Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצות על מכון רדיאטורים באזור ראשל"צ

Subaru82
שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מחפש המלצות על מכון רדיאטורים באזור ראשלצ

תודה רבה

כמו כן עוד לא קיבלתי תשובה לשאלתי על הנשם מנוע העליון בסובארו 82 אצלי שקרוע הצינור מה אפשר לעשות הרי זה כל הצינורות מחוברים ביחד ביחידה אחת

ומה גורם למאורר בסובארו לפעול איך אני מקדים את הפעולה שלו פעם היה פועל לי כבר קצת מתחת לחצי חום היום פועל רק כאשר כמעט מגיע לקו האדום וגם לא תמיד כרגע הטרמוסטט הוצא אבל כמו שהבנתי יש אחד שהוא בתוך צינור המים העליון (אותו הוצאתי)

ועוד אחד סמוך\על הרדיאטור שאותו אני לא מוצא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכון ראדיאטורים יש את בני ראדיאטורים באזור תעשיה ישן,

דבר שני לא מומלץ להוציא טרמוסטט, נתחיל מזה, כדאי מאוד שתקנה אחד חדש ותחבר, צריך לפתוח את בית הטרמוסטט להוציא את הישן לשים את החדש ולשים לב איך הוצאת את הישן וכמו שהוא היה כך תשים את החדש. ולשים סיליקון אטימה חדש, (שפורפרת של סיליקון שקונים בכל חנות, אפשר אפילו את הפשוטות של ה10 ש"ח)

ככל הנראה יש לך סתימה דבר שמונע ממים חמים להגיע ליוניט מאוורר ולהפעיל אותו, אם הראדיאטור שלך במצב טוב בלי רקבונות אתה יכול לעשות ניקוי לבד

אני אתמול עשיתי ניקוי בעצמי לכל מערכת המים, זה התחיל מזוג הצינורות חימום שנכנסים לראדיאטור החימום ברכב, ושכבר פירקתי אז אמרתי למה לא לנקות הכל והזרמתי לחץ מים גם בראדיאטור ובכל צנרת המים,נתתי למים לזרום החוצה מהמנוע , אח"כ מלאתי נוזל של פרסטון במיכל הצהוב

החימום עובד מעולה והחום מנוע עומד על רבע בערך

בקיצור אם יש לך חניה שאתה יכול לעבוד בה אז כדאי שתעשה את זה לבד, גם תחסוך קצת כסף וגם תלמד, אבל זה לשיקולך.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע אם למכון רדיאטורים קוראים מכון בני,אבל יש אחד שנמצא ע"י חנות לחלקי חילוף אלוף החלפים באיזור תעשייה הישן,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה בדיוק המקום, אבל כדאי לך לנסות גם את מה שכתבתי,

שוב במידה והראדיאטור ללא רקבונות.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...