Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6767 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,היום ניסיתי לפתוח את בית הטרמוסטט שנימצא בצינור התחתון למטה יש עליו שני ברגים 10 ממ בצורת משושה אים אני לא טועה, וניסיתי לפתוח, תוך כדי ניסיון הפתיחה נאכל ראש הבורג בצורה כזאת שאין שום אפשרות לפתוח אותו אים שום מפתח, ניסיתי גם אים פלייר פטנט ולא הצלחתי, בבקשה אני צריך עזרה מה עושים עכשיו :?:הרכב לגאסי 1.8 אוטומט דור ראשון האים גרמתי נזק לעוד משהו חוץ מלבורג המזורגג הזה:?:

imprza new age

פורסם

נסה לדפוק על הבורג כמה דפיקות ממוקדות ואז עם הפלייאר פטנט[אם הפלייאר לא מחברתvisegripeאז תשכח מזה

פורסם

במקום פותח השרשור לא הייתי מנסה לדפוק שום דבר לפני שיגרם עוד נזק בצורת בית טרמוסטת סדוק או אצבע/פלייר שבור/ה

גש למוסך יש להם את הידע והכלים לפתוח ברגים כאלו.

פורסם

עידכן בשמו של חגי,פותח השרשור:

הרכב הגיע למוסך,מספר מכות עם פטיש, הבורג זז, השתחרר , ונשלף ממקומו.

בית הטרמוסטט נפתח, התרמוסטט שהורכב לפני כיומים, הוצא בגלל חוסר הצלחה של שלושה מוסכים, להצליח לנקז אוויר, בלאגסי, שידוע לכל מי שעוסק במקצוע, שקשה מאוד לנקז אוויר, ויש שיטה מסויימת בלבד, כדי לנקז אוויר, עם סבלנות רבה, ועם מלוי מסיבי של מי קירור, אך לצערו של חגי, שלקח זאת קשה מאד, עד כדי לחצים בחזה, שגרמו לו,להגיע לחדר מיון.

סוף טוב הכל טוב, התרמוסטט הוצא ממקומו, הבורג השחוק , הוחלף בחדש, ובא לציון גואל.

הרכב נוסע כעת ללא תרמוסטט, אך ללא לחצים בחזה, ועם הרגשה טובה יותר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה בוקר טוב ורן תודה על איחוליי ההחלמה הכל בסדר כבר הפחידו אותי שבגלל בורג מזורגג אצטרך להחליף משאבת מים,שעלול להישבר לי הפלנצ של המים כל מיני דברים וזה קצת הפחיד אותי באתי בסך הכל לפתוח בורג וזה כמעט הגיע להוצאה כספית גדולה , בכל מיקרה הכל בסדר אני נוסע בלי טרמוסטט וזהו. צביקה תודה על הכל אתה אדם מיוחד.

imprza new age

• תוכן חדש...