Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני יומיים נכנסתי לרכב וגיליתי לתדהמתי שהמערכת נחלשה.

אני מגביר ל-40 בג'ויסטיק הווליום (יש לי HU של פרימייר) וזה לא קרוב למה

שהיה תמיד. חלש מאוד. הסתכלתי על המגבר מאחור ועל הסאב - חיבורים תקינים.

שיחקתי עם ה-Fad והבאלאנס כדי לראות האם אחד הרמקולים נשרף, ולא, כל הארבעה

עובדים כביכול תקין. מנגנים יפה, פשוט חלש.

אציין כי יום לפני כן הייתי בסוג של תחרות SPL קטנטנה אבל לא עשיתי שם משהו משוגע.

לא נגעתי במגבר - הגברתי בסך הכל מהמכשיר, וגם, לא הגברתי SLA או משהו, בסך הכל העברתי

ל-Loud במידת Medium במקום Low אשר מכויל תמיד + הגברתי קצת את הבאס באקולייזר. אבל זהו...

עוד אציין כי לאחר המפגשון הזה כשחזרתי הבייתה הכל היה בסדר במערכת, החזרתי להגדרות הישנות

והיה בסדר גמור, רגיל.

יש לכם השערות מה זה יכול להיות? אולי מהקור?

בתודה רבה מראש,

רון.

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

פורסם

נו... זה רציני :idea:

:wink:

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

פורסם

אתה אומר ששום דבר כמעט לא השתנה במגברים רק שאתה אומר שנגעת בHU.

הייתי מנסה לאפס אותו ע"י ניתוק הצמה מאחורה ולהחזיר אותה אחרי 20 דקות שהמכשיר היה מנותק - נכון

בעאסה אבל בד"כ זה פותר את הבעיה. לך תחפש עכשיו איפה נגעת בטעות...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רון. אני רציני.

בהתחלה אתה לא רגיל לווליום. והוא נראה לך חזק. (נגיד 40)

אחרי תקופה הוא כבר לא חזק. (ה 40). ואת מחפש יותר. כי התרגלת ל 40.

מה שקרה. הווליום לא השתנה. האוזניים שלך השתנו. הרגישות שלהם נחלשה. ואתה שומע פחות טוב ממקודם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אלי +1..

הייתכן הדבר שמע אצלי כמה שנים זה היה מלווה אותי עד שהגעתי למה שהגעתי (וכמעט.. תמיד חזק לי :lol: )

או

שחבריקו הייתי ממליץ לך לבדוק אולי משהו נשרף שם ורק "נדמה" לך שהכול עובד או שנגעת במשהו כמו שנאמר כבר!

:roll:

פורסם

בדוק שלא לחצת בטעות על ה ATT , אני לא זוכר אם הגברת הווליום מבטלת את ה ATT ,

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הגברת הווליום לא מבטלת את ה- ATT וזאת כנראה האפשרות הסבירה.

במידה ולא, או שאין לך פונצקיה כזאת במכשיר, נותר רק לקוות ששמיעתך לא נפגעה ולא היא מקור הבעיה כאן.

גיא זוהר מ"היום שהיה" : מחקר חדש שיצא בודק כמה אחוזים מהסטודנטים שיש להם תואר שני, יש להם גם תואר ראשון".

פורסם

איזה מין עוצמה צריכה להיות למערכת שיכולה לגרום לנזק בשמיעה?

אני משרת בטייסת והעוצמה שם קבוע 120 (כמובן שאנחנו עם אטמי אוזניים אבל בכל זאת) וכולם עוברים בדיקות שמיעה תמיד.

לפי דעתי זה לא הגיוני שהאוזניים נפגעו או משהו. אני חושב שההגדרות הן לא כמו שהיו קודם .

פורסם

אם חשת בירידת העוצמה בפתאומיות, סביר להניח ששמיעתך לא התדרדרה בין לילה.

אני משער שזה יכול להיות אחד משני דברים, קח רב מודד ותבדוק מתח טעינה במצבר כאשר הרכב והמערכת עובדים ואם הבעיה לא פה, אז אני משער שזה משהו במגבר, באיזה מגבר מדובר?

ישנה עוד אפשרות, יש בפיונירים, אם אני זוכר נכון, אופצייה שנקראת SLA שבה אתה מתאים את עוצמת ה-CD כביכול לעוצמת הרדיו ויש לה 4 דרגות של הגברה, יכול להיות שנכנסת לשם בטעות והנמכת את העוצמה.

איציק.

פורסם

לפי דעתי זה לא הגיוני שהאוזניים נפגעו או משהו.

לא הגיוני ? :roll:

לך לא, כי אף פעם לא שמעת מערכת רצינית.

גיא זוהר מ"היום שהיה" : מחקר חדש שיצא בודק כמה אחוזים מהסטודנטים שיש להם תואר שני, יש להם גם תואר ראשון".

פורסם

אני משרת בטייסת והעוצמה שם קבוע 120 (כמובן שאנחנו עם אטמי אוזניים אבל בכל זאת) וכולם עוברים בדיקות שמיעה תמיד.

לפי דעתי זה לא הגיוני שהאוזניים נפגעו או משהו. אני חושב שההגדרות הן לא כמו שהיו קודם .

מצחיק את...

שב אצל אליקו ברכב ותבין מה זה טייסת ומה זה לטוס מהסאב!

חמוד!

:roll:

פורסם

אהלן חברים..

כל כך הרבה תשובות.. אני מתרגש. תודה רבה לכולכם.

בנוגע לשמיעה שלי אני סבור שזה לא הנושא, באוזן שמאל אני גם ככה לא שומע כ'כ מאז המלחמה

בנוגע לSLA זה לא זה.. בדקתי.

מה שאני מפחד זה שאולי קרה משהו למגבר כמו שאמר איציק. כי שוב, הרמקולים עובדים יפה פשוט חלש.

המגבר הוא מהסדרה האדומה של דראגסטר, 6 יציאות של 66 וואט RMS כל אחת. האם יכול להיות שהוא ניזוק

בצורה כזאת שהוא ממשיך להשמיע אבל פחות חזק? ועוד מכל היציאות יחד?

בנוסף, איך בודקים מתח טעינה? מה מחברים לאיפה?

והאם יכול להיות שזה משהו ב-HU ?

לעניות דעתי בסך הכל זה או במגבר או ב-HU או במצבר... כי מדובר בנפילת עוצמה כוללת....

תודה לכולם, רון.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...