Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הדבר מסתכם בשאלה אחת: אחיך שומע מוזיקה עם החלון פתוח ומפריע לאחרים?

אם כן, הוא עונה להגדרה של ערס.

ואתה חושב שאחי באמת מתייחס לאנשים כמוך? :lol: הצחקת אותי. הוא גם ממש שואל אותך או כל אותם אנשים מסוגך (שטוענים שמוזיקה רועשת = ערס, חצאיות וכו' = ערס) אם לשמוע עם חלונות פתוחים או לא?! זה מעצבן מאוד ההכללות האלה.

וספציפית אחי כמעט כל הפעמים שומע עם חלונות סגורים (רק כאשר המזג אויר בחוץ ממש נעים הוא פותח חלונות, וגם זה רק כדי להתאוורר או משהו דומה).

אוקיי, אתם עדיין נתקעים באותה הנקודה. לא משנה, תמשיכו ללכת עם הראש בקיר. אין עם מי לדבר :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 158
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם הוא שומע מוזיקה בשביל עצמו ולא בשביל שישימו לב אליו, אז הוא לא ערס.

זה כל העניין, בשביל מי עושים דברים, בשביל עצמך או בשביל לעצבן אחרים.

גם אני שומע מוזיקה בקולי קולות אבל עם החלון סגור. בזה אין שום דבר פסול כי זה לא מפריע לאף אחד.

פורסם
במקרה של אחי, גם עם חלונות סגורים הוא מפריע לאחרים :shock::lol:

אז הוא לא ערס, הוא שחצן!

גם אני מאוד אוהב לנהוג עם מוזיקה בווליום לא נמוך וכשיש לי חשק לשים קצת SYSTEM אז אני סוגר חלונות ופותח מזגן - זה לא כזה דבר נורא להתחשב גם בסביבה.

אתה לא מבין את הטענה של יוסי? וובכן, אני מניח, שהיא נובעת מהיותם של ערסים בני אדם מאוד מוחצנים שפוזה היא הבסיס לקיומם - מוזיקה בפול ווליום עם חלונות פתוחים היא פוזה - גם בכריזמה וגם באיבו :)

דרך אגב,

גם הנהגים בני ה17 שהיה להם את ה-20 אלף ש"ח לקנות 106XSI ושמו בו אגזוז שכנראה גנבו מאחד האוטובוסים של דן, והאגזוז עושה רעש שאתה חייב לשים ידיים על האוזנים, גם הם לא בהכרח ערסים, אבל הם שחצנים שפשוט רוצים תשומת לב מכולם, זה הכל.

פורסם

שחצן?! אחי הוא אחד האנשים היותר תמימים (יותר נכון הוא שקט, בלי מקדם פוזה כלשהו), אבל אוהב המון באס. מה הקשר בין זה לבין שחצן? חלאס עם כל השטויות שאתם כותבים, כי זה ממש לא נכון (ויסלחו לי המנהלים שרשמתי שטויות). :evil:

ועכשיו הוא אשם שבקורולה אין איטום כמו במרצדס ולכן שומעים אותו בחוץ גם כאשר הכל סגור. נו באמת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תקשיב,

אני לא יודע איך הכנסת את אחיך לכאן, אבל אף אחד לא מתכוון להעליב אותו, אף אחד כאן לא מכיר אותו.

כך מקרה לדוגמא:

אתמול הלכתי לסדר משהו במשרד הפנים, יצאתי מהבניין ומולי עמדה סיוויק קופה משופרת (האמת דווקא לא רע) עם פול ווליום וחלונות פתוחים - האם הכל כאן היה תמים?

פורסם

במקרה הספציפי הנ"ל לא, אבל נתתי מקרה אחד לדוגמא (אחי) שזה לא בהכרח אנשים שהם ערסים. אז אתם לא צריכים להכליל.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אביעד, אתה ערס - לא יעזור לך...

:-D

:mm_yeah:

יום אחד בחור תמים נוסע לכייון קירית גת ופתאום מגיעה ממולו איזו סיטרואן חבוטה שעושה רעשים מוזרים בשיא המהירות, הצמיגים שלה צורחים, הרכב נוסע על הצד וברכב נוהג איזה פרחח צעיר עם חיוך ענק מרוך לו על כל הפרצוף.

זה ערסי. :wink:

אנשים שמגיעים לתחנת דלק עם מוזיקה חזקה (ועוד באמצע הלילה) והולכים בפוזת מיליון הדולר של "מי מיתעסק"

וחושבים שהם משהו.

זה ערסי.

