Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי שריקות בזמן סיבוב ההגה כוח, הלכתי לבדוק את מצב השמן וגיליתי שיש שמן אך בנוסף יש שכבה דיי מרשימה של קצף.

אני חושב שהשריקות נובאות מרצועה לא מתוחה מספיק או יבשה, אבל מה פירוש הקצף ?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני חושב שיש לבדוק את משאבת ההגה כוח.

השמן הזה הוא בעל תכונות ששומרות עליו ככה שלא יוקצף כי משאבת ההגה למעשה דוחסת את השמן הזה.

בדוק משמעוט של כניסת אויר למערכת ובכל אופן כניראה שיש קשר לשריקות ולהקצפה. יש לברר את הנושא די במהירות.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

אני לא יודע אם זה אפשרי מה שאני אומר זה רק מה שניראה לי הגיוני.

אני חושב שהמשאבת הגה כוח אצלך מחזירה לחץ חזרה למיכל וכתוצאה מכך השמן מקציף זאת אומרת המשאבה דוחסת שמן לשני הכיוונים כי היא גמורה.. ביגלל זה יש שריקות..

פורסם

קרה לי מקרה דומה בבאלנו, היה רעש של שריקה רצינית בהנעה על הבוקר והיתה נעלמת לאחר כמה דקות, התברר שהמשאבה של ההגה כוח סיימה את חייה!

לשיקולך.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

עדכון,

החלפתי משאבת הגה כוח לאחת מפירוק בעלות 500 ש"ח והבעיה נפטרה.

לאחר פרוק הישנה ראיתי שכנראה רק המיסב דפוק, איפה אני יכול להתקין מייסב חדש למשאבת הגה כוח?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...