Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד דיון כלבים - קדחת קרציות

kd2
שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הכלב שלי - שמו בישראל "ברוך" היה די אנמי בשבוע האחרון , מותש לגמרי והוריד במשקל.

אבל לפעמים זה יום כן/יום לא...בא בהתקפים כאלו לכן זה היה מוזר קצת.

מדובר על כלב שלא יכול לשבת שניה , היפר כל היום - במובן הטוב של המילה.

לקחנו לוטרינר...

הממצאים - כבד ובלוטות נפוחות + התנהגות הכלב כפי שהוצגה על ידנו.

האבחנה - קדחת קרציות.

הכלב נקי מקרציות , אני אישית מחפש עליו כמה פעמים בשבוע בכל מקום ( גם בין בהונות הרגליים ) לכן זאת הייתה די הפתעה.

כששאלנו , נאמר לנו שמספיק קרציה אחת בשביל לגרום למחלה( ידעתי את זה קודם משמועות , רציתי להיות בטוח ).

הכלב מקבל אנטיביוטיקה בכדורים וקיבל זריקה במקום.

הטיפול במחלה משלב גם סטרואידים , אבל הוטרינר אמר שבשלב זה הוא לא רואה סיבה לתת לו.

כאחד שראה סטרואידים מצילים כלב גמור לגמרי , אני קצת חולק על הקביעה הזאת , במיוחד כשהמחלה הזאת יכולה להרוג את הכלב( BETTER SAFE THEN SORRY ).

הכלב מקבל עכשיו אוכל יותר טעים( של החתול ) כדי להתחזק ולעלות קצת במשקל , לפחות עד סוף האנטיביוטיקה.

למישהו יש ניסיון עם הדרעק הזה?

תודה מראש

ים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יותר טעים לא בהכרח יותר בריא

תעשה לו טובה ותחזיר אותו לאוכל של כלבים ואם אתה רוצה יותר טעים תן לו בשר

כלבה (רועה אסייתי) גוססת עם קצף בפה קיבלה אנטיביוטיקה ואינפוזיה וחזרה לעצמה

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכלבים שלי אוכלים הרבה אוכל "אמיתי" כדי לחפות על כל מה שחסר להם באוכל היבש

(ואולי לא חסר , בכל מקרה לא נותן לחברות לשחק בתזונה של הכלבים שלי , לא באופן מלא לפחות ).

לכלב אין תאבון , וביום טוב בפתיחת דלת בלי לשים לב הוא מלהטט לא פחות טוב מגדולי הדריבלים לקערת האוכל של החתול.

אני מעדיף שיאכל הרבה אוכל של חתולים, (שאגב הוא יותר איכותי ויותר יקר) ויהיה חזק מאשר שבקושי יאכל את האוכל שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא תזונאית של בעלי חיים, אך אני יודעת שאסור לתת להם אוכל של חתולים.

המזון היבש שלהם מספק להם את כל מה שהם זקוקים לו מבחינת תזונה.

יש לי 2 חתולות בבית כבר מספר שנים ושתיהן אוכלות רק אוכל יבש המיועד להן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוכל לחתולים בעיקר שמן בהרבה מאוכל של כלבים.

אבל כמו שנאמר עדיף לתת להם אוכל יבש.

רוצה לפנק אותו קצת ?

יש שימורים לכלבים - מערבבים את זה עם אוכל יבש והם אוכלים כמו גדולים (מלקקים צלחות)

עוד פתרונות ? (טוב לבעיות איכול אבל הם אוהבים את זה בכ"א)

אורז ועוף (ללא תבלינים!) מבושלים ביחד.

מקווה לטוב כי אני יודע שהדבר הזה קטלני אוד מניסיון עגום של חבר שפשוט איבד את הכלב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וטרינרית שאני סומך עליה בעיניים עצומות המליצה עליו בחום , לכן אין לי סיבה לפקפק באבחנה.

אבל בתור הבעלים של הכלב , אני מוכן לשלם מה שצריך בשביל סטרואידים

במקום לחזור לביקורת עוד כמה ימים עם כלב על הפנים.

אני אחזיר אותו לאוכל שלו ואני אקנה את השימורים האלו כדי שיאכל יותר ( המניאק עוד יסנן ),

למרות שאני משוכנע שאוכל של חתולים זה בסדר גמור.

אורז ועוף זה באמת טיפ טוב , מנסיון.

מה התגובות לוואי של סטרואידים?

יש צורך אמיתי לנסות ולא להשתמש בזה?

