים, לא הייתי שוללת את דבריהם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...