נהגים שחותכים מכוניות שנוסעות בימני.

זה ערסי.

סיוויק\לאנטיס\אימפרזה\סוויפט\אנאערף שנוסעת עם מוזיקה בפול ווליום עם חלונות פתוחים בתוך העיר.

זה ערסי.

איביזה עם מדבקה של בארט סימפסון- זה לא ערסי!!!11!!!!!1 :twisted:

פורסם

האם הרכב שלי ערסי או חנוני ?

אייל,

אני חושב שפסי קישוט בצבע הרכב מעידים על תחילתה של ערסיות.

IMG_8368.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לי איביזה- אדומה, עם מדבקות של גולני ומכבי חיפה על החלון האחורי

את המוזיקה שלי אני שומע חזק והחלון פתוח אם המהירות נמוכה.

אז מי שרוצה לקרוא לי ערס בבקשה הוא מבלבל אותי עם משהו שאכפת לו.

בברכת- שונא גזענים ושחורים

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה האוטו הקודם שהיה לנו

עם מדבקה של "ערסים" על השמשה שעשיתי וגזרתי ביד.

נסעתי עם מוזיקה בעוצמה גבוה. ולפעמים עם חלונות פתוחים.

אני ערס טהור נכון???

התופעה המעצבנת הזאת שיש על גבי הפורום בזמן באחרון היא פשוט מכלילה למדי.

פנסים שקופים -ערס.

חלונות שחורים - ערס.

חצאיות - ערס. בן דוד.

ניאונים למיניהם - ערס. בן דוד.

מדבקות וכו' - ערס. בן דוד.

נוסע על ווליום גבוה עם חלון פתוח - ערס.

נמאס. תגידו הייתם פעם באירופה? אם רק הייתם רואים את כל המכוניות המשופרות שם אוי וי כמה "ערסים" יש באירופה.

כל שיפור שמישהו רוצה לעשות ישר קוטלים אותו, "מה אתה ערס?" "מה אתה בן דוד"?

אני אוהב חלונות שחורים, חצאיות למיניהם, פנסים שקופים, אני מקשיב מוזיקה על ווליום גבוה בקיץ ולא מתכוון להדליק מזגן כאשר יש אוויר נעים בחוץ, אני אוהב מדבקות, לדים, נאונים. וכל שאר הירקות. אם עושים יפה אז יוצא יפה. כמובן שיש כאלה מהעדה שנייה שפשוט אין להם תאקט, אבל למשל האוטו של סלאבה לשעבר, הייתי מוסיף חצאיות והיא דוגמנית השנה.

ואחרי כל זה אני יכול להגיד בוודאות שאני לא ערס!

IMG_0100 (Large).JPG

:-) just smile
פורסם
האם הרכב שלי ערסי או חנוני ?

אייל,

אני חושב שפסי קישוט בצבע הרכב מעידים על תחילתה של ערסיות.

האמת שלא נעים לי לומר לך את זה,

אבל בצירוף עם הטאסות - פסים לא בצבע הרכב מצביעים שזה אוטו של זקנים :)

פסי קישוט בצבע הרכב זה כ"כ מוסיף לאוטו שאי אפשר לתאר. במיוחד בגולף.

ריינו, במגאן עם הפגוש השחור ללא ספק יש ניצנים של ערסיות :

פלסטיק שמכסה חור של פנס ערפל צבוע בלבן, גריל קדמי צבוע בלבן ,מגב צבוע בלבן, טאסות לא מקוריות ,מדבקת חלון קדמי וחרוזים במושב הנהג, שמים אותך על המסלול הבטוח לערסיות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, כל הגולפים מהדור שלך שייכים לערסים. גם אתה ערס. (ולא אכפת לי שזו GTI) ברוך בואך לחבורה :-P, י'ערס!

ZOOM-ZOOM

פורסם

אייל זאת בדיוק הבעיה שלך, אתה לא מכיר אותי אפילו טיפה, ורק לפי הרכב קבעת שאני ערס. וחבל.

כל מי שמכיר אותי פה בפורום יכול להעיד שאני בכלל לא מתקרב להיות ערס. פשוט זה הסגנון שאני אוהב, וזה מה שעושה לי טוב.

אני גם הולך לאירועים עם חליפות טוקסידו ושרשרת זהב. זה בטח עוד מוסיף לרמת הערסיות שלי, אבל לדעתי זה אלגנטי ומכובד.

במופע של שלום אסייג, סייג לחוכמה שתיקה, יש הסבר על כל הערסים שקיימים. צפה בזה ותלמד משהו.

:-) just smile
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...