תודה לכם על התגובות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נזק תמיד יהיה אבל מכמה כדורים בודדים לא יקרה משהו, שוב אין טעם לתת מה שלא חובה, במיוחד בתרופות.

אם הכלב נראה ומתנהג יותר טוב תמשיך בטיפול הנוכחי ותן לו לעבור את זה בקצב שלו, ובקשר לאוכל אתה יכול לערבב את היבש עם המיץ של הבשר, מבטיח לך שהוא לא יסנן שום דבר.

נסה גם לתת לו ירקות סגנון מלפפון, גזר, גמבה וכ"ו בשביל תוספת ויטמינים בתקווה שהוא יסכים לאכול את זה

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קדחת קרציות היא מחלה קשה בכלבים

דרך אגב המחלה גם פוגעית באנשים

היא מועברת על ידי הקרציה ( ולא מהכלב עצמו אליך אלא אם כן אתם בצורה כלשהי מערבבים דם )

במצבה היותר אלים נהוג להשתמש בסטרואידים לעזור לגוף להתמודד , לסטרואידים הרבה תופעות לוואי כמו השפעה על הלב

ועל שרירים , השפעה על מערכת הנשימה ועוד .

את מחלת קדחת הקרציות בודקים על ידי בדיקת דם לכלב

אכן מספיק מזל רע וקרציה בודדה כדיי לגרום למחלה

למיטב ידיעתי אוכל של חתולים לא טוב !! לכלבים

באוכל יבש מוסיפים מיני תוספים , באלה של החתולים ישנם כאלה שלא בריאים לכלבים , לעומת זאת אין בעיה שחתול יאכל אוכל כלבים . ואין כאן קשר למחיר ברור שאתה אוהב את הכלב ורוצה רק מה שהכי טוב לו , אבל לא תמיד זה מה שהכי יקר .

אם אתה סומך על הרופא אז יופי ואם חלא אז לך לחוות דעת שניה זו העצה הכי טובה שאפשר לתת

עפר.

מקווה שהכלב יחלים במהרה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכלב שלי סיים לפני שבועיים את האנטביוטיקה. אותו סיפור-אין קרציה, יש מחלה.

אצלי(אצלו!) גם היו תולעי מעיים ככה שבשבוע נהיה לי כלב אנורקטי. (מ-32 ק"ג ירד ל24 ק"ג אצל הווטרינר)

עכשיו הוא חזר לשמור עלינו.

תתמיד בטיפול האנטיביוטי, אם הווטרינר אמר שאין צורך בסטרואידים, סמוך עליו.

תן לו אוכל של כלבים, אני אישית נתתי לו גם עופות ולוף, אני יודע שזה לא הכי בריא לכלב אבל במצבו היה עדיף שיאכל משהו. ממגרסה נהיה לי כלב-כוסית, שבטיפול צמוד והרבה יחס (תכניסו בוקסר לשבועיים וחצי לבית ותבינו כמה ריר זה) חם חזר להיות אימת חתולי האיזור.

רפואה שלמה לברוך...

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם רוצים לתת לכלב אוכל יותר משמין אפשר לתת אוכל יבש של גורים, שהוא עשיר יחסית בשומנים. זה מה שחבר שלי עשה (בהמלצת וטרינר, עד כמה שזכור לי) לאחר שהכלבה שלו המליטה.

(הערה: הירידה במשקל לא היתה בגלל ההמלטה עצמה, אלא בגלל שהיא היתה צריכה לאכול בשביל עצמה ועוד 9 גורים. כשהגורים יונקים, האמא יכולה לרדת במשקל ברמות מסוכנות)

"ai motoare capul doare"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובות!

נכון להיום ויתרתי באופן זמני על רעיון הסטרואידים משום שלאחר 4 ימים של טיפול באנטיביוטיקה

הכלב מרגיש הרבה יותר טוב , וחזר להיות הרבה יותר פעיל.

הכלב אוכל עכשיו אוכל יבש רגיל מחוזק כל יום במשהו אחר ( עוף עם אורז , שניצילים,עוף סטייל KFC...תלוי מה אוכלים באותו יום ).

דווקא על האוכל בשימורים שהומלץ פה , אין ממש תור ארוך , לא קפצו על המציאה...

מניאק כבר אמרתי?

נמשיך ככה עד הביקורת.

אימצתי אוכל גורים...ואני יודע גם שלכבות לאחר המלטה נותנים ככרות לחם שלמים והם מפרקות...

ראיתי בלייב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...